abc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 @abc to shop21 ήταν ένα eshop που έκλεισε πριν λίγα χρόνια φάγανε κάποια λεφτά έσπασε η φούσκα και τώρα οι ίδιοι μέτοχοι έφτιαξαν τώρα το www.getitnow.gr Πως δουλεύει το σύστημα ? είναι πολύ απλό όταν βλέπεις εξωφρενικά καλές τιμές σε επώνυμα προϊόντα τότε παίζονται βρώμικα παιχνίδια, φούσκες κτλ. Καλά και οι τράπεζες πώς ξαναεμπιστεύτηκαν τους ίδιους ξανά για business? Αυτό πώς το προσπέρασαν; Το getitnow δεν ανήκει στον όμιλο Λαμπράκη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 και το shop21 στον όμιλο Λαμπράκη άνηκε αν δεν κάνω λάθος...
greekparot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καινούριο ΑΦΜ (νέα εταιρεία) = Νέος πελάτης = νέα δάνεια!
philippas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ακολουθει η προπαγάνδα : http://www.capital.gr/Articles.asp?id=967254 Το πρώτο online megastore, το GETITNOW.GR, δημιουργείται στην Ελλάδα, σε μια συνεργασία ανάμεσα στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και την Publicworld, (συμφερόντων Π. Γερμανού). Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία η οποία διαχειρίζεται το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκει κατά 57% στην ΡublicWorld i.e public.gr , κατά 38% στον ΔΟΛ και κατά 5% στον επιχειρηματία Β. Ρέστη. Και ο κύκλος συνεχίζεται.
abc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 και το shop21 στον όμιλο Λαμπράκη άνηκε αν δεν κάνω λάθος... Καινούριο ΑΦΜ (νέα εταιρεία) = Νέος πελάτης = νέα δάνεια! Οι όμιλοι δεν έχουν ΑΦΜ ; Αλλά και πάλι αν άνηκε πάλι στον ΔΟΛ το ΣΟΠ21, οι τράπεζες τόσο χαζές ειναι δηλαδή; Ξέρετε πχ. εσείς οι απλοί ότι μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους και δεν ήξερε η τράπεζα να φυλαχτεί; Άρα μήπως την τράπεζα δεν την ένοιαζε; Γιατί όμως; Πάντως όλα τα καλά παιδιά μαζεύτηκαν για αυτό το μαγαζί! Χαχααα ξενέραααα........ Σημειώνεται πως το GETITNOW έχει βασιστεί στην πλατφόρμα της Αμερικάνικης εταιρείας, ATG (Art Technology Group), η οποία διαθέτει αυτή τη στιγμή την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στο κόσμο, με πελάτες όπως το Best Buy, Tesco, Target, Coca Cola, Bulgari, κλπ. Πηγή:www.capital.gr Χαχααα ναι για αυτο και εμενα μου φεραν νωριτερα το προϊον που ειχα παραγγειλει χωρις καν ειδοποιηση! Απο τυχη ημουν σπιτι!
BikousDikous Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μου εξηγεί κανείς γιατί πχ. το getitnow να χρειάζεται να φτιάξει ένα πιο low profile μαγαζί σαν το shop21? Εφόσον ειδικά το getitnow δεν δουλεύει με απόθεμα(παρά με ελάχιστοοοοο).... Η φούσκα πού κρύβεται μελλοντικά σε τέτοιου είδους κινήσεις(εν γένει) και πώς θα δημιουργηθεί και γιατί; Δηλαδή, αναλογικά μπορούμε να πούμε ότι και το pc1 + plus4u είναι εν δυνάμει φούσκες; Αναρωτιέμαι που τα βρίσκετε.. Όχι το Getitnow δεν δουλεύει με απόθεμα.... όχι δεν είναι του ομίλου του Πάνου Γερμανού και όχι δεν χρησιμοποιεί τις αποθήκες του ομίλου στον Άγιο Στέφανο που είναι και η έδρα αλλά και οι αποθήκες του multirama , Public, westnet κλπ... το μόνο που έχω να πω είναι ΕΛΕΟΣ. Καλό είναι πριν λέμε ανακρίβειες για να μην πω μυθεύματα να διαβάζουμε λίγο δεξιά και αριστερά για να επιβεβαιώνουμε κατά πόσο αυτά που λέμε είναι κοντά στην πραγματικότητα ή αποτελούν κομμάτια ενός φαντασιόπληκτου σεναρίου ... @abc to shop21 ήταν ένα eshop που έκλεισε πριν λίγα χρόνια φάγανε κάποια λεφτά έσπασε η φούσκα και τώρα οι ίδιοι μέτοχοι έφτιαξαν τώρα το www.getitnow.gr Πως δουλεύει το σύστημα ? είναι πολύ απλό όταν βλέπεις εξωφρενικά καλές τιμές σε επώνυμα προϊόντα τότε παίζονται βρώμικα παιχνίδια, φούσκες κτλ. Προς ενημέρωση σου το shop21 δεν έφαγε ποτέ λεφτά... δεν έκλισε ποτέ αφήνοντας φέσι... Έκλεισε κανονικά διότι οι μέτοχοι του ο ΔΟΛ δηλαδή ξεκίνησε νέα προσπάθεια με συμμέτοχο άλλο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο χρόνια...
philippas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 @BikousDikous --> monty python H Μετοχική συνθεση είναι δημοσιευμένη στο capital.gr στο link που εβαλα στο προηγουμενο post. Σε αυτο εδω το φορουμ ειχε βγει πριν μερικα χρονια η φουσκα του shop21.gr και τι και ποσα φάγανε, η ιστορια επαναλαμβάνεται σε βάρος του κλαδου της πληροφορικής. Διαβαστε λιγο και το παρακατω αρθρο για να δειτε το ΚΑΡΤΕΛ της πληροφορικης : http://amoirakagem.wordpress.com/2009/07/03/%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF-4/
BikousDikous Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 @BikousDikous --> monty python H Μετοχική συνθεση είναι δημοσιευμένη στο capital.gr στο link που εβαλα στο προηγουμενο post. Σε αυτο εδω το φορουμ ειχε βγει πριν μερικα χρονια η φουσκα του shop21.gr και τι και ποσα φάγανε, η ιστορια επαναλαμβάνεται σε βάρος του κλαδου της πληροφορικής. Προφανώς.... Α.Ε. εταιρία είναι...αν ψάξεις λίγο θα βρείς και το πρώτο ισολογισμό τους... Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιο τέτοιο Post για το shop21 εδώ... στείλ'το μου αν θές να το διαβάσω και να σου πώ την γνώμη μου.... γνωρίζω όμως ότι όταν το shop21 έκλεισε, δεν χρωστούσε λεφτά σε προμηθευτές, δεν χρωστούσε λεφτά σε υπαλλήλους πλήρωσε όλες τις υποχρεώσεις του. Άλλοστε δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο γιατί ήταν 100% θυγατρική της ΔΟΛ. Όσον αφορά τα άρθρα περί Γερμανού, (και όχι δεν είναι θείος μου) κατά καιρούς έχουν γραφτεί δεξιά και αριστερά διάφορα και όχι μόνο για αυτόν.... βεβαιώς μέχρι όλα αυτά να αποδειχθούν κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ισχύουν ή ότι δεν ισχύουν. Πολύ περισσότερο όταν όλα αυτά λέγονται και γράφονται ανώνυμα και χωρίς την υπογραφή κανενός από κάτω έτσι ώστε σε περίπτωση λασπολογίας ο συντάκτης τους να υποστεί τις συνέπειες... Δεν ξέρω λοιπόν αν ισχύουν η όχι αλλά έχω μάθει στην Ελλάδα να κρατάω μικρό καλάθι και να πιστεύω αυτά που μου λένε όταν τα συνοδεύουν με αποδείξεις... Μέχρι στιγμής αυτό που εγώ ξέρω βρίσκοντας τους ισολογισμούς των εταιριών αυτών... είναι ότι ο επιχειρηματίας επενδύει αρκετά χρήματα κάθε χρόνο για την ανάπτυξη τους.... και μάλιστα τόσα πολλά που στους ισολογισμούς οι επιχειρήσεις δείχνουν ζημιές... Παράλληλα ο συγκεκριμένος όμιλος (που έχει τύχει να επισκεφθώ στο παρελθόν στον Άγιο Στέφανο) απασχολεί περί τα 1500 ατόμα... Ουκ ολίγους ανθρώπους ταΐζει και συνεχίζει να το κάνει καιρό τώρα παρόλο που δείχνει ζημιές... Θα μπορούσα να απαντάω με επιχειρήματα για την κάθε παράγραφο που έχει αυτό το Link που έστειλες κάνοντας το δικηγόρο του διαβόλου... Είναι τόσα πολλά όμως και δεν έχει και νόημα... αν κάτι έχει γίνει στραβό θα αποδειχθεί αργά η γρήγορα... προς το παρόν πάντως τα στοιχεία δεν αποδυκνείουν κάτι τέτοιο. Μέχρι λοιπόν να βγούν αυτά τα στοιχεία αν υπάρχουν για εμένα είναι ένας παραλογισμός ενός χρήστη με το όνομα "ΑΓΝΩΣΤΟΣ" που γράφτηκε το 2009. Αν από κάτω έγγραφε Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος μάλλον θα του έδινα λίγο περισσότερο σημασία και ίσως να το πίστευα και λίγο παραπάνω. Τέλος και τελειώνω εδώ πρέπει να μάθουμε όλοι μας να φιλτράρουμε αυτά που διαβάζουμε και να προσπαθούμε να έχουμε μια πιο σφαιρική άποψη βλέποντας όλες τις πλευρές γιατί δυστυχώς στο Ελλαδιστάν όλα είναι σκ@τ@.. και το αναλύω... όπως υπάρχει η κακή πλευρά του επιχειρηματία που για να κλίσει στόματα διαφημίζει τις δραστηριότητες του δεξιά και αριστερά έναντι αρκετά μεγάλων χρηματικών ανταμοιβών έτσι υπάρχει και η πλευρά των αρθογράφων κλπ που επινοεί ολόκληρα συνωμοτικά έως συκοφαντικά γεγονότα για να εκβιάσει την εισροή αντίστοιχων χρηματικών κονδυλίων, βασιζόμενη σε απλές ενδείξεις..... Και αυτός είναι ο ένας παράγοντας ο οικονομικός δηλαδή ... που ίσως από κάποιους θεωρηθεί ότι οκ όλα αυτά γίνονται για αυτό και βγαίνει και νόημα......έλα όμως που υπάρχει και ο άλλος στο Ελλαδιστάν, είναι δεδομένος και αναλύεται από την γνωστή παροιμία "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"... και εξηγούμε υπενθυμίζοντας ότι ο Γερμανός κάποτε πριν μερικά χρόνια ήταν ένα μικρό μαγαζάκι στο κέντρο, που ο ιδιοκτήτης του τότε, δουλευε από το πρωί ως το πρωί για να τα βγάλει πέρα. Καταφερε με πολύ δουλειά, και με έξυπνες κινήσεις να φτάσει εδώ που έφτασε και να κτίσει αυτό που έκτισε... σίγουρα κάποιοι τον θαυμάζουν και τον ζηλεύουν καλοπροέρετα που το κατάφερε και θα ήθελαν να είναι στην θέση του, σίγουρα κάποιοι άλλοι τον ζηλεύουν γιατί δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν και αυτοί και ίσως θεωρούν ότι όλο αυτό το έκανε πατώντας επί πτωμάτων... και τα δύο μπορεί να έχουν συμβεί... μέχρι να εχω όμως όπως είπα , τις αποδείξεις στα χέρια μου που να δείχνουν τα πτώματα επομένος να μπορώ να έχω την δεύτερη άποψη, ότι και να διαβάσω δεξιά και αριστερά από τους ΑΑ είμαι με την πρώτη ομάδα έχοντας ως στοιχεία την πορεία της επιχείρησης και του επιχειρηματία.... Υ.Γ. μπορώ να στείλω καμιά 1000άδα αντίστοιχα links με ανάλογα άρθρα για σχεδόν όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδος. Αν όλα αυτά ισχύουν.... Κλάφτα Χαράλαμπε...
philippas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Στις Α.Ε οι ισολογισμοί δημοσιεύονται και το capital.gr είναι έγκυρο επιχειρηματικό ηλεκτρονικό περιοδικό. Το link είναι το παρακάτω http://www.capital.gr/Articles.asp?id=967254 Όσο για το άλλο άρθρο, http://amoirakagem.w...%CE%BD%CE%BF-4/ , δεν το υιοθετώ 100% αλλά πολλά από όσα λέει αποδεικνύονται γιατί όπως είπα οι μετοχικές συνθέσεις και οι ισολογισμοί των Α.Ε δημοσιεύονται και ο τζίρος δεν κρύβεται, αλλά τα έξοδα μπορούν να εξογκωθούν όσο θέλουν για να μην πληρώνουν φόρους αφού δεν υπάρχει έλεγχος στο Ελλαδιστάν. Δεν μπορεί ρε φίλε εταιρία να παράγει τζίρο 120 ΕΚ. Ευρώ και να δηλώνει κέρδη 1ΕΚ. ευρώ έλεος δηλαδή και ο πιο άχρηστος λογιστής μπορεί να δει την κομπίνα. Τέλος για το πόσα επενδύουν αυτοί οι επιχειρηματίες γελάω φίλε, όλα σχεδόν με δανεικά είναι φίλε, ομολογιακά δάνεια, κεφάλαια κίνησης, κτήρια υποθηκευμένα με δάνεια κτλ. Να σου θυμίσω την περίπτωση της Altec Telecoms A.E που ήταν θυγατρική της Altec 100% και αυτή έπεσε έξω κάποια εκατομμύρια ευρώ αλλά η Altec η «μαμά» εταιρία δεν επηρεάστηκε καθόλου απλά έπεσε αρκετά η μετοχή της γιατί φοβήθηκαν οι επενδυτές για ενδεχόμενο ντόμινο. Το shop21 δεν θα μπορουσε να επηρεασει καθόλου τη ΔΟΛ, άλλο ΑΦΜ άλλη εταιρία.
defacer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 μην ξεχνας οτι οι μισθοι των ευρωπαιων εταιρων μας ,και ειδικα σε καποιες χωρες ,ειναι πολυ μεγαλυτεροι απο οτι στην ελλαδα ,ακομη και πρό κρίσης!!!!οποτε οι τιμες διαμορφωνονται και βαση αυτου του γεγονοτος !!!Και πολλα προιοντα ειναι ακριβοτερα στην ελλαδα και φθηνοτερα στο εξωτερικο οχι για τον αριθμο πλυθησμου ,αυτο δεν παιζει ρολο ,αλλα οι εισαγωγεις τι κομπινες κανουν(μεσαζοντες) ! στην ιταλια π.χ. η coca cola ειναι ακριβοτερη σε τιμη απο οτι στην ελλαδα ,και εχουν πληθυσμο περι τα 60 εκατ. και στη ρωσια εχει χαμηλοτερη τιμη με πληθυσμο τα 140εκατ. εκ των οποιων μονο τα 10εκατ. μπορουν να αγορασουν!!!!τα παρασκηνια ειναι πολλα που παιζουν στο εμποριο ,και μετραει και η κουλτουρα του καθε λαου ,το πως ψωνιζει!!!ο ελληνας αλλαζει κινητο καθε 6μηνο με χρονο ,και ο αμερικανος οταν χαλασει!!!!! 1) Φίλε μου πολλές γενικότητες διαβάζω -- αλλά αυτά δεν είναι επιχειρήματα. 2) Προφανώς δεν έχεις μιλήσει με αμερικανούς για να σου πουν κάθε πότε αλλάζουν κινητό. 3) Τα πολλά θαυμαστικά δεν κάνουν το λόγο σου πειστικότερο.
tarantules Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 2) Προφανώς δεν έχεις μιλήσει με αμερικανούς για να σου πουν κάθε πότε αλλάζουν κινητό. Επειδή έχω θείους και ξαδέρφια στην Αμερική , έχω να σου πω οτι ο φίλος από πάνω έχει αρκετό δίκιο σε αυτό που λέει για τους Αμερικανούς σε σχέση πάντα με τον Έλληνα καταναλωτή... Αν εξαιρέσεις την Αμερικανική νεολαία που είναι και αυτή γκατζετόβια σαν τη δική μας και αγοράζει οτι πιο φρέσκο κυκλοφορεί στην αγορά (που για μένα δεν έχει καταναλωτική συνείδηση), ο μέσος Αμερικανός δεν αλλάζει τόσο συχνά το κινητό του όσο εμείς εδώ στην Ελλάδα. Δεν τους έχω σε υπόληψη ούτε τους Αμερικάνους σαν καταναλωτές, κι αυτοί σαν πρόβατα πάνε και στήνονται στις ουρές για να καλύψουν το καταναλωτικό τους εγωισμό, αλλά σε συγκριτικά μεγέθη (τουλάχιστον οι μεγαλύτερες ηλικίες) είναι πιο ευσυνείδητοι καταναλωτές και δεν αγοράζουν για να αγοράζουν. Ακόμα κι εγώ που είμαι πολύ συντηρητικούρα όσον αφορά τις αγορές μου στα κινητά, πάντα όταν ερχόταν ο θείος μου Ελλάδα ήμουν πιο μπροστά στο θέμα κινητού σε σχέση με αυτούς.Και δεν σύγκρινε με τα δικά του δεδομένα αλλά με αυτά που έβλεπε να κυκλοφορούν στην Αμερικάνικη αγορά.Να φανταστείς είχα ένα Nokia 3110 παντόφλα και το κοιτούσε με θαυμασμό όταν αυτοί στην Αμερική είχαν κινητά σαν τα ράκαλ του στρατού Πάντως γενικότερα οτι είμαστε υπερκαταναλωτικά ζώα , είμαστε και παραείμαστε. Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν βρει το τρυπάκι με τα προγράμματα επιδότησης που σου δίνουν bonus για αγορά νέου κινητού και εμείς πάμε σαν ζώα και όχι μόνο αγοράζουμε το πιο νέο κινητό αλλά σκάμε και επιπλέον από την τσέπη μας άλλα τόσα για να το βγάλουμε στην καφετέρεια να το μοστράρουμε. Και μην μου πεις οτι οι Αμερικανοί δεν έχουν τα χρήματα να πάρουν κινητά τελευταίας τεχνολογίας...Σε σχέση με μας είναι η νύχτα με τη μέρα... Στην Ελλάδα μόνο βλέπεις μεροκαματιάρη των 700 ευρώ το μήνα να αγοράζει κινητό των 500+ ευρώ (για να μην ανοίξω κουβέντα για τα αμάξια γιατί θα πικραθούν πολλοί)...
defacer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Νομίζω πως μιλάμε για διαφορετικό δημογραφικό, γιατί μόνο έτσι εξηγείται η διαφορετική πληροφόρηση που έχω εγώ (από νεαρά/trendy άτομα βασικά, και από έναν εργένη των 40βάλε -- ο οποίος έχει όπως καταλαβαίνεις πολλά λεφτά να φάει γιατί δεν έχει υποχρεώσεις). Πάντως έτσι που το θέτεις δεν ξέρω αν ο κόσμος που 1) έχει οικογένεια (και άρα σκέφτεται πρώτα τι θα φάνε τα παιδιά και όχι τι κινητό θα μοστράρει) και 2) δεν είναι techie (με την έννοια ότι ξέρω κόσμο που δικαιολογώ και από χρηστικής πλευράς το να έχει iPhone, σε αντίθεση με τα κοπάδια από γίδια που το παίρνουν επειδή έτσι) αλλάζει συχνά κινητό σε οποιαδήποτε χώρα. Οι γονείς μου ας πούμε και οι 2 έχουν κινητά που θα τα ζήλευε κανείς πριν καμια 10ρια χρόνια, αλλά όχι επειδή είναι Αμερικανοί ή Έλληνες -- απλά επειδή είναι 60βάλε και δεν τους νοιάζει.
tarantules Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Νομίζω πως μιλάμε για διαφορετικό δημογραφικό, γιατί μόνο έτσι εξηγείται η διαφορετική πληροφόρηση που έχω εγώ (από νεαρά/trendy άτομα βασικά, και από έναν εργένη των 40βάλε -- ο οποίος έχει όπως καταλαβαίνεις πολλά λεφτά να φάει γιατί δεν έχει υποχρεώσεις). Πάντως έτσι που το θέτεις δεν ξέρω αν ο κόσμος που 1) έχει οικογένεια (και άρα σκέφτεται πρώτα τι θα φάνε τα παιδιά και όχι τι κινητό θα μοστράρει) και 2) δεν είναι techie (με την έννοια ότι ξέρω κόσμο που δικαιολογώ και από χρηστικής πλευράς το να έχει iPhone, σε αντίθεση με τα κοπάδια από γίδια που το παίρνουν επειδή έτσι) αλλάζει συχνά κινητό σε οποιαδήποτε χώρα. Οι γονείς μου ας πούμε και οι 2 έχουν κινητά που θα τα ζήλευε κανείς πριν καμια 10ρια χρόνια, αλλά όχι επειδή είναι Αμερικανοί ή Έλληνες -- απλά επειδή είναι 60βάλε και δεν τους νοιάζει. Ένα πράγμα θα σου πω: Έχω πάμπολλες περιπτώσεις του στενού και ευρύτερου οικογενειακού και φιλικού μου περιβάλλοντος που δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα από τις εισπρακτικές εταιρίες (δάνεια σε τράπεζες), καθυστερούν νοίκια,λογαριασμούς ΔΕΚΟ κλπ,κλπ και ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτες iphone4,Samsung Galaxy S II κλπ,κλπ. Όντως κοιτάμε διαφορετικό δημογραφικό.Ίσως εγώ να κάνω λάθος και να πήρα τα στοιχεία από τους κατοίκους του Abu Dhabi
defacer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ένα πράγμα θα σου πω: Έχω πάμπολλες περιπτώσεις του στενού και ευρύτερου οικογενειακού και φιλικού μου περιβάλλοντος που δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα από τις εισπρακτικές εταιρίες (δάνεια σε τράπεζες), καθυστερούν νοίκια,λογαριασμούς ΔΕΚΟ κλπ,κλπ και ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτες iphone4,Samsung Galaxy S II κλπ,κλπ. Όντως κοιτάμε διαφορετικό δημογραφικό.Ίσως εγώ να κάνω λάθος και να πήρα τα στοιχεία από τους κατοίκους του Abu Dhabi Δε διαφωνούμε στο ότι οι Έλληνες το κάνουν αυτό. Το θέμα υπό συζήτηση είναι κατά πόσο το κάνουν και οι Αμερικανοί. Γιατί μπερδεύτηκες;
tarantules Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δε διαφωνούμε στο ότι οι Έλληνες το κάνουν αυτό. Το θέμα υπό συζήτηση είναι κατά πόσο το κάνουν και οι Αμερικανοί. Γιατί μπερδεύτηκες; Δεν μπερδεύτηκα.Απάντησα στο συγκεκριμένο post σου που ανέφερες τον Έλληνα που πεινάει κατά πόσο διαθέτει χρήματα για τελευταίας τεχνολογίας κινητά... Για τους Αμερικανούς δες πάλι το αρχικό μου post.Είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης
Προτεινόμενες αναρτήσεις