Προς το περιεχόμενο

Pentium 4 & Windows 7. Γίνεται?

stakar1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!

Θα ήθελα την βοήθεία σας για να ξέρω τελικά αν αξίζει τον κόπο να το κάνω!!

Εχω το παρακάτω σύστημα και το χρησιμοποιώ μόνο για office, internet, downloading.

cpu: P4-3.00 Ghz

m/b: Gigabyte GA-8I9159 Duo Pro

vga: MSI 6600 Gt 128MB

Hdd: 160GB sata1 + 500Gb sata2

mem: 2GB 533Mhz

υπάρχει η περίπτωση να τρέξουν τα windows 7 32bit ή 64bit ? κι αν, ποια έκδοση?

Το εχει επιχειρήσει κάποιος σε παρόμοιο σύστημα?

ΥΓ. Οταν λέμε να τρέξουν εννοούμε να δουλεύουν κανονικά όχι να σέρνονται!!!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μια χαρα θα σου δουλεψει...Εχω βαλει εγω σε Ρ4 στα 2,4 με 2 γιγα μνημη χωρις προβλημα .Ειδικα αφου δεν θελεις βαρια προγραμματα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Βαλε 32bit οποια εκδοση θελεις.

Δημοσ.

νομιζω με τον επεξ. δε θα χεις προβλημα..με αυτο που θα χεις σιγουρα ειναι η γραφικων...(εκτος να βγαλεις το aero)..

διορθωστε με αν κανω λαθος..

Δημοσ.

καλημερα,τι ερωτημα κι'αυτο,γιατι με θιγεις.....εγω αυτα εχω,απο αυτα σου απαντω , και φυσικα τρεχουν,και πολυ καλα μαλιστα,προχωρα κανονικα.

Δημοσ.

με πεντιουμ 4 στα 3.6 ειμαι εδω και πολυ καιρο 3 γιγα μνημη δδρ2 533 και κανενα μα κανενα προβλημα ... εχω κα ιτο αερο επανω αλλα βοηθαει η καρτα γραφικων (4870) προχωρα αφοβα :-D

Δημοσ.

fixed :D :P

Ηδη αγόρασα τα 2 gb 533Mhz (2x1 gb) γιατί είχα 1 gb (2x512 mb). Τώρα για να πάρω άλλο 1 δεν γίνεται γιατί η m/b εχει μονο 2 slots και έπρεπε να πάω σε 4 gb (2x2 gb)

Πάντως με τα win 7/32bit από οτι μου λέτε δεν θα έχω κανένα πρόβλημα!!

Αν είναι και αλλάξω κάρτα ποιά θα προτείνατε για να ειμαι οκ και στο aero μεχρι 40-50 euros και καινούργια?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ηδη αγόρασα τα 2 gb 533Mhz (2x1 gb) γιατί είχα 1 gb (2x512 mb). Τώρα για να πάρω άλλο 1 δεν γίνεται γιατί η m/b εχει μονο 2 slots και έπρεπε να πάω σε 4 gb (2x2 gb)

Πάντως με τα win 7/32bit από οτι μου λέτε δεν θα έχω κανένα πρόβλημα!!

Αν είναι και αλλάξω κάρτα ποιά θα προτείνατε για να ειμαι οκ και στο aero μεχρι 40-50 euros και καινούργια?

Ευχαριστω

Δοκιμασε πρωτα με αυτη που εχεις και αν δεν....βλεπεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...