Προς το περιεχόμενο

Εναλλαγή χωρίς reboot

pantsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.

Εχθές έβαλα στο mbp τα windows 7.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: Γίνεται να μπαίνω στο κάθε λειτουργικό αντίστοιχα χωρίς να κάνω επανεκκίνηση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να κάνεις τα windows να δουλεύουν εικονικά μέσα στο mac με κάποιο virtual machine οπως virtualbox,vmware fusion,parallels...

Να δουλεύουν χωρίς κάποιο να είναι virtual δεν ξέρω αν γίνεται σε ένα μηχάνημα,είτε windows είναι είτε οτιδήποτε OS εκτός και βέβαια το μηχάνημα είναι κανένα super pc.....

Ρώτα και αυτούς που έχουν pc πως μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ λειτουργικών πχ. windows 7 με windows xp χωρίς επανεκκίνηση να δούμε τι θα σου πούνε....

Καλημέρα.

Εχθές έβαλα στο mbp τα windows 7.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: Γίνεται να μπαίνω στο κάθε λειτουργικό αντίστοιχα χωρίς να κάνω επανεκκίνηση?

Με Bootcamp δεν γίνεται.

Οκ ευχαριστώ.

Κάτι ακόμα,γίνεται στην αρχή όταν τον ανοίγω να μου βγάζει την οθόνη να επιλέξω λειτουργικό χωρίς να πατάω alt?

Δηλαδή μόλις ανοίγει να μου βγάζει μόνο του την οθόνη να επιλέγω λειτουργικό.

• Moderators

Τι ακριβώς είναι αυτό?

Εδωσε ενα link επανω,κανε τον κοπο να το πατησεις

"rEFIt is a boot menu and maintenance toolkit for EFI-based machines like the Intel Macs. You can use it to boot multiple operating systems easily, including triple-boot setups with Boot Camp. It also provides an easy way to enter and explore the EFI pre-boot environment"

Μπορείς να κάνεις τα windows να δουλεύουν εικονικά μέσα στο mac με κάποιο virtual machine οπως virtualbox,vmware fusion,parallels...

Να δουλεύουν χωρίς κάποιο να είναι virtual δεν ξέρω αν γίνεται σε ένα μηχάνημα,είτε windows είναι είτε οτιδήποτε OS εκτός και βέβαια το μηχάνημα είναι κανένα super pc.....

Ρώτα και αυτούς που έχουν pc πως μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ λειτουργικών πχ. windows 7 με windows xp χωρίς επανεκκίνηση να δούμε τι θα σου πούνε....

Εεεεμ συγγνώμη αλλά γίνεται κανείς να τρέχει ταυτόχρονα 2 λειτουργικά στο ίδιο pc χωρίς το ένα να είναι σε virtual machine και το άλλο ο host?

Εεεεμ συγγνώμη αλλά γίνεται κανείς να τρέχει ταυτόχρονα 2 λειτουργικά στο ίδιο pc χωρίς το ένα να είναι σε virtual machine και το άλλο ο host?

Ελα ντε...γιατί ομως να το ρωτάει αυτό για το OS X κάποιος?Ενναλαγή χωρίς reboot είναι ο τίτλος αν πρόσεξες.....(δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν όσοι πέρνουν mac να ξαναμαθαίνουν τους υπολογιστές από την αρχή και να ρωτάνε για πράγματα που καμιά σχέση με mac έχουν)...Βασικά εναλλαγή δεν γίνεται και θα έπρεπε να του πούμε όχι,αλλά παράλληλη λειτουργία γίνεται με κάποιες θυσίες....

Επισκέπτης
δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν όσοι πέρνουν mac να ξαναμαθαίνουν τους υπολογιστές από την αρχή και να ρωτάνε για πράγματα που καμιά σχέση με mac έχουν

Λογικό είναι. Βλέπεις τόσα πράγματα να γίνονται μόνα τους, δεν ασχολείσαι με ιούς, defrag κτλ, οπότε σκέφτεσαι "κοίτα να δεις που θα γίνεται κι αυτό"! Απλά δε συνειδητοποιείς που τελειώνει η μαγεία. :-)

Θυμάμαι όταν δεν είχα Mac ακόμα και είχε η αδερφή μου, που της έδωσα κάτι MP3 και της έλεγα να τα τακτοποιήσει και μου είπε "τι; δεν μπορεί να το κάνει μόνος του ο υπολογιστής;" και σκεφτόμουν "μα, τι λέει τώρα;".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...