Προς το περιεχόμενο

Ati 11.6 crash

deadwar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Με το που παω να κανω εγκατασταση τους 11.6 τρωω μπλε οθονη

και μετα αναγκαστηκα επαναφορα συστηματος. Πριν ειχα τους 11.5 b hotfix και ολα καλα. Με τους 11.6

δεν καταφερα ποτε να τους περασω αφου και format δοκιμασα αλλα τιποτα! Εχει κανεις παρομιο προβλημα;

Με μια google ματια ειδα οτι κ αλλοι εχουν παρομοιο προβλημα. Τι γινεται; Βγαλανα προβληματικους drivers?

Το συστημα ειναι της υπογραφης μου

Δημοσ.

Άμα σου δούλευε ο προηγούμενος driver τι ήθελες και τον άλλαζες?????? ΑΤΙ είναι αυτή, πιθανόν είναι προβληματικός ο driver, οπότε ξανά βάλε τον προηγούμενο που είχες.

Δημοσ.

Ακριβώς πήγαινε στον προηγούμενο driver και περίμενε για κανα hotfix για τον καινούργιο.

Δημοσ.

Άμα σου δούλευε ο προηγούμενος driver τι ήθελες και τον άλλαζες?????? ΑΤΙ είναι αυτή, πιθανόν είναι προβληματικός ο driver, οπότε ξανά βάλε τον προηγούμενο που είχες.

Προβληματικούς οδηγούς η ΑΤΙ; Μην το ξαναπείς αυτό.

Δημοσ.

Με ποια καρτα γραφικων εχεις προβλημα?

android.png

εχω 2 ati 5870 σε crossfire. Μια της asus k μια gigabyte. Δεν αντιμετωπιζα

κανενα προβλημε παρα μονο με τους 11.6!ακομα και μετα απο φορματ εφαγα μπλε οθονη.

για τα προηγουμενα 2 παιδια που απαντησαν,θα πω οτι καινουργιοι drivers= καλυτερες

επιδοσεις σε ορισμενες εφαρμογες και ειδικα οταν εχεισ crossfire.

Δημοσ.

Προβληματικούς οδηγούς η ΑΤΙ; Μην το ξαναπείς αυτό.

Γιατί, φίλε μου? Που σου φάνηκε το περίεργο σε αυτό που είπα? Η ΑΤΙ, χρόνια τώρα κατά καιρούς έχει προβλήματα με τους drivers της, απο χρόνια τώρα η ΑΤΙ βγάζει φοβερό hardware αλλα μάπα drivers, ενω η nvidia πολυ καλους drivers και σχετικά καλό υλικό σε σχεση με την ΑΤΙ.

Δημοσ.

Γιατί, φίλε μου? Που σου φάνηκε το περίεργο σε αυτό που είπα? Η ΑΤΙ, χρόνια τώρα κατά καιρούς έχει προβλήματα με τους drivers της, απο χρόνια τώρα η ΑΤΙ βγάζει φοβερό hardware αλλα μάπα drivers, ενω η nvidia πολυ καλους drivers και σχετικά καλό υλικό σε σχεση με την ΑΤΙ.

Ειρωνικα το ειπε ρε συ.μαλλον συμφωνει μαζι σου.

Δημοσ.

Ειρωνικα το ειπε ρε συ.μαλλον συμφωνει μαζι σου.

Είπα και γω..... :-D :-D :rolleyes: Μου φάνηκε περίεργο!!! Αυτη η ΑΤΙ, βγαζει τοσο καλο υλικο σε πολυ καλες τιμες και δεν μπορει να βγαλει εναν driver της προκοπης!!! Κριμα, κριμα! Με 150 200 ευρω παιρνεις μια παρα πολυ καλη ΑΤΙ ενω με τα αντιστοιχα χρηματα παιρνεις μια μετρια nvidia που το καλοκαιρι ψηνεις και μπιφτεκια πανω της!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...