Lnds500 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγώ πιστεύω ότι το HD Streaming με μηνιαία συνδρομή είναι πιο αποτελεσματικό μοντέλο. Μπορεί να έχεις πάρει τετραλογίες με 20 ευρώ αλλά επίσης σημαντικό είναι να βρίσκεις καινούργιες ταινίες σε λογικές τιμές. Πόσο κάνουν οι καλές καινούργιες ταινίες στο Amazon; 20 ευρώ ας πούμε. Οπότε για μια ταινία το ΣΚ θέλεις 80 ευρώ το μήνα. Το φθηνότερο PS3 μεταχειρισμένο είναι 180 ευρώ. Έστω να πάρεις ένα drive για τον υπολογιστή κάνει 60 ευρώ τώρα. Πέντε χρόνια μετά. Όταν είχε πρωτοβγεί πρώτον δεν ήξερες τι να πάρεις (HDDVD vs Blu-Ray) και δεύτερον ήταν πανάκριβα. Το πρόβλημα είναι ότι ήθελε αρκετά μεγάλη χρηματική επένδυση για πολύ (για τα δεδομένα) καιρό αφότου βγήκε στην αγορά. Έτσι έδωσε την ευκαιρία σε Netflix, iTunes, torrents/rapidshare (για εμάς στην Ελλάδα) να πάρουν προβάδισμα. Βάλε και την αμεσότητα του on-line (TV επεισόδιο διαθέσιμο στο iTunes ίδια μέρα HD χωρίς διαφημίσεις) ενώ με το Blu-ray περιμένεις το τέλος της σαιζόν. Ο κόσμος έμαθε έτσι και δεν αλλάζει εύκολα. να φανταστω εχεις nova? εγω δεν μιλησα για το 2006. μιλαω για τωρα. φοιτητης ειμαι και δεν δουλευω ακομα και τα τελευταια 2-2,5 χρονια εχω αγορασει ο,τι εχω παρει απο blu. ποσο μαλλον αλλοι που εχουν πολλα χρηματα παραπανω. τωρα το οτι ο κοσμος "εμαθε" ετσι, νταξει, τι να πω; και εγω πριν μερικα χρονια δεν αγοραζα ποτε αυθεντικη ταινια ή μουσικη. αλλα τωρα, μπορει να κατεβασω να δω μια ταινια την οποια εχω παραγγειλει ή που εχει βγει και δεν εχω χρηματα να την παρω ακομα και θα την αγορασω οταν μπορεσω. καποιες ταινιες θελω να τις εχω. ντρεπομαι ρε παιδι μου να βλεπω τον αρχοντα των δαχτυλιδιων μια στις τοσες και να το εχω κλεμμενο (χωρις να υπολογιζω την κατωτερη ποιοτητα). και ναι τα καινουργια κανουν το πολυ ενα 20ρικο, συνηθως λιγοτερο. Και λιγο να ψαξεις βρισκεις τρομερες προσφορες. Οπως ξαναειπα, δεν εχω προβλημα με την πειρατεια, πολλες φορες οπως ειπες και εσυ ειναι ο πιο ευκολος/γρηγορος δρομος. Εχω προβλημα με την ασυστολη πειρατεια και τις δικαιολογιες του στυλ "ειναι πολυ ακριβα και εγω ειμαι μαγκας και δεν πληρωνω οποτε εχω 3 σκληρους με τις ταινιες τον τελευταιων 20 χρονων". Δεν ειναι ετσι. Τωρα δεν ειναι ακριβα. Ειναι τουλαχιστον(!) προσιτα.
Tony_Montana Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 9 και η βάρκα δέκα. Δεν θέλω να αρχίσει flame περί πειρατιας και τα λοιπά. Το ότι κάποιος δεν έχει λεφτά δεν είναι κατακριτεο. Ο ίδιος που δεν περνει cd , δεν θα αγοράσει ούτε mp3 απο το iTunes. Αυτός που δεν θα αγοράσει bluray , δεν θα αγοράσει ούτε DVD, ούτε ταινίες απο το ιντενετ, ούτε Netflix ούτε τίποτα. Τα αλλα που λέτε είναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Απο την άλλη είναι αμαρτία να δίνεις 300 ευρώ για ηχεία , 100€ για media player , 500€ για pc, 30€ για Ίντερνετ 250€ για ps3 , 1000€ για tv και να μου λες είναι έγκλημα τα 15€ το bluray (η τα 10€ του σινεμά) Αυτοί που δουλεύουν για τις ταινίες δεν πρέπει να πληρωθούν κάπως; Και παλι σου λεω , Οι τιμές στην Ελλάδα δεν είναι ενδεικτικές! Πόσες φορές θα το πούμε; Δεν βλέπει όλος ο κόσμος σε Dell 23. Και η κουτση Μαρία περνει 32+ απο το κωτσοβωλο. Δεν γίνεται ένα αρχείο με bitrate για streaming να συγκριθεί με το bitrate του bluray. ΕΣΥ για χάρη της ποσότητας είσαι διατεθιμενος να ρήξεις την ποιότητα. Δικιαωμα σου. Οι πατεράδες μας ακούγανε βινυλια και εμείς τώρα mp3. Δες τι μουσικαρες βγαινανε παλιά και τι πατάτες βγαίνουν τώρα. Καταλάβε το , κάπου κερδιΖεις κάπου χάνεις. Απλά πριν αρχίσεις να λες τις διάφορες θεωρίες σου για το bluray , να λες δεν έχω σκοπο να πληρώσω ποτε οτιδήποτε με οποιαδήποτε κόστος στην ποιότητα. Όχι δε φταίει το μέσο. Η τιμή του φταίει και η τιμή του οδηγού αναπαραγωγής του. bluray player 50Ε Αρχοντας ΤΡΙΛΟΓΙΑ 20 E και η καινουργια συλλεκτικη 9 bluray + 6 DVD 15 συνολο 54 ειναι πολλά? Στα κονσουμερ οσο κάνει ενα bluray player της προκοπής κάνει και ενα Media player της προκοπής. Το κόστος του bluray drive εναι το 1/10 ενός Pc. 20 ευρω εχει το dvd 50 και κάτι το blyray. Ας πουμε 40 ευρω διαφορά, οσο ενα πολυμπριζο ασφαλείας. δες και λιγο διαφορές για τον Αμερικάνο (ο έλληνας δεν εχει ακόμα υπότιτλους να αγορασει απο πουθενά στο ιντερνετ): ταινια unknown: itunes movie $15bluray $19 ταινία taxi driver:itunes movie $10 bluray $13
REDODIN7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ωραίο το BR αλλά ακόμα δεν έχει ωριμάσει, παλιότερα που είχα PS3 έπαιρνα αρκετές ταινιούλες τώρα μόνο κατεβάζω. Όσο για την απήχηση τους τώρα μπαίνουν σε κάποιο δρόμο να θυμισω οτι το DVD βγηκε το 97 και εγω οπως και πολυ αλλοι μεχρι το 2002-2003 βλεπαμε ταινίες σε VHS
efo355 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Έχω καμία 40αρια blu-ray. Δεν τα θεωρώ ακριβά, αν ξέρεις απο που να τα αγοράζεις. Τα οπτικά μέσα έχουν μέλλον μπροστά τους για αυτούς που θέλουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα και γιατί τα ψηφιακά μέσα είναι ΠΟΛΥ περιορισμένα. Αν κοιτάξει κανείς τους ανταγωνιστές του blu θα δει ότι είναι υπηρεσίες όπως το iTunes Movie Store και το Netflix διατίθενται μόνο σε κατοίκους Αμερικής, Αγγλίας κτλ. Έχει μέλλον το blu-ray... δεν σου φταιει το μεσο που εσυ εχεις αποφασισει να κλεβεις τις ταινιες. Καλά έλα να δεις το αυθεντικό DVD omen που εχω αγοράσει απο το 2002 που χωρίς να έχει γρατζουνιες και σκονες απλά δεν παίζει. Έλα να δεις κάτι αυθεντικά cd που εχω απο το 1996 που πολλά απο αυτά δεν παίζουν. Έλα να δεις και κάτι βινυλια του πατέρα μου απο το 1970 που παίζουν μια χαρα. Επίσης εγώ δεν χω πρόβλημα να ξανααγορασω κάποια απο τα cd που μου έχουν χαλάσει αλλα ρε παιδί μου δεν θέλω να πληρώσω πάλι πνευματικά δικαιώματα γιατί ήδη τα εχω πληρώσει. Αν πάω σε ένα δισκαδικο μαζί με το παλιό μου cd των blind guardian και πάω στο ταμείο θα μου αφαιρέσουν τα πνευματικά δικαιώματα έτσι ώστε να πληρώσω την αξία του υλικού μέσου και το κόστος κατασκευής ;
Voodooman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 To Blu ray υπάρχει εδώ και 5 χρόνια; Τί τσομπάνος που είμαι, δεν έχω πιάσει στο χέρι μου ούτε ένα!..
LuNaTiC Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ούτε που έχω πιάσει στα χέρια μου... Πήγε χαμένη αυτή η τεχνολογία ή δεν χρησιμοποιήθηκε όσο έπρεπε? Στο μέλλον τι βλέπουμε?
Tony_Montana Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ολες οι ταινιες .mkv που κατεβάζεεις από το ίντερνετ 1080p,720p , όλες ομως είναι rip απο bluray. Ολες. Για πες μου σε ποιο site δεν βρήκες .mkv 720p/1080p. Δες και τι κυκλοφορία έχουν και μετά πες μου ότι δεν έχει πιάσει. Το ότι στην Ελλάδα επίλέγουμε σαν λαός ΜΟΝΟ να τις κατεβάζουμε και όχι να τις αγοράζουμε / νοικιάζουμε δεν συμαίνει οτι το format δεν έχει πιάσει. Αν αυριο μεθαύριο πεθάνει το bluray και οι ταινίες κυκλοφορουν μόνο απο το netflix ή το itunes movie etc , θέλω να δω πόσοι "μάγκες" θα αγοράζουν/νοικιάζουν ταινίες από τα συγκεκριμένα site γιατί τους την έσπαγε το οπτικό μέσο. Και μη ξεχνάμε ότι ζουμε σε μια χώρα που λόγω πειρατίας τα cd ακόμα και των πιο διάσημων καλλιτεχνών βγαίνουν πλέον δώρο με τις εφημερίδες. Σε μια χώρα που πουλάνε τα cd πιο ακριβά απο τα bluray στην Αμερική/Αγγλία. Σε μια χώρα που ολες οι μεγάλες κινηματογραφικές εταιρίες μας έγραψαν στα π@π@ρι@ τους λόγω πειρατίας για αυτό και τα bluray με ελληνικούς υπότιτλους βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Αν εδώ λόγω ΔΝΤ δεν πουλήσουν τα ipad και οι λοιπές ταμπλέτες , θα λες το ίδιο? "Δεν επιασαν οι ταμπλέτες. Εχουν βγει 2 χρόνια τώρα και δεν έχω ακουμπήσει ταμπλέτα."
Lnds500 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Καλά έλα να δεις το αυθεντικό DVD omen που εχω αγοράσει απο το 2002 που χωρίς να έχει γρατζουνιες και σκονες απλά δεν παίζει. Έλα να δεις κάτι αυθεντικά cd που εχω απο το 1996 που πολλά απο αυτά δεν παίζουν. Έλα να δεις και κάτι βινυλια του πατέρα μου απο το 1970 που παίζουν μια χαρα. Επίσης εγώ δεν χω πρόβλημα να ξανααγορασω κάποια απο τα cd που μου έχουν χαλάσει αλλα ρε παιδί μου δεν θέλω να πληρώσω πάλι πνευματικά δικαιώματα γιατί ήδη τα εχω πληρώσει. Αν πάω σε ένα δισκαδικο μαζί με το παλιό μου cd των blind guardian και πάω στο ταμείο θα μου αφαιρέσουν τα πνευματικά δικαιώματα έτσι ώστε να πληρώσω την αξία του υλικού μέσου και το κόστος κατασκευής ; και για να καταλαβω, μου λες οτι ο κοσμος κατεβαζει τις ταινιες απο το ιντερνετ για να μην του χαλασουν;; παρε το blu-ray/cd και καν'το 500 κοπιες στο pc!!! εγω αυτο κανω. παιρνω ενα cd, το περναω απο το iTunes. τα blu τα ripαρω γιατι πολλα τα βαζω στο iPad γιατι η ποιοτητα των Digital Copies ειναι απλα απαραδεκτη. τα παντα χαλανε, και οι σκληροι χαλανε και τα dvd/blu/cd. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ... εγω εχω DVD τα οποια ειναι πιο παλια απο το 2002 και παιζουν μια χαρα. το ιδιο και τα CD. εχω CD που ειχε ο πατερας μου και δεν εχουν παθει απολυτως τπτ. και να σκεφτεις οτι αρκετα απο αυτα θεωρουνται συλλεκτικα. Ωραίο το BR αλλά ακόμα δεν έχει ωριμάσει, παλιότερα που είχα PS3 έπαιρνα αρκετές ταινιούλες τώρα μόνο κατεβάζω. τι εννοεις δεν εχει ωριμασει;;;
efo355 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 και για να καταλαβω, μου λες οτι ο κοσμος κατεβαζει τις ταινιες απο το ιντερνετ για να μην του χαλασουν;; παρε το blu-ray/cd και καν'το 500 κοπιες στο pc!!! εγω αυτο κανω. παιρνω ενα cd, το περναω απο το iTunes. τα blu τα ripαρω γιατι πολλα τα βαζω στο iPad γιατι η ποιοτητα των Digital Copies ειναι απλα απαραδεκτη. τα παντα χαλανε, και οι σκληροι χαλανε και τα dvd/blu/cd. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ... εγω εχω DVD τα οποια ειναι πιο παλια απο το 2002 και παιζουν μια χαρα. το ιδιο και τα CD. εχω CD που ειχε ο πατερας μου και δεν εχουν παθει απολυτως τπτ. και να σκεφτεις οτι αρκετα απο αυτα θεωρουνται συλλεκτικα. Σου λέω πως δεν δέχομαι να πληρώσω δύο φορές πνευματικά δικαιώματα. Τί ακριβώς δεν μπορείς να καταλάβεις; Σου λέω πως αν έχω ένα δίσκο σε cd και θέλω να τον αγοράσω και σε βινύλιο γιατί να πληρώσω δεύτερη φορά πνευματικά δικαιώματα; Το αν έχω backup ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ πλήρωσα για αυτά τα cd και θέλω να ακούω από τα αυθεντικά γιατί να με αναγκάσεις ή να ακούσω από backup ή να ξαναπληρώσω πνευματικά δικαιώματα; Και εγώ έχω cd που δεν πάθανε τίποτα αλλά δυστηχώς έχω και κάποια που πάθανε...και δεν είδα καμμία εταιρεία να με καλύπτει με εγγύηση. Και δεν με νοιάζει κιόλας το μόνο που θέλω είναι να πληρώσω το κόστος ενός δίσκου χωρίς πνευματικά δικαιώματα.
Tony_Montana Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 εισαι πολυ κουραστικός και λες πραγματα που δεν εχουν καμία βαση. ενα CD απο το play.com/amazon.co.uk κάνει οσο κάνει ενα cd απο το itunes. Σε πολλα υπάρχει διαφορά προς τα πάνω και απο τα κάτω, Το ενα ομως ειναι LOSSLESS που αμα θες το κανεις flac στο σκληρό σου , το άλλο ειναι lossy format. Υπαρχουν site να κατεβάσεις flac φυσικα , αλλα ασχολουνται μεχρι στιγμής μονο με παλια rock/jazz/κλασσική. Εσυ τι θα προτιμήσεις???????? με τα bluray δεν μπορείς να κάνεις το ιδιο??????? Μπορείς να κατεβάσεις LOSSLESS format? Καντο .iso στο σκληρό LOSSLESS και δες το και σε 50 χρόνια ή οσα χρόνια διαρκεί ο σκληρός σου. Την ταινία απο το ιντερνετ LOSSLESS που θα την δεις????????????????? Η θα την στριμάρεις ή θα την κατεβάσεις , σε LOSSY μορφή ΠΑΝΤΑ!!!!
mindtrapper Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 9 και η βάρκα δέκα. Δεν θέλω να αρχίσει flame περί πειρατιας και τα λοιπά. Το ότι κάποιος δεν έχει λεφτά δεν είναι κατακριτεο. Ο ίδιος που δεν περνει cd , δεν θα αγοράσει ούτε mp3 απο το iTunes. Αυτός που δεν θα αγοράσει bluray , δεν θα αγοράσει ούτε DVD, ούτε ταινίες απο το ιντενετ, ούτε Netflix ούτε τίποτα. Τα αλλα που λέτε είναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Απο την άλλη είναι αμαρτία να δίνεις 300 ευρώ για ηχεία , 100€ για media player , 500€ για pc, 30€ για Ίντερνετ 250€ για ps3 , 1000€ για tv και να μου λες είναι έγκλημα τα 15€ το bluray (η τα 10€ του σινεμά) Αυτοί που δουλεύουν για τις ταινίες δεν πρέπει να πληρωθούν κάπως; Και παλι σου λεω , Οι τιμές στην Ελλάδα δεν είναι ενδεικτικές! Πόσες φορές θα το πούμε; Δεν βλέπει όλος ο κόσμος σε Dell 23. Και η κουτση Μαρία περνει 32+ απο το κωτσοβωλο. Δεν γίνεται ένα αρχείο με bitrate για streaming να συγκριθεί με το bitrate του bluray. ΕΣΥ για χάρη της ποσότητας είσαι διατεθιμενος να ρήξεις την ποιότητα. Δικιαωμα σου. Οι πατεράδες μας ακούγανε βινυλια και εμείς τώρα mp3. Δες τι μουσικαρες βγαινανε παλιά και τι πατάτες βγαίνουν τώρα. Καταλάβε το , κάπου κερδιΖεις κάπου χάνεις. Απλά πριν αρχίσεις να λες τις διάφορες θεωρίες σου για το bluray , να λες δεν έχω σκοπο να πληρώσω ποτε οτιδήποτε με οποιαδήποτε κόστος στην ποιότητα. Σε εμένα αναφέρεται αυτό;
efo355 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 εισαι πολυ κουραστικός και λες πραγματα που δεν εχουν καμία βαση. ενα CD απο το play.com/amazon.co.uk κάνει οσο κάνει ενα cd απο το itunes. Σε πολλα υπάρχει διαφορά προς τα πάνω και απο τα κάτω, Το ενα ομως ειναι LOSSLESS που αμα θες το κανεις flac στο σκληρό σου , το άλλο ειναι lossy format. Εσυ τι θα προτιμήσεις???????? με τα bluray δεν μπορείς να κάνεις το ιδιο??????? Καντο .iso στο σκληρό LOSSLESS και δες το και σε 50 χρόνια ή οσα χρόνια διαρκεί ο σκληρός σου. Την ταινία απο το ιντερνετ LOSSLESS που θα την δεις????????????????? Η θα την στριμάρεις ή θα την κατεβάσεις , σε LOSSY μορφή ΠΑΝΤΑ!!!! Εγώ είμαι κουραστικός; Εγώ ρωτάω ένα πράγμα και αποφεύγετε να μου απαντήσετε.... Απαντήστε μου γιατί να πληρώνω περισσότερο από μια φορές για πνευματικά δικαιώματα;
Lnds500 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Σου λέω πως δεν δέχομαι να πληρώσω δύο φορές πνευματικά δικαιώματα. Τί ακριβώς δεν μπορείς να καταλάβεις; δεν ειπες μονο αυτο, αυτο ηταν στο δευτερο σκελος της απαντησης σου αλλα τεσπα. αν το θεμα σου ειναι το copyright, αρχισε να γραφεις mail σε εταιρειες με τα παραπονα σου. αλλα μαλλον δικαιολογιες μου φαινονται ολα αυτα, γιατι πιο πανω δεν μας μιλησες για πνευματικα δικαιωματα, αλλος ηταν ο πονος σου. να σου θυμισω λοιπον Το όλο εγχείρημα έχει αποτύχει. 5 χρόνια και δεν εχω πιασε ποτέ μου δισκακι blu ray αλλα εχω δει τα άπειρα mkv 1080p και blu ray iso, ο νοών νοειτω. να υποθεσουμε λοιπον οτι "τα άπειρα mkv 1080p και blu ray iso" τα ειχες απο πριν σε DVD και σου χαλασανε και τωρα τα κλεβεις ασυστολα γιατι δεν "δεχεσαι" να πληρωσεις 2η φορα πνευματικα δικαιωματα. και σου λεω εγω δεκτο. αυτο που λες ομως στην τελικη διαφερει αρκετα απο αυτο που ειπα εγω στην αρχη. στα blu-ray που "δεν εχεις ακουμπησει ποτε" οπως μας λες δεν πληρωνεις μονο πνευματικα δικαιωματα. πληρωνεις την εικονα, το restoration της εικονας αν ειναι παλιο, τον ηχο κτλ κτλ.. και για να μην μας λες μπαρουφες, οριστε.. http://www.amazon.co...xgy_d_h__text_b ολοκαινουργια ταινια που ΘΑ κυκλοφορησει στα 14,4€. σε αυτη την τιμη τα πνευματικα δικαιωματα ποσα να ειναι? 5€?? το πολυ... και επειδη κανεις δεν τα παιρνει ολα καινουργια και μπορει και αυτα να φαινονται ακριβα σε μερικους, οριστε αλλα 3 παραδειγματα http://www.sendit.co...on/9996099.html http://www.amazon.co...d=2OCJTOQAO2KQS http://www.amazon.co...d=2OCJTOQAO2KQS μια φορα στα τοσα χρονια λοιπον που ειτε σου εχουν χαλασει ειτε δεν ξερω και γω τι αλλο θα μπορουσες να παρεις καποια αυθεντικα. ετσι, για να λες οτι εχεις πιασει και μερικα στα χερια σου. Το αν έχω backup ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ πλήρωσα για αυτά τα cd και θέλω να ακούω από τα αυθεντικά γιατί να με αναγκάσεις ή να ακούσω από backup ή να ξαναπληρώσω πνευματικά δικαιώματα; εχεις δοκιμασει να τα πας πισω απο εκει που τα αγορασες να δεις τι θα σου πουνε;;; γιατι αν οντως δεν εχουν τιποτα, ειμαι περιεργος να δω τι απαντηση θα σου δωσουνε. ] και τα back-up μπορει να ειναι lossless οποτε να μην χανεις καθολου στην ποιοτητα. και αν οντως εχουν προβλημα καποια DVD και CD σου και δεν σε καλυψει η εταιρεια διανομης/παραγωγης ή το καταστημα απ'οπου τα πηρες, το θεωρω δικαιωμα σου να τα ξανακατεβασεις για να τα εχεις.
REDODIN7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 και για να καταλαβω, μου λες οτι ο κοσμος κατεβαζει τις ταινιες απο το ιντερνετ για να μην του χαλασουν;; παρε το blu-ray/cd και καν'το 500 κοπιες στο pc!!! εγω αυτο κανω. παιρνω ενα cd, το περναω απο το iTunes. τα blu τα ripαρω γιατι πολλα τα βαζω στο iPad γιατι η ποιοτητα των Digital Copies ειναι απλα απαραδεκτη. τα παντα χαλανε, και οι σκληροι χαλανε και τα dvd/blu/cd. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ... εγω εχω DVD τα οποια ειναι πιο παλια απο το 2002 και παιζουν μια χαρα. το ιδιο και τα CD. εχω CD που ειχε ο πατερας μου και δεν εχουν παθει απολυτως τπτ. και να σκεφτεις οτι αρκετα απο αυτα θεωρουνται συλλεκτικα. τι εννοεις δεν εχει ωριμασει;;; Εννοω οτι απο τις δεκα ταινιεσ που ερχονται σο βιντεοκλαμπ μονο 3-4 ειναι BR και αυτες σε μονο αντιγραφο
efo355 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 δεν ειπες μονο αυτο, αυτο ηταν στο δευτερο σκελος της απαντησης σου αλλα τεσπα. αν το θεμα σου ειναι το copyright, αρχισε να γραφεις mail σε εταιρειες με τα παραπονα σου. αλλα μαλλον δικαιολογιες μου φαινονται ολα αυτα, γιατι πιο πανω δεν μας μιλησες για πνευματικα δικαιωματα, αλλος ηταν ο πονος σου. να σου θυμισω λοιπον να υποθεσουμε λοιπον οτι "τα άπειρα mkv 1080p και blu ray iso" τα ειχες απο πριν σε DVD και σου χαλασανε και τωρα τα κλεβεις ασυστολα γιατι δεν "δεχεσαι" να πληρωσεις 2η φορα πνευματικα δικαιωματα. και σου λεω εγω δεκτο. αυτο που λες ομως στην τελικη διαφερει αρκετα απο αυτο που ειπα εγω στην αρχη. στα blu-ray που "δεν εχεις ακουμπησει ποτε" οπως μας λες δεν πληρωνεις μονο πνευματικα δικαιωματα. πληρωνεις την εικονα, το restoration της εικονας αν ειναι παλιο, τον ηχο κτλ κτλ.. και για να μην μας λες μπαρουφες, οριστε.. http://www.amazon.co...xgy_d_h__text_b ολοκαινουργια ταινια που ΘΑ κυκλοφορησει στα 14,4€. σε αυτη την τιμη τα πνευματικα δικαιωματα ποσα να ειναι? 5€?? το πολυ... και επειδη κανεις δεν τα παιρνει ολα καινουργια και μπορει και αυτα να φαινονται ακριβα σε μερικους, οριστε αλλα 3 παραδειγματα http://www.sendit.co...on/9996099.html http://www.amazon.co...d=2OCJTOQAO2KQS http://www.amazon.co...d=2OCJTOQAO2KQS μια φορα στα τοσα χρονια λοιπον που ειτε σου εχουν χαλασει ειτε δεν ξερω και γω τι αλλο θα μπορουσες να παρεις καποια αυθεντικα. ετσι, για να λες οτι εχεις πιασει και μερικα στα χερια σου. εχεις δοκιμασει να τα πας πισω απο εκει που τα αγορασες να δεις τι θα σου πουνε;;; γιατι αν οντως δεν εχουν τιποτα, ειμαι περιεργος να δω τι απαντηση θα σου δωσουνε. ] και τα back-up μπορει να ειναι lossless οποτε να μην χανεις καθολου στην ποιοτητα. και αν οντως εχουν προβλημα καποια DVD και CD σου και δεν σε καλυψει η εταιρεια διανομης/παραγωγης ή το καταστημα απ'οπου τα πηρες, το θεωρω δικαιωμα σου να τα ξανακατεβασεις για να τα εχεις. Θα ξεκινήσω από το τέλος. Το τι μπορεί εσύ να θεωρήσεις δικαίωμα μου δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το θέμα με το copyright είναι κάτι που δεν τολμάει κανείς να θίξει γιατί τότε να δεις τι αποζημιώσεις πρέπει να σκάσουν οι εταιρείες σε κάτι χιλιάδες καταναλωτές. Εγώ δεν το παίζω ότι δεν ξέρω τί είναι το κατέβασμα και ούτε ήρθα από τον Άρη, εσύ από την άλλη κόπτεσαι ιδιαίτερα για τα συμφέροντα των εταιριών σε σημείο που προκαλεί υποψίες ( μάλιστα εντείνονται οι υποψίες βλέποντας το post count σου ) Οσο για το λινκ με την ταινία ελπίζω να κάνεις πλάκα έτσι; Μου προτείνεις την αγορά ταινίας με πρωταγωνίστή τον Jake Gyllenhaal που κατα πάσα πιθανότητα δεν θα έχει ελληνικό υπότιτλο ; Ego bori na min xeri Agglika kardia mou....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα