Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τα κεντρικά του e-shop.gr, το κατάστημα της Πάτρας θα παραμείνει κλειστό και οι πελάτες που δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις παραγγελίες τους, θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο χώρος που στεγαζόταν μέχρι χθες το κατάστημα έχει πλέον ενοικιαστήριο, ο εξοπλισμός είναι μέσα και στη βιτρίνα έχουν τοποθετηθεί χαρτιά περιμετρικά.

μηπως απλα ξενοικιαζουν για να πανε σε καποιο αλλο καταστημα ισως πιο φτηνο...και ξανανοιξει απο εβδομαδα σε αλλο σε αλλο σημειο?

η μηπως ακουστηκαν οι σαλπιγγες της αποκαλυψης και στην πατρα...?

Δημοσ.

Αμα κλείσουν τα eshop point, δε θα έχει κανένα πλεονέκτημα σε σχεση με τα υπολοιπα, αρα θα παει ακόμα χειρότερα.

android.png

Γιατι μεχρι τωρα τι διαφορα καναν... δεν ηταν σαν τα καταστηματα που πηγαινεσ και ψωνιζες, Απλα μπορουσες να πας να παραλαβεις την παραγγελια σου. Αν ομως το κανεις ετσι, γιατι να μην πας στο πλαισιο που εχει και περισσοτερη γκαμα να διαλεξεις και θα το παρεις την ιδια στιγμη. Δεν θα το παραγγειλεις και θα πας 2 μερες μετα να το παρεις ;)

Δημοσ.

Η βλαχοδιαχειρηση ,η ασχετοσυνη και η αδηφαγος κερδοφορια τιμωρουνται ...δυστηχως. Μονο το brand name κοστιζει εκ ευρω αλλα βρεθηκε σε λαθος χερια.

Δημοσ.

Μένω στην Αθήνα και το κλείσιμο του καταστήματος στην Στουρνάρη με πόνεσε πολύ. Δεν υπάρχει σημείο παράδοσης σε όλη την Αθήνα μόνο σε προάστια με σχετικά δύσκολη πρόσβαση με την συγκοινωνία.

μέχρι και πριν 3 μήνες υπήρχε στον παράλληλο δρόμο πάνω από την πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι (τώρα δεν ξέρω αν λειτουργεί). για να πας εκεί αρκεί να πάρεις το 732 από την Ακαδημίας στην Ομόνοια το οποίο σε αφήνει απ' έξω από το eshop.

Δε το πιστεύω!!!! Έχω αφήσει εκεί τον σκληρό μου δίσκο για RMA!!!! confused.pngconfused.pngconfused.png

μην στεναχωριέσαι. λογικά, θα σου τηλεφωνήσουν και εσένα όπως και σε αυτούς που περιμένουν παραγγελία σύμφωνα με το αρχικό post. αλλά για να είσαι κ σίγουρος κάνε ένα τηλεφώνημα στα κεντρικά.

Δημοσ.

Γιατι μεχρι τωρα τι διαφορα καναν... δεν ηταν σαν τα καταστηματα που πηγαινεσ και ψωνιζες, Απλα μπορουσες να πας να παραλαβεις την παραγγελια σου. Αν ομως το κανεις ετσι, γιατι να μην πας στο πλαισιο που εχει και περισσοτερη γκαμα να διαλεξεις και θα το παρεις την ιδια στιγμη. Δεν θα το παραγγειλεις και θα πας 2 μερες μετα να το παρεις ;)

To plaisio,τουλαχιστον στη πατρα δεν εχει γκαμα,turbo x εχει και μας εχει φλομωσει.Οσο για τις τιμες του πλαισιο ειναι κατα πολυ ακριβοτερες σε σχεση με τα υπολοιπα καταστηματα.Η μονη επιλογη που ειχαμε στη πατρα για χαμηλοτερες τιμες χωρις εξοδα μεταφορικων εξανεμιστηκε και αυτη.Τα multirama ειναι τραγικα καθως σπανια εχουν κατι στο καταστημα και αν δεν το εχουν και το παραγγειλεις κανει στην καλυτερη των περιπτωσεων μια βδομαδα και βαλε.Προσωπικη αποψη παντα.Κριμα

Δημοσ.

έχουν ξεφύγει εντελώς πήγα στο e-shop στο γαλατσι ενα σκληρο δισκο που ειχα παρει πριν ενα χρονο 39,5€ χτυπημένο και εντος εγγυησης και μου εστειλαν μην στο κιν μου οτι με πιστωνουν 39,5 απο οτι ξερω εδω και πολλα χρονια οι εγγυησεισ αφορουν τα ιδια τα προιοντα και οχι αν χαλασει τα λεφτα για να παρεις κατι αλλο.εγω σκληρο εδωσα σκληρο θελω πισω και με τα λεφτα αυτα σημερα σκληρο δεν παιρνω αν νομιζουν οτι θα με πιασουν κορόιδο γελάστηκαν τη βδομαδα αυτη που θα παω θα γινει χαμος.οσο για τα κατωρθωματα τουσ ουτε που τους νοιαζει απο παμπλουτοι θα μεινουν απλα πλουσιοι εχουν το plus for you kai και ειναι και μετοχοι στην infoquest αυτο θα πει πλατες!

Απλα να μην το δεχθεις. Το προσπαθησαν και με εμενα οταν επεστρεψα χαλασμενο δισκο 2,5" EIDE ο οποιος με τον καιρο ειχε αυξηθει η τιμη του λογω παλαιοτητας προιοντος, με καλεσαν για να μου πιστωσουν το ποσο που πληρωσα με το οποιο ποσο δεν επερνα τιποτα, δεν το δεχθηκα, ζητησα τον ιδιο δισκο, δεχθηκαν το αιτημα μου και μου φεραν τον ιδιο δισκο.

Εχω προιον που υπολειτουργει και δεν το παω γιατι φοβαμαι οτι δεν παρω ποτε τιποτα πισω. Καλυτερα να υπολειτουργει παρα να μην εχω τιποτα.

Αυτο που δεν καταλαβαινω στα οικονομικα ειναι οτι οι εταιριες εχουν καποια κερδη, αυτα τα κερδη τι γινονται; Bonus στους γραβατακιδες και μερισματα στους μετοχους; Δεν μενει καποιο κεφαλαιο κινησης στην εταιρια για περαιτερω αναπτυξη η για μια δυσκολη στιγμη;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να λείψει σε κανέναν το e-shop.

Κρίμα για τους εργαζόμενους μόνο.

Αυτο ξαναπεστο!Οι εργαζομενοι ειναι απληρωτοι μηνες!Και γιατι να λειψει ετσι οπως το κανανε.

Πριν ενα χρονο εψαχνα να παρω πσ3 κοιτω στο ησοπ μονο bundle και τιμη αστα!!!Κατσε λεω ρε τι ειστε μηντια μαρκτ!Βαλε και ενα σκετο να παρει ο κοσμος!

• Super Moderators
Δημοσ.

Το e-shop έχει καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Δυστυχώς δεν κρατάει πλέον καθόλου απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα.

ακριβώς, απόθεμα της πλάκας, ποικιλία μέτρια και οι τιμές πλέον δεν είναι και από τις φτηνότερες της αγοράς...

Δημοσ.

μηπως απλα ξενοικιαζουν για να πανε σε καποιο αλλο καταστημα ισως πιο φτηνο...και ξανανοιξει απο εβδομαδα σε αλλο σε αλλο σημειο?

η μηπως ακουστηκαν οι σαλπιγγες της αποκαλυψης και στην πατρα...?

Δε ξέρω, πάντως εάν κάνουν μετακόμιση, θα έπρεπε να έχουν βάλει μία ανακοίνωση που να λέει ότι μεταφερόμαστε..!! Τη στιγμή που έφτασα, ήρθαν κι άλλοι δύο και ψάχναμε μήπως υπήρχε κάποια ανακοίνωση αλλά τίποτα. Στο τηλέφωνο στα κεντρικά μου είπαν ότι σήμερα το πρωί το πληροφορήθηκαν κι αυτοί.

Δημοσ.

Απλα να μην το δεχθεις. Το προσπαθησαν και με εμενα οταν επεστρεψα χαλασμενο δισκο 2,5" EIDE ο οποιος με τον καιρο ειχε αυξηθει η τιμη του λογω παλαιοτητας προιοντος, με καλεσαν για να μου πιστωσουν το ποσο που πληρωσα με το οποιο ποσο δεν επερνα τιποτα, δεν το δεχθηκα, ζητησα τον ιδιο δισκο, δεχθηκαν το αιτημα μου και μου φεραν τον ιδιο δισκο.

Εχω προιον που υπολειτουργει και δεν το παω γιατι φοβαμαι οτι δεν παρω ποτε τιποτα πισω. Καλυτερα να υπολειτουργει παρα να μην εχω τιποτα.

Αυτο που δεν καταλαβαινω στα οικονομικα ειναι οτι οι εταιριες εχουν καποια κερδη, αυτα τα κερδη τι γινονται; Bonus στους γραβατακιδες και μερισματα στους μετοχους; Δεν μενει καποιο κεφαλαιο κινησης στην εταιρια για περαιτερω αναπτυξη η για μια δυσκολη στιγμη;

και φυσικα δεν θα δεχτω οσο για το που πανε τα λεφτα τωρα με την κριση οπου φυγει φυγει χαχαχα!αλλα ρε παιδια μην τρελαθουμε παλια το καταλαβαινω οι ελληνες ειμασταν κλειστα μυαλα (εθνικη τραπεζα-οτε-πλαισο-κωτσοβολος και ξερό ψωμι) χαχα αλλα τωρα πια η γεννια μας ειναι λιγο πιο εξυπνη πιστευω για να δει τουλαχιστον οτι σε αυτο τον πλανητη δεν εξαρτόμαστε μονο απο τους μεγαλοκαρχαριες και οτι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιεσ που κανουν πορτοκαλια!απλα θελει και λιγο ψαξιμο και στοπππππ πια στις αγορες στα τυφλα μονο και μονο γιατι ενα μαγαζι εχει όνομα.

ενα απλο παραδειγμα παλια ειχα παρει ενα μινι hifi απο κωτσοβολό βγήκε προβληματικo τo πηγα πισω περιμενα 20 μερεσ μου ειπαν οτι επισκευαστηκε τo παω σπιτι και παλι τα ιδια τo ξαναπαω πισω ξαναπεριμενω 15 μερες με καλουν και μου λενε οτι πρεπει να παρω κατι αλλο γιατι αυτο δεν φτιαχνοταν και ειχαν έλλειψη μετα απο φασαρια πηρα τελικα κατι αλλο αφου δεν εβγαζα ακρη.το ιδιο απογευμα το ειδα σε ενα μαγαζι στη γειτονια ακριβως το ιδιο samsung 10€ πιο ακριβα μπηκα και το πηρα ο ανθρωποσ μου εκανε ολοκληρη επιδειξη και ηρθε και σπιτι και μας εβαλε και τους σταθμους.

με αυτο το παραδειγμα θελω να πω οτι το να ψωνιζουμε απο καταστηματα απρόσωπα μονο και μονο επειδη εχουν ονομα ειναι εντελως λαθος κριτηριο για μενα χαλάλι του τα 10€ που εδωσα παραπανω αρκει που εκανε ολο αυτο και που μου ειπε οτι οτι και να παθει θα μου το αλλαξει αμεσως και οχι μετα απο ενα μηνα.οταν ειναι μεγαλη η διαφορα στα χρηματα τοτε οκ αλλα αν ειναι μικρη καλο ειναι να σκεφτομαστε περισσοτερο απο θα εχουμε καλυτερη καλυψη σε μια αγορά.

Δημοσ.

έχουν ξεφύγει εντελώς πήγα στο e-shop στο γαλατσι ενα σκληρο δισκο που ειχα παρει πριν ενα χρονο 39,5€ χτυπημένο και εντος εγγυησης και μου εστειλαν μην στο κιν μου οτι με πιστωνουν 39,5 απο οτι ξερω εδω και πολλα χρονια οι εγγυησεισ αφορουν τα ιδια τα προιοντα και οχι αν χαλασει τα λεφτα για να παρεις κατι αλλο.εγω σκληρο εδωσα σκληρο θελω πισω και με τα λεφτα αυτα σημερα σκληρο δεν παιρνω αν νομιζουν οτι θα με πιασουν κορόιδο γελάστηκαν τη βδομαδα αυτη που θα παω θα γινει χαμος.οσο για τα κατωρθωματα τουσ ουτε που τους νοιαζει απο παμπλουτοι θα μεινουν απλα πλουσιοι εχουν το plus for you kai και ειναι και μετοχοι στην infoquest αυτο θα πει πλατες!

Με τις πλημμύρες στα εργοστάσια εξαρτημάτων σκληρών δίσκων στην Ταιλάνδη οι τιμές στους σκληρούς έχουν ξεφύγει εντελώς. Πρωτοφανές τα τελευταία 30 χρόνια που οι σκληροί δίσκοι είναι προσιτοί για προσωπικούς υπολογιστές. Επίσης οι εγγυήσεις έχουν πέσει από πέντε χρόνια στα δύο ακόμα και στο ένα για εσωτερικούς φορητών υπολογιστών. Σίγουρα δικαιούσαι αντικατάσταση. Τα υπαλληλάκια στα σημεία παράδοσης δεν πρόκειται να εξυπηρετήσουν και θα γίνεις έξαλλος χωρίς αποτέλεσμα . Ίσως αν έχεις κουράγιο να απευθυνθείς στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή http://www.efpolis.gr/ , αυτό θα φοβίσει τους προϊστάμενους λόγω ενδεχόμενου προστίμου. Παρόμοιο προβλημα με μνήμη είχα το 2000 με το κατάστημα Big City που πλέον δεν υπάρχει. Μετά τους σεισμούς στην Ταιβάν το 1999 οι τιμές των Ram είχαν τριπλασιαστεί. Έτσι δεν μου τις άλλαζαν. Μετά από καβγά μου έδωσαν καινούριες αφού πλήρωσα αρκετά χρήματα επιπλέον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...