Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως εδώ που τα λέμε, με την βενζίνη στα ύψη αν μένεις 1-2 περιοχές πιο πέρα από το εκάστοτε κατάστημα πιο πολύ συμφέρει να στα φέρουν σπίτι... Και με λεωφορείο να πήγαινες θες σχεδόν τα ίδια λεφτά!

Πιο πολύ σαν RMA βολεύουν πλέον τα καταστήματα παρά σαν καταστήματα λιανικής....

Δημοσ.

Οι εργαζομενοι ομως εχουν να πληρωθουν και 3 μηνες,ετσι μου εχέι πει γνωστος που δουλευει εκει ,και ηταν καθε μερα στο περιμενε και στο αυριο και μεθαυριο θα πληρωθειται.

Δημοσ.

τρελή παραπληροφόρηση αυτό...

γιατί κάλιστα μπορεί να γράψει κάποιος ότι πήρε πάνω από 30 Seagate HDD και δεν έπαθε κανείς τπτ και ότι όλοι οι WD που πήρε είχαν πάθει...

τα firmware προβληματα στους καινουργιους seagate εννοω.....

• Super Moderators
Δημοσ.

τα firmware προβληματα στους καινουργιους seagate εννοω.....

στους 7200.11 εννοείς? αν ναι τότε αυτοί δεν είναι καινούριοι, έχουν αντικασταθεί εδώ και μερικά χρόνια...

Δημοσ.

Χαίρομαι αφάνταστα!!!έχω μαγαζί με Η/Υ και SERVICE και είμαι πάρα πολύ ικανοποιμένος με αυτή την εξέλιξη.Ο κολοεταιρείες αυτές πουλάνε εμπορεύματα με λεφτά τραπεζών , όχι δικά τους , σε τιμές που ούτε εγώ αγοράζω σαν έμπορος.Κάτω του κόστους δλδ και όλοι μου έλεγαν αυτό το φορητό το έχεις πολύ ακριβά.Το E-SHOP το πουλάει πχ 50-100 φτηνότερα κλπ κλπ.Εγώ που είμαι μέσα στα πράγματα το ήξερα και τους έλεγα λογικό είναι αφού δεν πληρώνει όπως εγώ μετρητά ή το πολύ 3ΜΗΝΗ επιταγή μου , θα έχει τραγική κατάληξη όπως τόσοι και τόσοι άλλοι με εκατοντάδες ανέργους...Ακόμα και πολλοί φίλοι και συγγενείς πίστευαν ότι τους κορόιδευα.Και όλοι εσείς πηγαίνατε και ψωνίζατε από αυτά τα μαγαζιά και να η κατάληξη...Όπως όλη η Ελλάδα...καταχρεωμένη.Τώρα το άλλο λάθος που κάνετε είναι που ψωνίζετε από τα Γερμανομάγαζα τύπου saturn-media markt κλπ κλπ.Ε ρε γλέντια...υπαλληλάκια των γερμανών με 400 ευρώ και πολλά λέω το μήνα θα γίνετε.........................

Δημοσ.

Χαίρομαι αφάνταστα!!!έχω μαγαζί με Η/Υ και SERVICE και είμαι πάρα πολύ ικανοποιμένος με αυτή την εξέλιξη.Ο κολοεταιρείες αυτές πουλάνε εμπορεύματα με λεφτά τραπεζών , όχι δικά τους , σε τιμές που ούτε εγώ αγοράζω σαν έμπορος.Κάτω του κόστους δλδ και όλοι μου έλεγαν αυτό το φορητό το έχεις πολύ ακριβά.Το E-SHOP το πουλάει πχ 50-100 φτηνότερα κλπ κλπ.Εγώ που είμαι μέσα στα πράγματα το ήξερα και τους έλεγα λογικό είναι αφού δεν πληρώνει όπως εγώ μετρητά ή το πολύ 3ΜΗΝΗ επιταγή μου , θα έχει τραγική κατάληξη όπως τόσοι και τόσοι άλλοι με εκατοντάδες ανέργους...Ακόμα και πολλοί φίλοι και συγγενείς πίστευαν ότι τους κορόιδευα.Και όλοι εσείς πηγαίνατε και ψωνίζατε από αυτά τα μαγαζιά και να η κατάληξη...Όπως όλη η Ελλάδα...καταχρεωμένη.Τώρα το άλλο λάθος που κάνετε είναι που ψωνίζετε από τα Γερμανομάγαζα τύπου saturn-media markt κλπ κλπ.Ε ρε γλέντια...υπαλληλάκια των γερμανών με 400 ευρώ και πολλά λέω το μήνα θα γίνετε.........................

Δυστυχώς όμως για σένα, αυτή η εξέλιξη θα οδηγήσει σε περαιτέρω ύφεση της αγοράς και μείωση ρευστότας...η οποία κάποια στιγμή θα καταλήξει και στο δικό σου μαγαζί.

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι έπρεπε να ψωνίζουμε από μαγαζιά που είχαν το προϊόν που θέλαμε ακριβότερα, να μην βγαίνουμε εμείς με τα οικονομικά μας αλλά να ενισχύεται ο καταστηματάρχης...

...NOT

Δημοσ.

ε ναι έπρεπε να ψωνίζουμε από μαγαζιά που είχαν το προϊόν που θέλαμε ακριβότερα, να μην βγαίνουμε εμείς με τα οικονομικά μας αλλά να ενισχύεται ο καταστηματάρχης...

...NOT

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Πάντως παιδιά είναι γεγονός ότι το τελευταίο τρίμηνο όλο και περισσότερα προιόντα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας και όχι άμμεσα και επίσης έχουν αναιβεί και οι τιμές.. κρίμα πάντως.. ότι χαλούσε το έκαναν απεθείας αντικατάσταση δίχως πολλα πολλά.. κριμα..

Δημοσ.

Κώστα νομίζω ότι δεν καταλαβαίνεις τι έρχετε (όπως δυστυχώς και πολλοί άλλοι Έλληνες)....

Είσαι ικανοποιημένος .... που έκλεισε το eshop που κατα δήλωση σου πουλουσε φθηνότερα από εσένα....ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ...ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ???????????????

ΚΏΣΤΑ ΤΟ ΦΏΣ ΣΤΗΝ ΆΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΈΝΟ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ (ΜΑΣ) ΛΙΏΣΕΙ.....

• Super Moderators
Δημοσ.

ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ...ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ???????????????

είναι ιερό μας καθήκον!

Δημοσ.

Κώστα νομίζω ότι δεν καταλαβαίνεις τι έρχετε (όπως δυστυχώς και πολλοί άλλοι Έλληνες)....

Είσαι ικανοποιημένος .... που έκλεισε το eshop που κατα δήλωση σου πουλουσε φθηνότερα από εσένα....ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ...ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ???????????????

ΚΏΣΤΑ ΤΟ ΦΏΣ ΣΤΗΝ ΆΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΈΝΟ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ (ΜΑΣ) ΛΙΏΣΕΙ.....

μα προφανως και δεν καταλαβαινει....υπαρχει περιπτωση σημερα καποιος που θελει να κανει μια αγορα να μην μπει πρωτα στο skroutz η στο ebay;για ποιο λογο να αγορασω το ιδιο προιον ακριβωτερα;εδω και 3 χρονια κανω τις αγορες μου ετσι και ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα,το αντιθετο θα ελεγα,μου εμειναν αρκετα χρηματα στην τσεπη
Δημοσ.

Ηρεμήστε παιδιά!

Να πω και εγώ την άποψή μου;

Εγώ προτιμώ να αγοράζω από Ελληνικές Επιχειρήσεις και να περιορίζω όσο δυνατόν την καταναλωτική μου μανία. Νομίζω είναι καλύτερα για όλους μας έτσι. Κοινώς να υπάρχει λίγη καταναλωτική συνείδηση που σπανίζει στον τόπο μας.

Τρέχουμε όλοι και αγοράζουμε ΜΑΝΙΩΔΩΣ γκατζετάκια, σκατάκια, νετμπουκάκια, i phone, i pad κλπ, ενώ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ τα λεφτά των περισσοτέρων για να έρθουμε μετά να πούμε ότι είναι και κακό το τάδε ελληνικό μαγαζί που τα πουλάει ακριβά.

Αφού ρε φίλε, με το ζόρι βγαίνεις το μήνα, τι την θες την πολυτέλεια και μετα γκρινιάζεις κιόλας;

Επειδή η περίοδος Καραμανλή κοντεύει 2 χρόνια που έχει περασει, ξεπεράστε λίγο μερικοί μερικοί το κομπλεξ να έχετε κάθε τι που θα σας γυαλίσει απλα για μόστρα...

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος για τον φίλο μας. Αν ήξερες εξ αρχής ότι με το ζόρι θα κρατηθείς στην αγορά ας μην το άνοιγες το ρημάδι.... Εκτός αν άνοιξες προ Πλαισίου εποχές, οπότε ή έπρεπε να συνεχίσεις από εκεί που ξεκίνησες ή να αποφασίσεις να το κλείσεις αν δεν τραβάει.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι η εικονα της Ελλαδας διεθνως ειναι σαν ενα μαγαζι λιγο πριν τη χρεοκοπια.Εδω υπαρχουν ελλειψεις στα φαρμακα γιατι οι βιομηχανιες δε στελνουν φοβουμενοι οτι δε θα πληρωθουνε ποτε.Και το eshop ετσι εμπλεξε, για να εχει αμεση διαθεσιμοτητα επρεπε να εχει τα προιοντα και για να εχει τα προιοντα επρεπε να πληρωνει αμεσα τους προμηθευτες τους και οχι με πιστωση οπως παλιοτερα.Εφοσον μετρητα δεν υπηρχαν επαιρνε δανεια και εφοσον πλεον η καταναλωση σε αυτο το κομματι, η οποια βασιζοτανε κατα 80% στον υπερκαταναλωτισμο, εχει πεσει τοτε του μεινανε τα δανεια.Συντομα ετσι θα γινει και οποια αλλη επιχειρηση ζει με δανεια και οχι με δικα της κεφαλαια και επιχειρησεις που κανουνε κουμαντο κοντοφθαλμοι τυποι σαν τον απο πανω που με 5 υπολογιστες θελουν να βγαλουν τα εσοδα ενος μηνα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...