Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι τέτοια διαβάζω και σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει σωτηρία.

Στην Κίνα και Ινδία βάζουν οκτάχρονα και δεκάχρονα να δουλεύουν 10 ώρες, φυσικά χωρίς ένσημα, για να πετύχουν χαμηλές τιμές έτσι ώστε ο κάθε Dbzakias2 να αγοράζει φτηνά και να αδιαφορεί για τις συνθήκες των εργαζομένων. Και καλά θα μου πει κάποιος, εκεί είναι Κίνα και δε μ' ενδιαφέρει, αλλά όταν αυτό συμβαίνει στην ίδια την πόλη μας και ίσως σε φίλους και γνωστούς μας, είναι λίγο αστείο να εξακολουθούμε να κοιτάμε μόνο την τσέπη μας.

Εύχομαι να μην συμβεί κάτι τέτοιο σε σένα ή στα παιδιά σου, γιατί τότε αμφιβάλω αν θα έχεις τις ίδιες απόψεις....

και εγω το ιδιο ευχομαι, και γι αυτο που ειπες για τις συνθήκες εργασιας ισχυει και εδω (οπως τωρα με το e-shop) ποτε δεν ειπα οτι δεν με ενδιαφερουν οι συνθηκες που δουλευουν οποιοιδηποτε αλλοι αλλα τωρα που ο μισος πληθυσμός ειναι ανεργος εγω προσωπικα θα πηγαινα σε οποιαδηποτε δουλεια και χωρις να μου κολλανε ενσημα (που τωρα πια πολυ λιγοι κολλανε). ολοι σας εχετε μια ταση να παρεξηγητε αυτα που λεει καποιος αλλος. ειπα ποτε πως δεν με ενδιαφερει πως δουλευουν οι αλλοι; ειπα ποτε να παρουν και 8χρονα να δουλευουν; ΠΟΤΕ και ειμαι κατα!αυτο που ειπα και δεν προκειται να το ξαναπω για καποιους καθυστερημένους που δεν το καταλαβαν ειναι πως: Περαν απο τις βλακειες που εκανε το e-shop με τα ενσημα και με οτιδηποτε αλλο, συνεχιζε η εξυπηρέτηση να ειναι τελεια και γρηγορη αλλα και να κραταει χαμηλες τιμες! αυτο που κολλαει με την Κινα; παρακαλω μην παρεκτρέπεσαι και μην χρησιμοποιείς το ονομα μου (ή εστω το ψευδώνυμο μου) για οποιαδηποτε βλακεια σου κατεβεί απ'τον εγκεφαλο σου! απ'οτι καταλαβα ειμαστε ολοι κατα της πολιτικης του e-shop για την εργασια (και καλα κανουμε)!

υ.γ. σε πολλες δουλειες τωρα εν μεσω οικονομικής κρισης δεν κολλανε ένσημα! το γνωριζω απο πρωτο χερι!

υ.γ.2 γι αυτον τον λογο δεν αγοραζω τιποτα απο κινα και γενικα απο εξωτερικο!

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Dbzakias2 άλλο νόημα βγάζει το post σου στο οποίο αναφερόμαστε εγώ και η mpyral...

αν θες κάνε edit και διατύπωσε το αλλιώς...

επίσης χαρακτηρισμοί (καθυστερημένοι κτλ.) επιστρέφονται... :)

Δημοσ.

Dbzakias2 άλλο νόημα γράφει το post σου στο οποίο αναφερόμαστε εγώ και η mpyral...

αν θες κάνε edit και διατύπωσε το αλλιώς...

επίσης χαρακτηρισμοί (καθυστερημένοι κτλ.) επιστρέφονται...

το ξερω πως ειχα διατυπωσει λαθος το πρωτο μου ποστ αλλα στις υολοιπες απαντησεις μου το εξηγησα αρκετα καλα ετσι ωστε ο καθενας να μπορει να το καταλαβει...

υ.γ. το εφτιαξα το πρωτο ποστ! :mrgreen:

γιατί δεν πας εσύ να δουλέψεις για 500-600 ευρώ το μήνα χωρίς ΙΚΑ...??

Αν τυχει και απολυθω θα πηγαινα να δουλεψω και χωρις ΙΚΑ. απο το να μην εχω ουτε δουλεια, ουτε εισόδημα, ουτε ενσημα, καλυτερα ειναι να εχω τουλαχιστον δουλεια και εισόδημα... οπως λενε στους τυφλους ο μονόφθαλμος βασιλεύει! ετσι απο το τιποτα θα προτιμούσα να επερνα εστω και εναν μισθο χωρις να μου κολλανε ενσημα!

Δημοσ.
...Περαν απο τις βλακειες που εκανε το e-shop με τα ενσημα και με οτιδηποτε αλλο, συνεχιζε η εξυπηρέτηση να ειναι τελεια και γρηγορη αλλα και να κραταει χαμηλες τιμες!

Κάτι τέτοια διαβάζω και σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει σωτηρία. +10000

Δημοσ.

Κάτι τέτοια διαβάζω και σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει σωτηρία. +10000

υπαρχουν ομως και πολλες -πολυεθνικες εταιριες μη πω- που κανουν τα ιδια και χειροτερα αλλα ουτε η εξυπηρέτηση, ουτε οι τιμές ειναι καλες!

Δημοσ.

μπραβο σου που τα λες εξω απο τα δοντια.μπραβο σου που σταθηκες αξιοπρεπης.μην ανυσηχεις θα ρθουν καλυτερες μερες.και γω εκλεισα ηδη 1χρονο στο ταμειο αλλα δεν το βαζω κατω.θα βρω κατι στην ειδικοτητα μου....μην το βαζεις κατω.

Δημοσ.

μπραβο σου που τα λες εξω απο τα δοντια.μπραβο σου που σταθηκες αξιοπρεπης.μην ανυσηχεις θα ρθουν καλυτερες μερες.και γω εκλεισα ηδη 1χρονο στο ταμειο αλλα δεν το βαζω κατω.θα βρω κατι στην ειδικοτητα μου....μην το βαζεις κατω.

Δημοσ.

οπως και ναχει ειναι κριμα..πρωτα για το προσωπικο και μετα για εμας...

τωρα επειδη ειμαι πελατης παλιος και δηλωνω ικανοποιημενος κατα 80% τουλαχιστον εχω να πω τα εξης...

απο καιρο το περιμενα οταν αρχισε να ανοιγει τα eshop points σε ρυθμο κατακλυσμου (εστω και αν ειναι franchised οπως λεει ενα παιδι εδω....) , οταν ανοιξε το plus4u ...καλα δεν λεω τωρα στο τελος

που εφερνε κατσαβιδια κλπ..

για μενα η υπαρξη του στους καταναλωτες μονο καλο εκανε...γιατι μαζεψε το πλαισιο και μουλτιραμα που την ειχαν δει πολυ ασχημα.... , εφερε προιοντα που οι αλλοι φερναν τα βασικα και τιποτε αλλο...

το site παρολο που ειναι απαρχαιωμενο σημερα συνεχιζει να ειναι πολυ λειτουργικο και αναλυτικο χωρις χαζα και τραλαλα να μπερδευεσαι....

πιστευω οτι οι μονοι που φταινε ειναι τα ανωτερα στελεχη που χασανε την επαφη με τον κοσμο...και τι θελει....οπως παντα στο ελλαντα την ψωνιζουνε και νομιζουν μονο αυτοι ειναι και οτι και να κανουν ο κοσμος θα ακολουθησει.....αλλα ελα που στο κομματι της τεχνολογιας ο κοσμος δεν ειναι οπως αυτοι που πανε στο πιο φανταζι μαγαζι αλλα σε αυτο που τους δινει λυσεις.....αυτο που εκανε στην αρχη και μεχρι ενα σημειο...

τον τελευταιο χρονο μην πω παραπανω εβλεπα αυτες τις αλλαγες προς το χειροτερο και για μενα ηταν θεμα χρονου αυτη η καταληξη..μην σας πω οτι περιμενα και κατευθειαν κλεισιμο.....

ας ελπισουμε να σωθει και να βαλουν μυαλο.....για το προσωπικο πρωτα και τις οικογενειες τους και μετα για εμας...

Αυτα απο εμενα παιδες...

Δημοσ.

φιλε μου αν ειναι να φτασουμε σε επιπεδα τετοια και λεμε ολοι τα παραπανω που ειπες ,τοτε χαθηκαμε....ειναι σα να αποδεχεσε την μοιρα που αλλοι,σου προδιαγραψανε!!!Καλυτερα να γινω κυνηγος ή ψαρας στη φυση ,παρα δεσμιος 500 ευρω το μηνα σε μια πολη μαυρη ,και να δουλευω οχι για να ζησω αλλα για θρεφω 300 βλασταρια με τους προσκυνητες τους!!!!η αποφαση ειναι δικη σου.......500 και στο χερι ? ή .......ελευθερια?

μωρε δικιο εχεις αλλα δεν εχουν ολοι τα προσοντα (οποια κι αν ειναι) να γινουν κυνηγοί ή ψαράδες! και εσυ με το ψαρεμα πως θα θρεψεις ολη σου την οικογένεια; στη περιοχη μου ας πουμε υπαρχουν 500 χασαπικα και 1000 ψαραδικα αλλα μονο 1 χασαπικο και 1 ψαραδικο εχουν δουλεια. αν ειναι να αρχισω να κανω κατι και να αποτυχω, τοτε καλυτερα να παω στη δουλεια που εχω σιγουρα τα 500€ και μπορω να βοηθησω την οικογενεια μου παρα να βρίσκομαι σε απόγνωση! και για να μην βγουμε εντελως offtopic οι αλλοδαποι σε ενα e-shop ποσο πολυ δυσκολη χειρωνακτική εργασία μπορουν να κανουν ετσι ωστε να χασουν την ελευθερια τους;

αν το ελεγες σε εμενα ευχαριστω :mrgreen:

Δημοσ.

Αν τυχει και απολυθω θα πηγαινα να δουλεψω και χωρις ΙΚΑ. απο το να μην εχω ουτε δουλεια, ουτε εισόδημα, ουτε ενσημα, καλυτερα ειναι να εχω τουλαχιστον δουλεια και εισόδημα... οπως λενε στους τυφλους ο μονόφθαλμος βασιλεύει! ετσι απο το τιποτα θα προτιμούσα να επερνα εστω και εναν μισθο χωρις να μου κολλανε ενσημα!

Ακριβώς εξαιτίας αυτής της λογικής φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ξεκινάει απο το "θα κάνω εγώ απεργία; και τι έγινε που μας κάνουν περικοπή 50% και μας βάζουν 12αωρα, τουλάχιστον θα έχω δουλειά και θα είμαι ο μονοφθαλμος, ενώ οι άλλοι οι ηλίθιοι που διεκδικούν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας θα είναι άνεργοι!".

Καταλήγει σε αυτό που βλέπουμε σήμερα και έχουμε να δούμε και στο άμεσο διάστημα φυσικά. Σε κανα 2 χρόνια θα αρχίσει να παίρνει μπρός η οικονομία, αλλά θα είναι τόσο απελπισμένος ο κόσμος για δουλειά που θα σου λέει ο εργοδότης "300 για 12ωράκι μινιμουμ θέλεις;" και θα λες "ναι ευχαριστώ κύριε"...μονο και μόνο για να είσαι ο μονόφθαλμος.

Δημοσ.

Ακριβώς εξαιτίας αυτής της λογικής φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ξεκινάει απο το "θα κάνω εγώ απεργία; και τι έγινε που μας κάνουν περικοπή 50% και μας βάζουν 12αωρα, τουλάχιστον θα έχω δουλειά και θα είμαι ο μονοφθαλμος, ενώ οι άλλοι οι ηλίθιοι που διεκδικούν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας θα είναι άνεργοι!".

Καταλήγει σε αυτό που βλέπουμε σήμερα και έχουμε να δούμε και στο άμεσο διάστημα φυσικά. Σε κανα 2 χρόνια θα αρχίσει να παίρνει μπρός η οικονομία, αλλά θα είναι τόσο απελπισμένος ο κόσμος για δουλειά που θα σου λέει ο εργοδότης "300 για 12ωράκι μινιμουμ θέλεις;" και θα λες "ναι ευχαριστώ κύριε"...μονο και μόνο για να είσαι ο μονόφθαλμος.

+10000 εχουμε να δουμε πολλα ακομα
Δημοσ.

δε λεω να παιρνω το μισο μισθο και να δουλευω 12ωρο! εννοειται πως αμα ηταν ετσι

θα τους ειχε παρει και θα τους ειχε σηκωσει! σε part-time δουλεια (ολιγων ωρων) στα 300€ (αναλογως τη δουλεια βεβαια) δεν μπορεις να απαιτησεις τιποτα παραπανω διοτι αν ειναι να δουλευεις 2-4 ωρες και να παιρνεις 300€ τι αλλο θες; αυτο που ειπες περι περικοπης και 12ωρου δεν ισχυει διοτι αν ανέχεσαι να δουλευεις ολοκληρο δωδεκαωρο και να παιρνεις 300€ εισαι μ@λ@κ@ς. γενικα σε αυτα που ειπες συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα υπερβάλλεις διοτι δεν πιστευω να υπαρχει εκει εξω δουλεια 12ωρη και να σου δινουν 300€! επισης εγω ελεγα οτι σε περιπτωση που δεν εχω δουλεια θα πηγαινανα να δουλεψω (οχι και 12ωρο μη το παραξηλώσουμε κι ολας) οτι θα δεχομουν και τον μισθο 500€-600€ κι ας μην μου κολλαγαν ενσημα! αυτο το 300€ για 12ωρο ουτε σε τριτοκοσμικη χωρα δεν γινεται (βασικα εκει ουτε 1€ δεν θα τους δινανε αλλα never mind). οποτε στα παραδειγματα σας μην υπερβαλλετε και σε περιπτωση που αυτο ισχυει τοτε σε παρακαλω πες μου ποιος ηλίθιος εργαζεται σε αυτη την θεση!

Δημοσ.

δε λεω να παιρνω το μισο μισθο και να δουλευω 12ωρο! εννοειται πως αμα ηταν ετσι

θα τους ειχε παρει και θα τους ειχε σηκωσει! σε part-time δουλεια (ολιγων ωρων) στα 300€ (αναλογως τη δουλεια βεβαια) δεν μπορεις να απαιτησεις τιποτα παραπανω διοτι αν ειναι να δουλευεις 2-4 ωρες και να παιρνεις 300€ τι αλλο θες; αυτο που ειπες περι περικοπης και 12ωρου δεν ισχυει διοτι αν ανέχεσαι να δουλευεις ολοκληρο δωδεκαωρο και να παιρνεις 300€ εισαι μ@λ@κ@ς. γενικα σε αυτα που ειπες συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα υπερβάλλεις διοτι δεν πιστευω να υπαρχει εκει εξω δουλεια 12ωρη και να σου δινουν 300€! επισης εγω ελεγα οτι σε περιπτωση που δεν εχω δουλεια θα πηγαινανα να δουλεψω (οχι και 12ωρο μη το παραξηλώσουμε κι ολας) οτι θα δεχομουν και τον μισθο 500€-600€ κι ας μην μου κολλαγαν ενσημα! αυτο το 300€ για 12ωρο ουτε σε τριτοκοσμικη χωρα δεν γινεται (βασικα εκει ουτε 1€ δεν θα τους δινανε αλλα never mind). οποτε στα παραδειγματα σας μην υπερβαλλετε και σε περιπτωση που αυτο ισχυει τοτε σε παρακαλω πες μου ποιος ηλίθιος εργαζεται σε αυτη την θεση!

αν διαβασες το ποστ του ειπε οτι απο την στιγμη που καποιος δεχεται να δουλευει ανασφαλιστος για 600 ευρω και δεν αντιδρα σε 2 χρονια θα δεχτει να δουλεψει και για 300,δεν ειπε οτι συμβαινει τωρα
Δημοσ.

αν διαβασες το ποστ του ειπε οτι απο την στιγμη που καποιος δεχεται να δουλευει ανασφαλιστος για 600 ευρω και δεν αντιδρα σε 2 χρονια θα δεχτει να δουλεψει και για 300,δεν ειπε οτι συμβαινει τωρα

και γι αυτο ειπα πως εχεις δικιο αλλα επισης τονισα πως ειναι αναλογως την δουλεια!

Δημοσ.

σιγουρα ειναι αναλογως την δουλεια...απλα με την ανεργια που υπαρχει στους νεους με 50% αντε να πεσεις στην περιπτωση να βρεις δουλεια εστω με 600 ευρω και ασφαλιση,και ο εργοδοτης δεν ειναι κοροιδο αφου βλεπει οτι δεν υπαρχει αντιδραση απο πουθενα να στα δωσει(τα 600 και ασφαλιση) γιατι για παραπανω ουτε για αστειο οταν βλεπει οτι αλλος κατεβαζει τα σωβρακα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...