StarUser Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο δωρεάν script, κώδικας ή οτιδήποτε άλλο,.. το οποίο να μπορώ να το ενσωματώσω στην ιστοσελίδα μου και να μπορούν οι επισκέπτες να ελέγχουν την διαθεσιμότητα ενός domain name. Για παράδειγμα, κάτι παρόμοιο με το script-άκι που υπάρχει σε αυτή την ιστοσελίδα που ανακάλυψα πριν από λίγη ώρα! > Link Ευχαριστώ προκαταβολικά.
StarUser Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Για δες αυτό: PHP Script Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει. Και απ' ότι βλέπω στα σχόλια έχουν και άλλοι πρόβλημα. Κάποιο άλλο ίσως;; ΥΓ. Α! Λέει ότι είναι για Linux.. (....This script will only work in Linux system....)
Tmark Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ναι εννοεί για Apache web server. Εσυ τι server έχεις?
StarUser Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ναι εννοεί για Apache web server. Εσυ τι server έχεις? Συγνώμη αλλά τελικά δεν κατάλαβα σωστά μάλλον.. Εννοείς πως αυτό το script πρέπει να το βάλω κάπου στον server μου και όχι στην σελίδα μου; Εγώ βασικά ψάχνω να βρώ κάτι το οποίο να ενσωματώνεται σε ένα από site και να λειτουργεί πχ για όλα τα domain παγκοσμίως. Γίνεται κάτι τέτοιο; Ο server μου είναι Linux.
platongr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Για .gr πρέπει να είσαι ο ίδιος καταχωρητής ή να χρησιμοποιήσεις το script κάποιου που είναι. Για τα υπόλοιπα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα free whois scripts...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.