defacer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δεν μπερδεύτηκα.Απάντησα στο συγκεκριμένο post σου που ανέφερες τον Έλληνα που πεινάει κατά πόσο διαθέτει χρήματα για τελευταίας τεχνολογίας κινητά... Για τους Αμερικανούς δες πάλι το αρχικό μου post.Είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης OK τώρα κατάλαβα τι έγινε. Όταν αναφέρθηκα σε νέα/trendy άτομα κλπ εννοούσα Αμερικανούς. Αλλά δεν το έγραψα ακριβώς από δίπλα, οπότε εσύ κατάλαβες Έλληνες.
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Γύρισα έναν δίσκο την προηγούμενη εβδομάδα πίσω με εγγύηση και σήμερα που πήγα να τον πάρω το κουτί έγραφε πάνω "Oktabit"... αν αυτό σημαίνει κάτι.
Xvipes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τελικά κατά πόσο είσαι ασφαλές να παραγγείλουμε από το e-shop αυτή την στιγμή και τι γίνεται με το after sale?Εγώ έκανα μια παραγγελεία καινούργιο υπολογιστή από το e-shop, να την ακυρώσω ή το after sale το αναλαμβάνει η oktabit? Εγγύηση από την κάθε εταιρία ξεχωριστα(τα παίρνω στα κουτιά τους και θα κάνω εγώ συναρμολόγηση) δεν έχω άσχετα από το e-shop το ίδιο?
takjar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ενώ ήμουν από τους πρώτους υποστηρικτές του eshop και είχα πάρει και άλλους μαζί μου και με είχε βολέψει παρά πολύ δυο eshop points τους. Τα τελευταία χρόνια σταμάτησα να τους υποστηρίζω γιατί αρχικά έβρισκα αλλού πολύ καλύτερες τιμές, μετά παρατήρησα ότι ποτέ δεν έβρισκα το προϊόν που ήθελα πάντα κάποιο κοντινό παρόμοιο ότι τους συνέφερε . Τα καταστήματα που χρησιμοποιούσα στο ενδιάμεσο ήταν το pc1.gr και το ebw.gr. Όταν δε παρατήρησα κλονοποιηση τιμών μεταξύ πλαισίου και eshop το έψαξα και παρατήρησα κλονοποιηση τιμών μεταξύ getitnow.gr και multirama (αυτό πριν μάθω ότι είναι στον ίδιο ομιλο, όμιλο γερμανος) Οπότε κατέληξα 1ον) απλώς πριν πάρω οτιδήποτε να το ψάχνω και σε ίδιες τιμές ή μικρές διάφορες να διαλέξω το pc1 διότι έχει καλό service και με βολεύουν (σημείωση το site τους είναι λίγο μπέρδεμα ) 2ον) για την τετράδα πλαίσιο multirama eshop getitnow ότι κοιταω μόνο σε πλαίσιο και getitnow διότι το πλαίσιο έχει τιμές eshop απλώς με μεγαλύτερη ποικιλία, αντίστοιχα και το getitnow...
Xvipes Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Τελικά κατά πόσο είσαι ασφαλές να παραγγείλουμε από το e-shop αυτή την στιγμή και τι γίνεται με το after sale?Εγώ έκανα μια παραγγελεία καινούργιο υπολογιστή από το e-shop, να την ακυρώσω ή το after sale το αναλαμβάνει η oktabit? Εγγύηση από την κάθε εταιρία ξεχωριστα(τα παίρνω στα κουτιά τους και θα κάνω εγώ συναρμολόγηση) δεν έχω άσχετα από το e-shop το ίδιο? Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει?ρωτάω επειδή επείγει.
greekparot Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δεν έχεις να φοβηθεις τίποτα. Και αν δεν υπάρχει το μαγαζί που αγορασες πχ ένα δίσκο wd τότε σε καλύπτει με εγγύηση ο ίδιος κατασκευαστής.
orionas1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Παιδιά χωρίς να θέλω να το παίξω Μ.Χ. Προφήτης το είχα προβλέψει εδώ και 3 χρόνια περίπου ότι το συγκεκριμένο κατάστημα θα κλείσει γιατί ξέφυγε από την αρχική φιλοσοφία του που είχε και όντως πουλούσε φθηνότερα από τα περισσότερα μαγαζιά,θυμάμαι αρχές του 2000 που υπήρχε σε ένα ισόγειο-υπόγειο στο Μαρούσι και πουλούσε ότι παράγγελνες είτε με κούριερ είτε με παραλαβή από τον χώρο τους αλλά κάποια στιγμή θέλησαν να εξαπλωθούν και ενοικίασαν χώρους σε ακριβούς δρόμους με αποτέλεσμα να ανέβουν τα κόστη τους και οι τιμές τους και να ξεφύγουν από την αρχική τους φιλοσοφία με αποτέλεσμα να γίνουν μη ανταγωνιστικοί και να χάσουν τους πελάτες τους με συνέπεια την τωρινή τους κατάρρευση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 έκλεισε και δεν το πήραμε χαμπάρι?
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Πήραν τον κολλητό μου χθες από την τράπεζα από την οποία είχε βγάλει την e-shop visa και του είπαν ότι σταματάνε την συνεργασία τους με το e-shop...
Cham Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ελβετία ! Κρίμα τους ανθρώπους που πήραν φρασαιζινγκ αυτοί θα την πληρώσουν.
orionas1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Kαλά όποιος πλήρωσε fransaiz για να πάρει κατάστημα e-shop πρέπει να μην είχε ιδέα από την αγορά των ηλεκτρονικών-υπολογιστών και φυσικά τώρα θα πληρώσει τις συνέπειες.
symbios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 δεν τους εφαγε ουτε ο skroutz ουτε τα αλλα μαγαζια ας μην κανανε επενδυσεις σε φωτοβολταικα πιος θα τα αγορασει οι ελληνες που δεν εχουν μια.αυτες οι κινησεις ειναι τεραστια βλακεια.
ektor7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 δεν τους εφαγε ουτε ο skroutz ουτε τα αλλα μαγαζια ας μην κανανε επενδυσεις σε φωτοβολταικα πιος θα τα αγορασει οι ελληνες που δεν εχουν μια.αυτες οι κινησεις ειναι τεραστια βλακεια. Και ότι παραμένετε έρμαια,των υπερχρεώσεων της ΔΕΗ, είναι ακόμη μεγαλύτερη βλακεία!
nimda Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Καποτε ητανε σαφως η καλητερη επιλογη! Ερχονταν ολα αμεσα, δωρεαν μεταφορικα, ειχα πολυ μεγαλη ποικιλια σε προΐοντα... Πλεων δεν εχει φτηνα προΐοντα, εκανε 1μηνα να φτασει ενας υπολογιστης, 2 βδομαδες και κατι μερες ενα κινιτο, τα περισσοτερα προΐοντα δεν ειναι αμεσα διαθεσιμα... Ολο φαινετε να ανοιγετε (πχ προσφατα με εργαλεια και φοτοβολταΐκα) και μετα μαθενεις οτι χρωσταει τοσα... Πως τα καταφεραν δεν μπορω να καταλαβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις