AMWN_RA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 1.site 2.skroutz στο skroutz ξεκιναει απο 67 άλλα με 2 κουτια καφε και μεταφορικα
nek4d Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 υπαρχουν γι'αυτην κάψουλες πολλαπλων χρήσεων (εννοειται ανεπισημα), για να βαζω τον καφε που θελω?
lefta_yparxoun Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 υπαρχουν γι'αυτην κάψουλες πολλαπλων χρήσεων (εννοειται ανεπισημα), για να βαζω τον καφε που θελω? δυστυχώς όχι
tornado Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ασυμφορο μηχανημα, γιατι μετα τα ακουμπας σε καψουλες χωρις να εχεις δικαιωμα επιλογης στο τι ποιοτητα καφε θα πινεις.
kwstas_pap Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ψάξτε λίγο το θέμα με τις κάψουλες.. πέραν του οικονομικού που είναι αρκετά σοβαρό θέμα, έρευνα τις βγάζει όλες ανθυγιεινές....
briemann Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ασυμφορο μηχανημα, γιατι μετα τα ακουμπας σε καψουλες χωρις να εχεις δικαιωμα επιλογης στο τι ποιοτητα καφε θα πινεις. η αλήθεια είναι ότι βγαίνει γύρω στα 25-30λεπτά ο νες αλλά είναι απλά κορυφαίος...για τα καπουτσίνο,λατε κτλ δεν έχω άποψη αλλά για το νές αξίζει σίγουρα...
doctorkostis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Cappuccino και espresso(διαφορες ποικιλιες) ειναι ακομα καλυτεροι απο το νες στο dolce gusto. Βγαινει γυρω στα 55λεπτα ο cappuccino και περιπου στα 25-28 ο espresso. Δεν ειναι τσαμπα, αλλα γενικα ο espresso ειναι ακριβος καφες, ακομα και απο παραδοσιακη καφετιερα.
kanari Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 mareketing για να κονομάνε είναι. Αν ξέρεις φτιάχνεις και γ....τους καφέδες και χωρίς αυτά τα παλιομηχανήματα και τζάμπα!!! Άκου 55 λεπτά κόστος ο καφές στο σπίτι!!
xouzel Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 mareketing για να κονομάνε είναι. Αν ξέρεις φτιάχνεις και γ....τους καφέδες και χωρίς αυτά τα παλιομηχανήματα και τζάμπα!!! Άκου 55 λεπτά κόστος ο καφές στο σπίτι!! Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας πεις πως κανεις espresso χωρις μηχανη !!!
panosno1com Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας πεις πως κανεις espresso χωρις μηχανη !!! +1
clevercitizen Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 http://www.amazon.co.uk/NESCAF%C3%89-Piccolo-Krups-KP100640-Pressure/dp/B003LL2FTE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1309015309&sr=8-1 55-58 euro περίπου. Οι 64 κάψουλες κοστίζουν πάνω από 15?
opera Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας πεις πως κανεις espresso χωρις μηχανη !!! +1 Bialetti Moka Express Espresso Maker, 3 Cup και με κομμένο ρεύμα από τη ΔΕΗ πάλι πίνω το φρεντάκι μου. ο νέος είναι ωραίος αλλά ο "αρχαίος" γνωρίζει καλύτερα.
SilverCloak Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πω-πω που φτάσαμε... ολική εξάρτηση. Να θεωρείται κουφό να φτιάχνεις espresso/cappuccino χωρίς μηχανή... Ευτυχώς ο opera έβαλε τα πράγματα στη θέση τους... Αν και είναι λίγο μάπα ο espresso από αυτό το μπρίκι. Πολύ χρήσιμο στο camping εντούτοις. Το κυρίως πρόβλημα βέβαια, που δεν ξέρω πως έλυσε ο opera, είναι πως πίνεις freddo χωρίς ρεύμα για παγάκια! ψάξτε λίγο το θέμα με τις κάψουλες.. πέραν του οικονομικού που είναι αρκετά σοβαρό θέμα, έρευνα τις βγάζει όλες ανθυγιεινές.... Για βάλε κάνα link με την έρευνα... Να ξέρω αν θα αρχίσω να ανησυχώ ή θα το παραπέμψω στον Χαρδαβέλα το θέμα.
ipal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Bialetti Moka Express Espresso Maker, 3 Cup και με κομμένο ρεύμα από τη ΔΕΗ πάλι πίνω το φρεντάκι μου. ο νέος είναι ωραίος αλλά ο "αρχαίος" γνωρίζει καλύτερα. ωραία τα Bialetti αλλά χωρίς καιμακι.τεχνολογία του 50. Btw το έχει κ ο Κωτσος στα 69 με 3δωρα όμως.
opera Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πω-πω που φτάσαμε... ολική εξάρτηση. Να θεωρείται κουφό να φτιάχνεις espresso/cappuccino χωρίς μηχανή... Ευτυχώς ο opera έβαλε τα πράγματα στη θέση τους... Αν και είναι λίγο μάπα ο espresso από αυτό το μπρίκι. Πολύ χρήσιμο στο camping εντούτοις. Το κυρίως πρόβλημα βέβαια, που δεν ξέρω πως έλυσε ο opera, είναι πως πίνεις freddo χωρίς ρεύμα για παγάκια! Για βάλε κάνα link με την έρευνα... Να ξέρω αν θα αρχίσω να ανησυχώ ή θα το παραπέμψω στον Χαρδαβέλα το θέμα. με μιάμιση ώρα διακοπή δε λιώνουν στον καταψύκτη βρε τα παγάκια,άσε που όταν έβγαινα περιπολικό καλοκάιρι στη Πάρνηθα είχα παγάκια μαζί μου σε ισοθερμικό τσαντάκι,πάγος για ένα 8ωρο. ρε συ ipal το ότι μπορείς να πιείς εσπρέσσο στη μέση του πουθενά,στη κορυφή του βουνού, το καϊμάκι θα μας λείψει; Mη τα θέλουμε όλα δικά μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.