FilipposMD Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα. Έχω έναν σάκο πλάτης, σκυλί κατά τα υπόλοιπα, που έχει χαλάσει όμως το βασικό φερμουάρ, οπότε αχρηστευεται τελείως. Υπάρχει κανένα μέρος που να μπορεί να μου το αντικαταστήσει ή να το φτιάξει; Για Αθήνα μιλάω, κέντρο ή προς τα βόρεια. Μην μου πείτε να πάρω καινούργιο σάκο -μέχρι εκεί μου κόβει κι εμένα- αλλά αυτός είναι πολύ βολικός και τον λυπάμαι. Μερσί!
NT1G Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Σε μαγαζιά που επιδιορθώνουν φερμουάρ για ρούχα ; Αν και δεν ξέρω κανένα.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Κεντρο, στη Στοα Παπου (ειναι στην Σοφοκλεους, απεναντι απο το παλιο ΧΑΑ) ειναι ενας που λεγεται Μακρης. Μπαινεις στη στοα, κατεβαινεις τα σκαλακια και πεφτεις ακριβως πανω του. Αν εχει χαλασει μονο ο οδηγος και οχι ολο το φερμουαρ θα σου στοιχισει πολυ φθηνα. Αν εχει χαλασει ολο το φερμουαρ (αρα ξηλωμα και ραψιμο νεου) λογικα θα παει κατι παραπανω.
FilipposMD Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Κεντρο, στη Στοα Παπου (ειναι στην Σοφοκλεους, απεναντι απο το παλιο ΧΑΑ) ειναι ενας που λεγεται Μακρης. Μπαινεις στη στοα, κατεβαινεις τα σκαλακια και πεφτεις ακριβως πανω του. Αν εχει χαλασει μονο ο οδηγος και οχι ολο το φερμουαρ θα σου στοιχισει πολυ φθηνα. Αν εχει χαλασει ολο το φερμουαρ (αρα ξηλωμα και ραψιμο νεου) λογικα θα παει κατι παραπανω. Α μπράβο, ωραίος! Γιατί κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον από πάνω είχα, δεν ήξερα κανένα τέτοιο μαγαζί!
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Α μπράβο, ωραίος! Γιατί κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον από πάνω είχα, δεν ήξερα κανένα τέτοιο μαγαζί! Αυτος ειναι ο καλυτερος στην δουλεια του παντως και ειδικευεται σε τσαντες κλπ. Μονο μην πας Σαββατο γιατι ειναι κλειστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.