johnieXoX Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα στο forum.. ψάχνω να βρω thermal pads για να αντικαταστήσω τα παλιά στην κάρτα γραφικών μου, και βλέπω ότι στην Αθήνα δεν υπάρχουν πουθενά... Γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρω? Μην μπαίνω στη διαδικασία να κάνω τέτοια παραγγελία από Πάτρα... (μόνο στο eworld στην Πάτρα βλέπω να υπάρχουν..)
nikos903 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Γιατί να βάλεις Thermal pad ενώ μπορείς να βάλεις και θερμοαγώγημη πάστα που είναι πολύ καλύτερη; Μια φορά που έψαχνα και εγώ πάντως για να βάλω στις μνήμες πήρα απο ebay τελικά... Αθήνα τζίφος...
Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Thermal pad εννοει τα Pad που ειναι επανω στα τσιπακια των μνημων.και εκει δεν μπορει να βαλει θερμοαγωγιμη.
nikos903 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αυτά δεν χαλάνε εύκολα :/ Πως του έφυγαν; Πάντως για εκεί θέλει και παχύ thermal pad, είναι μεγάλο το κενό (συνήθως)... Γενικά πάντως thermal pad μερικοί κατασκευαστές βάζουν και στον πυρήνα (λάπτοπ), για αυτό παραξενεύτηκα... Αθήνα δεν βρήκα εγώ πάντως στα κλασικά που είχα ψάξει... Τώρα αμα βρει σε κανένα ξεχασμένο μαγαζί... Καλή τύχη Στρώματα αλουμινόχαρτο και βούρ για ghetto mod
juno12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 κι εγώ ψάχνω για τέτοια και μόνο το eworld έχει. αυτά του 1mm που έχει δεν κάνουν δοκιμασμένα! μάλλον πρέπει να παραγγείλω εκείνα του 0,5mm.
APsD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μήπως εννοεις αυτό? Ακυρο τωρα είδα οτι λεει μη διαθεσιμο EDIT: Αυτό ισως? Απο Πάτρα ποιο βρήκες αυτό? Γιατι κ αυτο γράφει "Άμεσα Μη διαθέσιμο". Βγάλε ακρη..
johnieXoX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 κι εγώ ψάχνω για τέτοια και μόνο το eworld έχει. αυτά του 1mm που έχει δεν κάνουν δοκιμασμένα! μάλλον πρέπει να παραγγείλω εκείνα του 0,5mm. Πολύ χοντρά? Γι'αυτό δεν κάνουν του 1mm? Τέτοιο πάχος υπολόγιζα να πάρω.. Όσο για αυτό Coollaboratory Liquid Metal Pad for CPU δεν κάνει για μνήμες και τα λοιπά της κάρτας.. είναι για CPUs.
caution Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Τα Akasa είναι στάνταρ λύση. Και ενώ δεν τα έχει στο site, μπορεί να τα βρεις κατά λάθος σε multirama. Αλλιώς πάρε μπόλικο πράμα από ebay - θα αργήσει αλλά θα έχεις για πάντα
juno12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πολύ χοντρά? Γι'αυτό δεν κάνουν του 1mm? Τέτοιο πάχος υπολόγιζα να πάρω.. Όσο για αυτό Coollaboratory Liquid Metal Pad for CPU δεν κάνει για μνήμες και τα λοιπά της κάρτας.. είναι για CPUs. ναι είναι πολύ χοντρά και δεν αφήνουν την ψύκτρα να πατήσει ομοιόμορφα πάνω στο πυρήνα και τα vrm πιο πίσω, οπότε όταν ξεκίναγα παιχνίδι ή furmark π.χ. η θερμοκρασία ξεπέρναγε τους 100 βαθμούς C ακαριαία. προσωρινά έβαλα πάστα και η κάρτα λειτουργεί όπως πρίν, με τα Thermal pads. έχω και τα AKASA. είναι πολύ λεπτά σε σχέση με τα μαμίσια.
johnieXoX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ναι είναι πολύ χοντρά και δεν αφήνουν την ψύκτρα να πατήσει ομοιόμορφα πάνω στο πυρήνα και τα vrm πιο πίσω, οπότε όταν ξεκίναγα παιχνίδι ή furmark π.χ. η θερμοκρασία ξεπέρναγε τους 100 βαθμούς C ακαριαία. προσωρινά έβαλα πάστα και η κάρτα λειτουργεί όπως πρίν, με τα Thermal pads. έχω και τα AKASA. είναι πολύ λεπτά σε σχέση με τα μαμίσια. Στον πυρήνα θα βάλω πάστα, για τις μνήμες και τα υπόλοιπα θέλω το pad. Είναι πολύ παχύ και για αυτά?
juno12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 αν εννοείς το pad από eworld το 1mm, μην το βάλεις πουθενά. άσε τα δικά της επάνω και άλλαξε μόνο παστα.
johnieXoX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δεν υπάρχουν τα δικά της πια... η κάρτα είχε τρελαθεί τον τελευταίο καιρό. τώρα είναι λυμένη εντελώς, πλυμένη και ετοιμάζεται να μπει στο φούρνο... μετά θα μπουν τα pads, η πάστα και οι ψύκτρες της, θα προσαρμοστούν 2x 120 ανεμιστήρες και πάει για flasharisma bios... σκοπός είναι να αντέξει κάνα 6μηνο μέχρι να βγουν οι καινούργιες κάρτες και να πάει για αντικατάσταση.. σε όλα τα παραπάνω το πρόβλημα είναι τα pads.. και τα 0,5mm φαίνονται εξαντλημένα στο eworld...
juno12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 βάλε από μία μικρή σταγόνα πάστας σε κάθε ένα chipακι μνήμης.
johnieXoX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Τελικά τα έφερε σήμερα τα 0,5mm Σε περίπτωση που είναι πολύ λεπτά για κάποια μέρη (μερικά από τα pads που αφαίρεσα φαινόντουσαν γύρων στο 1mm) το να βάλω δύο μαζί παίζει, ή είναι μακακία?
juno12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 βασικά δοκιμές θα κάνεις, αλλά δύο μαζί δε νομίζω οτι είναι καλό να βάλεις. στη θέση σου θα παράγγελνα και του 1mm για παν ενδεχόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.