Skull monkey Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, μάλλον έχω κολλήσει κάποιον ιό/trojan και ίσως το thing point(το μόνο που μου βρήκε σκαναροντας τον σκληρό ως εξωτερικό, μέσα από άλλα win). Παρόλα αυτά ενώ έχει κάνει απεγκατάσταση τον ιο, συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν έχω καμία εξουσιοδότηση στο pc μου πλέον. Συγκεκριμένα ότι και να προσπαθήσω να εκτελέσω μου βγάζει αυτό το μήνυμα... "Windows cannot access the specified divice, path, or file. You may not have the appopriate permissions to access the item." Το έχω σκαναρει με zone alarm security suite, με Malwarebytes' Anti-Malware, με Spybot - Search & Destroy και με SUPERAntiSpyware και αποτέλεσμα 0!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δεν θέλω να κάνω format έχω mail στο outllok 2010, user/pass firefox κτλ που δεν τα έχω κάνει backup αλλά ούτε θέλω να ξαναστήνω win από την αρχη...μάλλον στην εκκίνηση έχει μολυσμένα αρχεία δεν εξηγείτε αλλιώς.. μήπως με κάποιος τρόπο ένα bootαρα κάποιο ιδικό πρόγραμμα θα έσωνε την κατάσταση? Λειτουργικό win 7 64bit
Dbzakias2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, μάλλον έχω κολλήσει κάποιον ιό/trojan και ίσως το thing point(το μόνο που μου βρήκε σκαναροντας τον σκληρό ως εξωτερικό, μέσα από άλλα win). Παρόλα αυτά ενώ έχει κάνει απεγκατάσταση τον ιο, συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν έχω καμία εξουσιοδότηση στο pc μου πλέον. Συγκεκριμένα ότι και να προσπαθήσω να εκτελέσω μου βγάζει αυτό το μήνυμα... "Windows cannot access the specified divice, path, or file. You may not have the appopriate permissions to access the item." Το έχω σκαναρει με zone alarm security suite, με Malwarebytes' Anti-Malware, με Spybot - Search & Destroy και με SUPERAntiSpyware και αποτέλεσμα 0!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δεν θέλω να κάνω format έχω mail στο outllok 2010, user/pass firefox κτλ που δεν τα έχω κάνει backup αλλά ούτε θέλω να ξαναστήνω win από την αρχη...μάλλον στην εκκίνηση έχει μολυσμένα αρχεία δεν εξηγείτε αλλιώς.. μήπως με κάποιος τρόπο ένα bootαρα κάποιο ιδικό πρόγραμμα θα έσωνε την κατάσταση? Λειτουργικό win 7 64bit δοκιμασε απο safe mode αλλα να ξερεις οτι και εγω προσφατα εκανα format και απλα περασα το mail και τον kvdiko toy και μου ξαναεβγαλε τα mails μου ετσι οπως τα ειχα αφήσει πριν...
dewn735 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τα σκαναρίσματα φαντάζομαι τα έκανες σε safe mode, έτσι; Από εκεί, σε αφήνει να ακτελέσεις τίποτα; Επίσης, αυτό στο κάνει στις συντομεύσεις, ή και όταν πας να εκτελέσεις το exe απευθείας;
Skull monkey Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 δοκιμασε απο safe mode αλλα να ξερεις οτι και εγω προσφατα εκανα format και απλα περασα το mail και τον kvdiko toy και μου ξαναεβγαλε τα mails μου ετσι οπως τα ειχα αφήσει πριν... ξέχασα αν το γράψω ότι ούτε μέσο safe mode με αφήνει(είμαι άτυχος :/)
sofiathereal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δοκιμασε Eset online scanner σε safe mode. Tο οτι ολα τα προγραματα σου βγαζουν καθαρο το pc φαίνεται περίεργο. Επίσης ανέβασε ενα log απο το Hijackthis hijackthis εχεις account guest και admin?
Skull monkey Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τα σκαναρίσματα φαντάζομαι τα έκανες σε safe mode, έτσι; Από εκεί, σε αφήνει να ακτελέσεις τίποτα; Επίσης, αυτό στο κάνει στις συντομεύσεις, ή και όταν πας να εκτελέσεις το exe απευθείας; και απευθείας..ενώ δείχνει το κερσορας ότι είναι απασχολημένος μου βγάζει το ίδιο μήνυμα..μπορεί να είναι και fake ιός τι να πω... Δοκιμασε Eset online scanner σε safe mode. Tο οτι ολα τα προγραματα σου βγαζουν καθαρο το pc φαίνεται περίεργο. Επίσης ανέβασε ενα log απο το Hijackthis hijackthis εχεις account guest και admin? όπως είπα και πιο πάνω, δυστυχώς δεν με αφήνει τίποτα ούτε σε normal, ούτε σε safe mode να κάνω..το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το Hijackthis για να βρω το πρόβλημα αλλά δεν με αφήνει..το έχω σεταρει με admin account μόνο
sofiathereal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 http://www.winhelponline.com/blog/file-asso-fixes-for-windows-7/
ss13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, μάλλον έχω κολλήσει κάποιον ιό/trojan και ίσως το thing point(το μόνο που μου βρήκε σκαναροντας τον σκληρό ως εξωτερικό, μέσα από άλλα win). Παρόλα αυτά ενώ έχει κάνει απεγκατάσταση τον ιο, συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν έχω καμία εξουσιοδότηση στο pc μου πλέον. Συγκεκριμένα ότι και να προσπαθήσω να εκτελέσω μου βγάζει αυτό το μήνυμα... "Windows cannot access the specified divice, path, or file. You may not have the appopriate permissions to access the item." Το έχω σκαναρει με zone alarm security suite, με Malwarebytes' Anti-Malware, με Spybot - Search & Destroy και με SUPERAntiSpyware και αποτέλεσμα 0!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δεν θέλω να κάνω format έχω mail στο outllok 2010, user/pass firefox κτλ που δεν τα έχω κάνει backup αλλά ούτε θέλω να ξαναστήνω win από την αρχη...μάλλον στην εκκίνηση έχει μολυσμένα αρχεία δεν εξηγείτε αλλιώς.. μήπως με κάποιος τρόπο ένα bootαρα κάποιο ιδικό πρόγραμμα θα έσωνε την κατάσταση? Λειτουργικό win 7 64bit Αν έχεις άλλον καθαρό υπολογιστή κατέβασε αυτό http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=82163 και κάνε έλεγχο !!
Skull monkey Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 http://www.winhelponline.com/blog/file-asso-fixes-for-windows-7/ τα ίδια...
mikelamar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε σε safe mode μήπως καταφέρεις κάτι με κάποιο trojan remover αν κ είναι δύσκολο να επιδιορθωσεις κάτι ακόμα και αν εχει αφαιρεθεί εντελώς.
Skull monkey Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αν έχεις άλλον καθαρό υπολογιστή κατέβασε αυτό http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=82163 και κάνε έλεγχο !! μου βγάζει σφάλμα εγγραφής...
Skull monkey Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πότε στο βγάζει ; την ώρα που κάνει προετοιμασία εγγραφής μου λέει αποτυχία..
ss13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 την ώρα που κάνει προετοιμασία εγγραφής μου λέει αποτυχία.. Δουλεύει η συσκευή ; Με πιο πρόγραμμα πας να το κάψεις ; Ταχύτητα πρέπει να βάλεις πολύ χαμηλή για να γραφτεί το cd !!
Skull monkey Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δουλεύει η συσκευή ; Με πιο πρόγραμμα πας να το κάψεις ; Ταχύτητα πρέπει να βάλεις πολύ χαμηλή για να γραφτεί το cd !! ναι πριν έγραψα ένα cd, με το aviral πάω να το κάψω δεν έχει και άλλη επιλογή ναι πριν έγραψα ένα cd, με το aviral πάω να το κάψω δεν έχει και άλλη επιλογή μάλλον φταίει το exe αρχείο στο link που μου έδωσες (http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=82163) είδα ότι έχει και iso (http://www.avira.com/en/support-download-avira-antivir-rescue-system) το κατεβάζω και μακάρι να λυθεί το πρόβλημα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.