Προς το περιεχόμενο

προσφορα carrefour-nescafe dolce gusto

AMWN_RA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχουν γι'αυτην κάψουλες πολλαπλων χρήσεων (εννοειται ανεπισημα), για να βαζω τον καφε που θελω?

Δημοσ.

ασυμφορο μηχανημα, γιατι μετα τα ακουμπας σε καψουλες χωρις να εχεις δικαιωμα επιλογης στο τι ποιοτητα καφε θα πινεις.

Δημοσ.

ψάξτε λίγο το θέμα με τις κάψουλες.. πέραν του οικονομικού που είναι αρκετά σοβαρό θέμα, έρευνα τις βγάζει όλες ανθυγιεινές....

Δημοσ.

ασυμφορο μηχανημα, γιατι μετα τα ακουμπας σε καψουλες χωρις να εχεις δικαιωμα επιλογης στο τι ποιοτητα καφε θα πινεις.

η αλήθεια είναι ότι βγαίνει γύρω στα 25-30λεπτά ο νες αλλά είναι απλά κορυφαίος...για τα καπουτσίνο,λατε κτλ δεν έχω άποψη αλλά για το νές αξίζει σίγουρα...

Δημοσ.

Cappuccino και espresso(διαφορες ποικιλιες) ειναι ακομα καλυτεροι απο το νες στο dolce gusto. Βγαινει γυρω στα 55λεπτα ο cappuccino και περιπου στα 25-28 ο espresso. Δεν ειναι τσαμπα, αλλα γενικα ο espresso ειναι ακριβος καφες, ακομα και απο παραδοσιακη καφετιερα.

Δημοσ.

mareketing για να κονομάνε είναι.

Αν ξέρεις φτιάχνεις και γ....τους καφέδες και χωρίς αυτά τα παλιομηχανήματα και τζάμπα!!!

Άκου 55 λεπτά κόστος ο καφές στο σπίτι!!

Δημοσ.

mareketing για να κονομάνε είναι.

Αν ξέρεις φτιάχνεις και γ....τους καφέδες και χωρίς αυτά τα παλιομηχανήματα και τζάμπα!!!

Άκου 55 λεπτά κόστος ο καφές στο σπίτι!!

Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας πεις πως κανεις espresso χωρις μηχανη !!!

Δημοσ.

Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας πεις πως κανεις espresso χωρις μηχανη !!!

+1

Bialetti Moka Express Espresso Maker, 3 Cup

και με κομμένο ρεύμα από τη ΔΕΗ πάλι πίνω το φρεντάκι μου.

ο νέος είναι ωραίος αλλά ο "αρχαίος" γνωρίζει καλύτερα.

Δημοσ.

Πω-πω που φτάσαμε... ολική εξάρτηση. Να θεωρείται κουφό να φτιάχνεις espresso/cappuccino χωρίς μηχανή...

Ευτυχώς ο opera έβαλε τα πράγματα στη θέση τους... Αν και είναι λίγο μάπα ο espresso από αυτό το μπρίκι. Πολύ χρήσιμο στο camping εντούτοις. Το κυρίως πρόβλημα βέβαια, που δεν ξέρω πως έλυσε ο opera, είναι πως πίνεις freddo χωρίς ρεύμα για παγάκια!

ψάξτε λίγο το θέμα με τις κάψουλες.. πέραν του οικονομικού που είναι αρκετά σοβαρό θέμα, έρευνα τις βγάζει όλες ανθυγιεινές....

Για βάλε κάνα link με την έρευνα... Να ξέρω αν θα αρχίσω να ανησυχώ ή θα το παραπέμψω στον Χαρδαβέλα το θέμα.

Δημοσ.

Bialetti Moka Express Espresso Maker, 3 Cup

και με κομμένο ρεύμα από τη ΔΕΗ πάλι πίνω το φρεντάκι μου.

ο νέος είναι ωραίος αλλά ο "αρχαίος" γνωρίζει καλύτερα.

ωραία τα Bialetti αλλά χωρίς καιμακι.τεχνολογία του 50.

Btw το έχει κ ο Κωτσος στα 69 με 3δωρα όμως.

Δημοσ.

Πω-πω που φτάσαμε... ολική εξάρτηση. Να θεωρείται κουφό να φτιάχνεις espresso/cappuccino χωρίς μηχανή...

Ευτυχώς ο opera έβαλε τα πράγματα στη θέση τους... Αν και είναι λίγο μάπα ο espresso από αυτό το μπρίκι. Πολύ χρήσιμο στο camping εντούτοις. Το κυρίως πρόβλημα βέβαια, που δεν ξέρω πως έλυσε ο opera, είναι πως πίνεις freddo χωρίς ρεύμα για παγάκια!

Για βάλε κάνα link με την έρευνα... Να ξέρω αν θα αρχίσω να ανησυχώ ή θα το παραπέμψω στον Χαρδαβέλα το θέμα.

με μιάμιση ώρα διακοπή δε λιώνουν στον καταψύκτη βρε τα παγάκια,άσε που όταν έβγαινα περιπολικό καλοκάιρι στη Πάρνηθα είχα παγάκια μαζί μου σε ισοθερμικό τσαντάκι,πάγος για ένα 8ωρο.

ρε συ ipal το ότι μπορείς να πιείς εσπρέσσο στη μέση του πουθενά,στη κορυφή του βουνού, το καϊμάκι θα μας λείψει;

Mη τα θέλουμε όλα δικά μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...