Redshift Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Από e-shop : LIFEVIEW LV6TBOXHD SET TOP DVB-T MPEG4 HD στα 35,90€ Παιδιά αυτόLink το μαραφέτι από το e-shop λέει τίποτα??? εχεις γινει λαγωνικο τελειως
axel12p Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Το έχω παραγγείλει από την Δευτέρα, που έλεγε πως θα έχει παραλαβή, αλλά ακόμη περιμένω. Τώρα γράφει πάλι "Εξαντλημένο", χωρίς να αναφέρει πότε θα ξαναφέρει...
Bathin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Το έχω παραγγείλει από την Δευτέρα, που έλεγε πως θα έχει παραλαβή, αλλά ακόμη περιμένω. Τώρα γράφει πάλι "Εξαντλημένο", χωρίς να αναφέρει πότε θα ξαναφέρει... Τους πήρα τηλέφωνο και ακυρώσαμε την παραγγελία αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο και ούτε γνώριζαν πότε θα είναι.
tarksis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 εγω παρελαβα προχτες....αλλα ρε παιδια πολυ πλαστικουρααααααα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αν το θέλει κανείς μου το έχουν κρατήσει στο κατάστημα Περιστερίου. Σας δίνω τα στοιχεία και πηγαίνετε από εκεί.
ipal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αν το θέλει κανείς μου το έχουν κρατήσει στο κατάστημα Περιστερίου. Σας δίνω τα στοιχεία και πηγαίνετε από εκεί. Ισως το παρω εγω αλλα απο Δευτερα. Αν το βιαζεται αλλος πιο πολυ ας πει. εγγυηση e-shop εχει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αφού θα πάρεις απόδειξη λογικά θα έχει ipal ( δεν ξέρω αν έχει από το e-shop ή την Lifeview ). Αν είσαι σίγουρος ό.τι θα το αγοράσεις να σου στείλω τα στοιχεία να πας από εκεί γιατί ίσως το επιστρέψουν σήμερα στις κεντρικές αποθήκες.
ipal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αφού θα πάρεις απόδειξη λογικά θα έχει ipal ( δεν ξέρω αν έχει από το e-shop ή την Lifeview ). Αν είσαι σίγουρος ό.τι θα το αγοράσεις να σου στείλω τα στοιχεία να πας από εκεί γιατί ίσως το επιστρέψουν σήμερα στις κεντρικές αποθήκες. εννοω αν υπαρχει αντιπροσωπια Η το φερνουν αυτοι... ποσες μερες το εχεις εκει ? στειλτα με π.μ.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το γύρισαν στις αποθήκες , ήταν εκεί περιπου 4 μέρες αν θυμάμαι καλά.
ipal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το γύρισαν στις αποθήκες , ήταν εκεί περιπου 4 μέρες αν θυμάμαι καλά. ααα καλα, παλια πριν το κανονι τα κραταγαν 10μερες...
greekparot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δεν βαρεσε κανόνι η εταιρεία με την υπαγωγή στο άρθρο 99. Εγω στη πόλη που μένω το κρατάνε το δέμα 10 ημέρες. Αν βάλω μέσα κ τα σαβκυρ σύνολο 14 ημέρες (2εβδομαδες). Το ξέρω αυτο γιατί χρειάστηκε να τους πάρω τηλ κ να τους πω να το κρατήσουν το δέμα γιατί έλειπα κ´ μου είπαν τα παραπάνω.
inel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Εγινε νεα παραλαβή και είναι πάλι διαθεσιμο. Δεν ειχα ακυρωσει την παραγγελία και παρέλαβα κανονικα
axel12p Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Τα ίδια και για εμένα. Δεν ακύρωσα παραγγελία και τελικά σήμερα παρέλαβα. Από ότι μου είπε η πωλήτρια παρέδωσε αρκετά από το πρωί. Όλα ΟΚ, φαίνεται να άξιζε η αναμονή.
ilianna Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά αν το συνδέσω με την οθόνη που έχω μονίμως το laptop με hdmi θα παίζει ετσι; Επίσης παίζει και αναλογικά και ψηφιακά κανάλια;
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά αν το συνδέσω με την οθόνη που έχω μονίμως το laptop με hdmi θα παίζει ετσι; Επίσης παίζει και αναλογικά και ψηφιακά κανάλια; Mέσω HDMI θα βλέπεις κανονικά στην εξωτερική οθόνη. Όχι. Παίζει μόνο τα ψηφιακά κανάλια. Δεν έχει αναλογικό δέκτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.