ckdodis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 γεια χαρα σε ολους!!!τρεχω λογισμικο win 7 64 bit και εκδοση home premium. το μέγεθος που καταλαμβάνει ο folder windows ειναι 19 γιγα.ειναι λογικο?
kenmitsakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 γεια χαρα σε ολους!!!τρεχω λογισμικο win 7 64 bit και εκδοση home premium. το μέγεθος που καταλαμβάνει ο folder windows ειναι 19 γιγα.ειναι λογικο? Μια χαρα ειναι 20GB το μεγιστο που πρεπει να ποιανουν τα 7 .
ckdodis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 εκεινο που δεν καταλαβαίνω είναι αν η version που τρέχω είναι απο μόνη της τοσο μεγάλη. ή εχω φαει κανεναν υιο που μοθ γενοβολαει αρχεία στο συστημά μου!!*^&%^%&&(*()*)(* ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!
TheELF Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 εκεινο που δεν καταλαβαίνω είναι αν η version που τρέχω είναι απο μόνη της τοσο μεγάλη. ή εχω φαει κανεναν υιο που μοθ γενοβολαει αρχεία στο συστημά μου!!*^&%^%&&(*()*)(* ευχαριστω για την αμεση απαντηση!! Χύμα στο C:\ έχει δύο αρχεία ένα το pagefile.sys (προσωρινή μνήμη) και ένα το hyberfill.sys (αρχείο αδρανοποίησης) Αφαίρεσε αυτά τα δύο από των λογαριασμό και πες μας εγώ με αρκετά προγραμματάκια περασμένα έχω (17.876.750.336 byte 16,6 GB) και μάλιστα με 1,5GB pagefile. win7 ultimate 64bit sp1(βέβαια εγώ το προσέχω αρκετά και το καθαρίζω από όλα τα άχρηστα)
antonl Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 @^: Όπως είπες αυτά είναι χύμα στο C κι όχι στο windows folder Γενικά το folder winsxs μπορεί να πιάσει πολλά GB με τον καιρό.
TheELF Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Χμ,λες να έλεγε πράγματι μόνο των φάκελο των win;;
antonl Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 [...] το μέγεθος που καταλαμβάνει ο folder windows ειναι 19 γιγα.ειναι λογικο? Ε, λογικά
ckdodis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 δεν μπορω να τα βρω πουθενα?κανω και αναζητηση αλλα τιποτα!καμια ιδέα?επίσης εννοώ μόνο το f;older τον windows πιάνει 19 gb!!
sofiathereal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 http://www.sadanduseless.com/wp-content/uploads/2010/05/566.jpg ))
micos000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 δεν μπορω να τα βρω πουθενα?κανω και αναζητηση αλλα τιποτα!καμια ιδέα?επίσης εννοώ μόνο το f;older τον windows πιάνει 19 gb!! Πρέπει να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος για να τα δεις και δεν μπορείς να τα σβήσεις έτσι απλά γιατί δεν θα σε αφήσει. Άνοιξε το Υπολογιστής και πήγαινε Οργάνωση->Επιλογές φακέλων Αφαίρεσε το τσεκ από την απόκρυψη αρχείων συστήματος και επέλεξε την εμφάνιση κρυφών αρχείων. Θα τα δεις χύμα στον C Το hyberfile.sys θα πιάνει τόσο χώρο όση και η μνήμη σου και το pagfile θα είναι γύρω στα 2 GB. Πήγαινε Έναρξη->'Ολα τα προγράμματα->Βοηθήματα->Εργαλεία συστήματος->Εκκαθάριση δίσκου. Επέλεξε τον δίσκο C και περίμενε λίγο. Πήγαινε στην καρτέλα Περισσότερες επιλογές και καθάρισε τα σκιώδη αντίγραφα, μετά στην 1η καρτέλα και καθάρισε τα πάντα. Στην συνέχεια πάτα το πλήκτρο WINDOWS και γράψε cmd. Θα σου εμφανίσει ένα αποτέλεσμα (cmd.exe), κάνε δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής. Μόλις ανοίξει δώσε dism /online /cleanup-image /spsuperseded για να ενσωματώσει το sp1 στο λειτουργικό και να σβήσει τα backup αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.