Προς το περιεχόμενο

Απορια για sapphire HD6970

kosgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,πηρα εχθες την καρτα sapphire HD6970 και εχει χαρακτηριστικα πυρηνας-880Mhz,memory-1375Mhz

Η απορια μου ειναι η εξης

Εχει πανω της ενα στρογγυλο σαν κλειδι να μπαινει και να γυριζει και απ'οτι εμαθα ειναι για να αλλαζεις bios επηδει ειναι dual bios η σιγκεκριμενη...

Αν το γυρισω θα ειναι overclocking version bios η ποιο χαμηλα χρονισμενη για εξοικονομηση ενεργειας...?

Η φτιαχνεις ενα δικο σου με το που το γυρισεις...?

Η βοηθεια σας πολυτιμη

Ευχαριστω

post-208010-0-74496900-1308825858_thumb.jpg

post-208010-0-32199300-1308825864_thumb.jpg

Δημοσ.

Απλά αν θελήσεις να περάσεις άλλο bios σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά γυρνώντας το στην

άλλη θέση θα επανέλθεις στο κανονικό(original bios)!!!!

Περισσότερο είναι για ασφάλεια.....

Καλό λιώσιμο με την νέα κάρτα σου... :-D

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,οποτε να το γυρισω και να ξεκιναω τα πειραματα?

1)Θελω στο ενα bios οπως ειναι να κανω overclocking και στο αλλη να ειναι μαμα αλλα αν κατι παει στραβα και δεν μπαινει στα windows το γυρναω αλλα πως φτιαχνω το δευτερο που δεν θα δουλευει?

2)Υπαρχει κανενα προγραμμα να σωσω το bios με τα υπαρχον στοιχεια απλα να ειναι υπερχρονισμενο?

3)Τι bios να βαλω μεσα αν κανω αλλαγη του?

Παντως εχει εναν τρελο ανεμηστηρα που κανει τρελο θορυβο δεν το εχω συναντηση ουτε σε μια gtx 590 που την ειχα ακουσει σε εναν φιλο

Σορρυ που σας κουρασα

Ευχαριστω για την βοηθεια σας

Δημοσ.

Bios δεν φτιάχνεις μόνο σου......

Υπάρχουν αρκετά bios για την κάρτα σου, κοίτα εδώ http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=&manufacturer=&model=HD+6970&interface=&memSize=0

Το να περάσεις bios δεν είναι και ευκολότερη διαδικασία( εκτός και αν το κάνεις με το winflash

που όμως σε αρκετούς δεν έκανε δουλειά, με αυτό μπορείς να αποθηκεύσεις το bios) , σου συνιστώ λοιπόν

αφού η κάρτα είναι καινούρια λιωστην όσο μπορείς και άσε για την ώρα την αλλαγή του bios ,

η κάρτα είναι ήδη δυνατή, αν θες απλά ανέβασε τα ρολόγια από το ccc!!!

Όπως και να 'χει λόγο καλοκαιριού έχε το νου σου στις θερμοκρασίες. ;)

Δημοσ.

Αμα αλλαξω bios και γυρισω το κλειδι που εχει η καρτα επανω θα ειναι μαμα η αλλη θεση του?

Πως μπορω να κανω overclocking να σωσω το bios με το overclocking να το βαλω στην δευτερη θεση του κλειδιου με το atiflash μπορω

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αυτά τα bios που σου έβαλε ο Nikolas είναι από 6970 ΣΑΝ την δικιά σου. Είναι για να τα χρησιμοποιήσεις σε reference 6950s και να τις ξεκλειδώσεις σε 6970 (ξεκλειδώνεις τα shaders). Εσύ έχεις ήδη 6970, τι να ξεκλειδώσεις?...

Ένα OC καν'την με το MSI Afterburner και άσε τα BIOS στην θέση τους :)

Δημοσ.

Καταρχην ενα μελος του φορουμ την ειχε αυτη την καρτα αλλα την 6950 η οποια δεν ξεκλειδωνε.οποτε ασε τα bios και κανε την Overclock με το msi afterburner οπως ειπε και ο Ninos

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ουτε κλειδι ουτε τιποτα απλα οταν βλεπεις την καρτα νομιζεις οτι αυτο το κουμπι γυριζει, ετσι ολοι στην αρχη νομιζαν οτι ειναι για το bios.Μια ερωτηση γιατι εχω την ιδια καρτα οταν βαζεις μπροστα το PC ακουγετε σαν να μαρσαρει και μετα σταματαει? Επισης πες μου αν εχεις θορυβο με το ανεμηστηρα στο +25

android.png

Δημοσ.

Ναι μολις ανοιγεις το pc κανει θορυβο και ξαναπεφτει ο ανεμηστηρας,στο +25 δεν κανει πολυ θορυβο αλλα σε benchmark ειναι τρελα θορυβοδες

Δημοσ.

Παιδια το διακοπτακι τελικα γυρναει,δεν το αναψα με την αλλη θεση του διακοπτη να το ψαξω ακομα λιγο θελω και μετα το αναβω,ξερει κανενας αν ειναι το μαμα bios και στην αλλη θεση...?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Wtf πως το εκανες αυτο?Στην δικια μου 6970 δεν γυριζε ή τουλαχιστο δεν τσ καταφερα να το κανω εγω. Παντος στο site της sapphire δεν γραφει κατι. Για να εχεις τα μεγιστα απο την καρτα να την εχεις στο +50 στο power settings, μαζι με τους catalyst 11.6...

android.png

Δημοσ.

Με λιγη προσπαθεια γυρναει αρκει να βαλεις κατι να εφαρμοζει μεσα στην σχισμη φιλε μου

Δημοσ.

Εχει κανει κανενας overclocking στην σιγκεκριμενη sapphire hd6970 και να ειναι stable,προς το παρον την εχω με τον πυρηνα απο 880 στα 950mhz και η επιδοσεις της απογιονωνται,οταν ανεβαζω ομως και την μνημη καπου πεφτουν...

Κανενας σωστος συνδιασμος απο κανεναν γιατι στο ιντερνετ δεν εχω δει καμια παρουσιαση της να το κανουν

Ευχαριστω

Δημοσ.

Οπως σου ειπα και παραπανω εχω την ιδισ καρτα. Τις μνημες αστες στα 1400 ενω τον πυρηνα μπορεις να το πας μεχρι τα 950 δοκιμασε το ωστε να δεις που εχεις τα κακυτερα αποτελεσματα. Αν θελεις να ανεβασεις τον πυρηνα πρεπει να δωσεις παραπανω ρευμα εγω τον εχω παει μεχρι 1030 με 1.25+ ρευμα οποτε για 24/7 αν θελεις κατι παραπανω σε επιδωσεις ενα 950/1400 μπορεις να το εχεις ανετα με 25+ στον ανεμηστηρα τις καρτας.

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...