Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα κλείσουν τα eshop point, δε θα έχει κανένα πλεονέκτημα σε σχεση με τα υπολοιπα, αρα θα παει ακόμα χειρότερα.

android.png

και σε τι εξυπηρετουν οταν δεν εχει τιποτα να παρεις σχεδον ετοιμοπαραδοτο,οταν για ενα φλασακι πρεπει να κατσεις στο pc να το βρει ο αλλος κ να κανει 10 χρονια,την ωρα που καποιος αλλος θελει να αγορασει pc κ μπορει να απασχολει εναν υπαλληλο μιση ωρα?ηταν πολυ ηλιθιο το συστημα που λειτουργουσε.εγω οποτε πηγαινα στουρναρη,ηταν μονιμως πηγμενο,κ φυσικα δεν μπορουσα να καθομαι να περιμενω για αγορα απλων πραγματων (φλασακι,καποιου σκληρου κτλ)..

το καλυτερο θα ηταν να κλεισουν και να κρατησουν σερβις ποιντς για εξυπηρετηση,αφου δεν εξυπηρετεισαι με τα μαγαζια αυτα.ας βρουν 1 χωρο φθηνο,να στησουν σερβις σε καθε πολη,να γλιτωσουν ακριβα ενοικια,να ξερουμε οτι υπαρχει after sales,κ ας μην κρατανε βιτρινες κ πωλητες.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι η εταιρεία θα έκλεινε το κατάστημα της Πάτρας, με τόσους φοιτητές στην πόλη. Πιστεύω θα έδινε προτεραιότητα για κλείσιμο σε καταστήματα άλλων πόλεων με μικρότερες πωλήσεις. Προφανώς το συγκεκριμένο κατάστημα είχε ακριβό ενοίκιο και θα μεταφερθεί αλλού!

Δημοσ.

χωρίς να διαβασω αναλυτικά τι εχει προειπωθεί στο τοπικ... Πιστεύω οτι το e-shop point είναι αρκετά χρήσιμο για τον πελάτη. Για παράδειγμα ας πάρουμε κάποιον ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να είναι σπίτι του όλη μέρα, ή κάποια έστω συγκεκριμένη ώρα της μέρας. Είναι πολύ καλο το γεγονός ότι μπορεί να πάει -λέμε τώρα- την επόμενη μέρα να πάρει το προιόν του. Το θέμα είναι πως το e-point πρέπει να λειτουργεί με ένα ή δύο το πολύ άτομα. Δηλαδή χρειάζεται σωστή οργάνωση. Το πόιντ πάντως εξυπηρετεί κάποιους και θα δεχόμουν -υποθετικα- αν η τιμή του να μου το φέρουν σπιτι ειναι 95 ευρώ ενώ αν το παραλάβω ο ίδιος απο πόιντ 100 ευρω , αρκεί να μη το παίζαν κάφροι και εκεί που αλλου θα το βρισκα -υποθετικα- 90 με τα μεταφορικα να μου το πλασάρανε 100 ...

Δημοσ.

Καλησπερα

Απο εγκυρη πηγη το καταστημα της πατρας θα ειναι κοντα μας το πολυ σε 10 μερες σε αλλη τοποθεσια εντος της πατρων

Δημοσ.

Αν κλείσει μια οποιαδήποτε εταιρία ή ένα κατάστημα λιανικής, η εγγύηση καλύπτεται με τη σειρα: α) από τον εισαγωγέα, β) από το ευρωπαικό service/αντιπροσωπεία και γ) απευθείας από το εργοστάσιο.

Στην πράξη βέβαια τρέχα γύρευε, όταν πέσει το κανόνι ποιός ασχολείται με πελατολόγιο και εγγυήσεις. Ποιος θα πιστοποιήσει ότι το προιόν δεν είναι παράλληλη εισαγωγή ή μαιμού όταν τα περισσότερα τιμολόγια δεν έχουν sn των συσκευών; Αν το προιόν καλύπτεται από ευρωπαικό σερβις ή το φέρνει καμιά Infoquest, τη γλίτωσες φτηνά.. :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κλεινει :)

Αγίας Σοφίας 27, Πάτρα 26222 ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Επεξ/σία από didicola
Δημοσ.

Μαλλον συμβαινει το εξης που συνεβει και σε ενα Multirama εδω που ειμαι.

Λογω της οικονομικης κρισης εχουν πεσει πολυ οι πωλησεις τους και εχουν σταματησει να εχουν το stock που ειχαν πριν και δουλεβουν πλεων με παραγγελιες.

Για αυτο μιας και δεν εχουν πλεων stock νοικιαζουν μικροτερο χωρο να πληρωνουν μικροτερο ενοικιο.

Δεν συμβαινει μονο στο e-shop αυτο αλλα και σε καταστηματα των αλλων αλυσιδων.

Αν το συγκεκριμενο που λετε δεν ειχε stock και πριν πιθανον να βρηκε καπου με αρκετα φθηνοτερο ενοικιο και μετακομισε.

• Super Moderators
Δημοσ.

ποια πτωχευση?

δες τίτλο, προφανώς δεν μιλάει για το κατάστημα της Πάτρας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...