Dbzakias2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 σιγουρα ειναι αναλογως την δουλεια...απλα με την ανεργια που υπαρχει στους νεους με 50% αντε να πεσεις στην περιπτωση να βρεις δουλεια εστω με 600 ευρω και ασφαλιση,και ο εργοδοτης δεν ειναι κοροιδο αφου βλεπει οτι δεν υπαρχει αντιδραση απο πουθενα να στα δωσει(τα 600 και ασφαλιση) γιατι για παραπανω ουτε για αστειο.οταν βλεπει ο αλλος κατεβαζει τα σωβρακα συμφωνω απολυτως! αλλα και να βγουμε απο την οικονομικη κριση πιστευεις πως θα αλλαξει κατι;
lagoudakis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 συμφωνω απολυτως! αλλα και να βγουμε απο την οικονομικη κριση πιστευεις πως θα αλλαξει κατι; αν δεν το παλεψουμε οχι φυσικα...και δεν μιλαω κομματικα,ολοι θελουν κλωτσιες
Dbzakias2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 αν δεν το παλεψουμε οχι φυσικα...και δεν μιλαω κομματικα,ολοι θελουν κλωτσιες +10000000000
default Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Λογαριάζεις το κόστος συντήρησης του καταστήματος και το αντιπαραβάλεις με το κόστος αποστολής με curier, , τα στρατηγικά οφέλη που θα κλείσεις όλα τα μαγαζάκια στην περιοχή και θα χτυπήσεις multirama, Πλαίσιο, την αύξηση πωλήσεων που θα πάρεις με το άνοιγμα ενός eshop point γιατί πριν, πελάτης που ήθελε μια πενηντάδα CD των 12 ευρώ δεν τα παράγγελνε online να πληρώσει και 6 ευρά courier πήγαινε και τα έπαιρνε από τα Multirama ή από το supermarket της γειτονιάς του, ένα φτηνό κινητό, ένα Usb stick, μελανάκια για τον εκτυπωτή και φωτογραφικά χαρτιά, ανεμιστήρες κουτιών, μνήμες RAM 20-50 euro, ακόμα και ένα σκληρό δίσκο των 45 ευρώ σκεφτόσουν ότι πρέπει να καταβάλεις +6 και αυτό το +6 όταν το πρόσθετες στην τιμή έκανε το προϊόν ποιο ακριβό από το αντίστοιχο στα multirama η και στο μαγαζάκι της γειτονιά ακόμα. Οι πωλήσεις όλων αυτών των "τσίντζιρλι μίντζιρλι" προϊόντων απογειωνόντουσαν μόλις άνοιγε κατάστημα σε μια περιοχή, κυρίως επαρχία. Κάτι ξέρανε που τα ανοίξανε τα eshop points δεν τους έφταιγε αυτό. Απλά εκεί που είχες άνεργους να παίρνουνε iPhone και 42'' TV με δόσεις ξαφνικά και αυτοί που είχαν ρευστό άρχισαν να αναβάλουν τα ψώνια τους αναστατωμένοι από την κατάσταση της οικονομίας της χώρας και τον βομβαρδισμό με μαυρίλα από τα media. @ nickelodeon συμφωνω απολυτα με την αναλυση! Υ.Γ. Πως κανω hide η spoiler μια παραθεση για να μην καταλαμβανει τοσο ογκο?
doctorC Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Οκ παιδιά θα προσθεσω και τα δικά μου σχόλια στην συζήτησή σας.... 1.Ήμουν από τους πρώτους πελάτες του τορε που ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ...Δυστυχώς τα τελευταία 2-3 χρόνια οι τιμές του απέχουν ελάχιστα από το μέσο όρο της αγοράς.. 2. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ....Για παραδειγμα πρεπει να εχω πάρει πανω από 30 HDD πολλούς καινούργιους και κάποιους απο το stockhouse..... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ....με συνεχή καθημερινη χρήση......Βέβαια ήταν όλοι WD.... οπότε τα προβλήματα αξιοπιστίας που περιγράφονται από άλλους χρήστες μάλλον έχουν σχέση με την αξιοπιστία του ίδιου του προιόντος.....(Αν είχα Seagate... θα είχα τρελλαθεί στα RMA...) 3. Θα διαφωνίσω και για τα περί 2ης διαλογής αντικείμενα... Δεν νομίζω ότι μεγάλες μάρκες του χώρου θα έστελναν 2ης διαλογής σε χώρα ΕΕ..και η εγγύηση που δίνουν είναι η ίδια για όλες τις χώρες της ΕΕ οπότε τι και αν είναι 2ης διαλογής? Βέβαια άν τώρα αντί για ASUS πάρεις ASROCK..... τότε ήδη έδη γνώσει σου έχεις επενδύσει σε χαμηλότερης ξιοπιστίας προιόν... 4. Το eshop και δυστυχώς και πολλά άλλα κατστήματα που θα ακολουθήσουν ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.. Α.ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.... ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ..... Β.ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ,,, ΠΟΙΟΣ ΠΧ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΙΑ GAMING ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ 400 EURO(!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ...) Τ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΓΓ ΚΚΕ....) ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ IPAD..... Η ΑΛΛΑ GADJET ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΓΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.. Το eshop έπαθε αυτό που έπεθε και η Ελλάδα και δυστυχώς δεν θαειναι το τελευταιο....
sphinxgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν πρόκειται να βγεί ποτέ απο το 99! Παρότι το γούσταρα επειδή είχε τα πάντα, πλέον δεν είναι για τίποτα... Παραγγελία έκανα πριν 15 μέρες για κάποια πράγματα κ τους επέλεξα με μοναδικό σκοπό να τους βοηθήσω και μετά απο 12 μέρες δεν μου είχαν φέρει τίποτα και δε με είχαν ενημερώσει και για τίποτα. Εγώ τους έπαιρνα συνέχεια να μου πουν τι γίνεται. Ε πήγα και τα πήρα απο αλλού... Αυτό δεν θα αλλαχθεί οπότε δεν υπάρχει επιστροφή. Εκτός και μόνο αν βολευτούν με 2-3 καταστήματα και τα κλείσουν όλα τα άλλα... Ούτως η άλλως και τους υπαλλήλους που τους έχει δεν τους πληρώνει. Τουλάχιστον να μην τους βασανίζει
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 κρίμα για τους προμηθευτές τα 18 εκατ.ευρώ δεν είναι και λίγα , και για τους υπαλλήλους !!. Αυτό. Θεωρώ πάντως ότι τα λεφτά τα φάγανε. Δεν πιστεύω ότι κατάστημα που δεν δουλεύει με στοκ να μπήκε μέσα 40 εκ. Απλά δεν το πιστεύω.
bisbirikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μπορώ να εξαργυρώσω τώρα την πίστωση που μου έχουν δώσει;; Το site λειτουργεί μια χαρά. Και btw σταματήστε να κρίνεται όλοι και να κράζετε.. φτιάξτε επιχειρήσεις εσείς να τα πάτε καλά! Λίγο ψυχραιμία παιδιά . το fnac έφυγε απλώς από την Ελλάδα...υπό το ὀνομα publik πλέον. Το πολυόροφο Fnac στο Μοναστηράκι δεν έγινε Public απλά έκλεισε εντελώς και πουλήθηκε μετά από λίγους μήνες λειτουργίας. Κρίμα γιατί ήταν ωραίο κατάστημα αν και σε λάθος περιοχή για το είδος του. Νομίζω πως η γενικότερη κρίση ωθεί τους πάντες να αποταμιεύουν και να μην κάνουν περιττές αγορές. Μέσα σε πέντε χρόνια τα μαγαζιά πληροφορικής πολλαπλασιάστηκαν λες και γίναμε όλοι techno freaks. Ο καιρός με τις επιδοτήσεις του υπουργείου παιδείας για φορητούς τελείωσε. Η πληθώρα δανείων και πιστωτικών τελείωσε. Λογικό είναι η αγορά να υποφέρει. Το e-shop ξεκίνησε την στρατηγική του, σε ένα περιβάλλον άφθονου χρήματος και ευμάρειας. Τώρα πως είναι δυνατόν να μην υποφέρει. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που αμφιβάλω αν καταφέρουν να τα μαζέψουν. Ευτυχώς ή δυστυχώς το e-shop ανάγκασε ακριβές εταιρείες όπως το πλαίσιο και multirama να το ρίξουν στις προσφορές και γενικά να μειώσουν λίγο τις τιμές. Μετά την e-shop εποχή όλα θα επανέλθουν. Επειδή ταξιδεύω πολύ στην Ευρώπη η τιμές του e-shop είναι ασυναγώνιστες συγκριτικά με κανονικά καταστήματα και δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να αγοράσω κάτι. Μετά πέρα από τις τιμές πολλοί αγόραζαν λόγο τις μεγάλης ποικιλίας που προσφέρει και ας περίμεναν λίγες μέρες. Γενικά η κατάσταση είναι ένας φαύλος κύκλος ο κόσμος περιορίζει τις αγορές , το κράτος παίρνει λιγότερο Φ.Π.Α. και φόρους, οι μισθοί, συντάξεις , επιδόματα πέφτουν και ξανά ο κοσμάκης φοβάται να αγοράσει κάτι που δεν το έχει πραγματικά πρώτη ανάγκη. Οπότε ο κύκλος του χρήματος υποφέρει και κανείς Μπένι δεν θα καταφέρει άμεσα να τον βελτιώσει. Ξέρει κανείς αν το κατάστημα e-shop στην Στουρνάρη συμπεριλαμβάνεται στα κλεισμένα , γιατί από το τηλέφωνο μου είπαν πως ανακαινίζεται (μάλλον παραμύθι) ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για παραδειγμα πρεπει να εχω πάρει πανω από 30 HDD πολλούς καινούργιους και κάποιους απο το stockhouse..... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ....με συνεχή καθημερινη χρήση......Βέβαια ήταν όλοι WD.... οπότε τα προβλήματα αξιοπιστίας που περιγράφονται από άλλους χρήστες μάλλον έχουν σχέση με την αξιοπιστία του ίδιου του προιόντος.....(Αν είχα Seagate... θα είχα τρελλαθεί στα RMA...) τρελή παραπληροφόρηση αυτό... γιατί κάλιστα μπορεί να γράψει κάποιος ότι πήρε πάνω από 30 Seagate HDD και δεν έπαθε κανείς τπτ και ότι όλοι οι WD που πήρε είχαν πάθει...
abc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Το πολυόροφο Fnac στο Μοναστηράκι δεν έγινε Public απλά έκλεισε εντελώς και πουλήθηκε μετά από λίγους μήνες λειτουργίας. Κρίμα γιατί ήταν ωραίο κατάστημα αν και σε λάθος περιοχή για το είδος του. Νομίζω πως η γενικότερη κρίση ωθεί τους πάντες να αποταμιεύουν και να μην κάνουν περιττές αγορές. Μέσα σε πέντε χρόνια τα μαγαζιά πληροφορικής πολλαπλασιάστηκαν λες και γίναμε όλοι techno freaks. Ο καιρός με τις επιδοτήσεις του υπουργείου παιδείας για φορητούς τελείωσε. Η πληθώρα δανείων και πιστωτικών τελείωσε. Λογικό είναι η αγορά να υποφέρει. Το e-shop ξεκίνησε την στρατηγική του, σε ένα περιβάλλον άφθονου χρήματος και ευμάρειας. Τώρα πως είναι δυνατόν να μην υποφέρει. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που αμφιβάλω αν καταφέρουν να τα μαζέψουν. Ευτυχώς ή δυστυχώς το e-shop ανάγκασε ακριβές εταιρείες όπως το πλαίσιο και multirama να το ρίξουν στις προσφορές και γενικά να μειώσουν λίγο τις τιμές. Μετά την e-shop εποχή όλα θα επανέλθουν. Επειδή ταξιδεύω πολύ στην Ευρώπη η τιμές του e-shop είναι ασυναγώνιστες συγκριτικά με κανονικά καταστήματα και δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να αγοράσω κάτι. Μετά πέρα από τις τιμές πολλοί αγόραζαν λόγο τις μεγάλης ποικιλίας που προσφέρει και ας περίμεναν λίγες μέρες. Γενικά η κατάσταση είναι ένας φαύλος κύκλος ο κόσμος περιορίζει τις αγορές , το κράτος παίρνει λιγότερο Φ.Π.Α. και φόρους, οι μισθοί, συντάξεις , επιδόματα πέφτουν και ξανά ο κοσμάκης φοβάται να αγοράσει κάτι που δεν το έχει πραγματικά πρώτη ανάγκη. Οπότε ο κύκλος του χρήματος υποφέρει και κανείς Μπένι δεν θα καταφέρει άμεσα να τον βελτιώσει. Ξέρει κανείς αν το κατάστημα e-shop στην Στουρνάρη συμπεριλαμβάνεται στα κλεισμένα , γιατί από το τηλέφωνο μου είπαν πως ανακαινίζεται (μάλλον παραμύθι) ; Η λογική λέει ότι όταν κινδυνεύεις να πεθανεις, δεν έχεις λεφτά για φρου φρου και αρώματα.... Ας το δούμε ανακαινισμένο και βλέπουμε... χαχααααααααα........................................ Αλλά περίεργο ρε παιδιά να κλείσει της Στουρνάρη το κατάστημα!!! Δηλαδή ΠΟΙΟ θα μείνει όρθιο αν έκλεισε ΑΥΤΟ;
lagoudakis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 λογικο να πουνε στον κοσμο οτι κανουμε ανακαινιση η κατι αλλο,τι να πουνε;οτι την κατσαμε την βαρκα;ειναι μερικα πραγματα που δεν τα λες....ο κερατας λεει ποτε οτι επιασα την γυναικα μου με αλλον; :-D :-D
asbanoglou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν μπορω να καταλαβω ουτε εγω πως εγινε αυτο,πολυ πιθανο πιστευω και εγω ειναι οτι ανοιχτηκε σε ολους τους τομεις οπως ενεργειακα θεματα,πριονια, κατσαβιδια κτλ αστο ρε e-shop σε αλλους αυτο εσυ μεινε σε αυτα που με μαθαμε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δηλαδή ΠΟΙΟ θα μείνει όρθιο αν έκλεισε ΑΥΤΟ; του Χαλανδρίου που είναι το κεντρικό και του Μενιδίου που είναι και οι αποθήκες-κεντρικό service?
lagoudakis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 απλα δεν εκαναν καλο οικονομικο κουμαντο,ανοιξαν πολλα καταστηματα,ηρθε και η κριση και εδεσε το γλυκο,πολυ θελει;το πιθανοτερο ειναι να κρατησουν την αποθηκη και 4-5 καταστηματα και παλης ξεκινημα νεοι αγωνες....
dreaming123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Στο site παλιά το έδειχνε της Στουρνάρη σαν ανακαίνιση μεχρι τέλος του μηνός....Τώρα δεν γράφει κανονικά...Έκλεισε τελικά? Και πάει προς το Σύνταγμα όπως έμαθα η πάπα λα?Αν έκλεισε στη Στουρνάρη βλέπω να μένουν ανοιχτά μόνο Χαλάνδρι και Μενίδι που γράφει και ο ThReSh...
Προτεινόμενες αναρτήσεις