Προς το περιεχόμενο

Low level format

CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά το έκανες. ΑΦού τελείωσε κανονικά είσαι εντάξει. Κάνε μια προσπάθεια με κάποιο recovery πρόγραμμα να δεις αν βρίσκει τίποτα, έστω και με τις δοκιμαστικές εκδόσεις οι οποίες απλά βρίσκουν χωρίς να επαναφέρουν.

Δοκίμασε με Active @ file recovery και Getdataback.

Βασικά αυτό που έκανες είναι zero to fill, δηλαδή έγραψες μηδενικά σε όλη την επιφάνεια του δίσκου. Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει ανάκτηση πλέον.

Darik's Boot and Nuke ("DBAN") is a self-contained boot floppy that securely wipes the hard disks of most computers. DBAN is appropriate for bulk or emergency data destruction.
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και χωρις εργαλεια τριτων μπορει κανεις να κανει low level format σε windows, με το DISKPART.

WINDOWS+R->CMD->DISKPART->LIST DISK->SELECT DISK x->LIST PARTITION->SELECT PARTITION x->clean all

Δημοσ.

...έχει πολύ εύθραυστο περιεχόμενο .... ο επόμενος πωλητής δεν θα μπορεί να κάνει ανάκτηση δεδομένων...

Φίλε μου εξαρτάται τι έχεις μέσα στο δίσκο :huh:

αν πραγματικά έχεις κάτι πολύ "περίεργο" δεν αξίζει για ένα 50αρικο που θα πάρεις από την πώληση του δίσκου να έχεις αμφιβολία για πάντα ;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν αν και μετά από πολύ καθυστέρηση σας αναφέρω τα βήματα μου για να μου πείτε!!!

Βήμα 1 έγινε low level format Με το dban

Βήμα 2 τον άνοιξα σαν δεύτερο δίσκο και με το πρόγραμμα που έκανα επαναφορά είδα ότι δεν έβρισκε τίποτα

Βήμα 3 ο σκληρός δίσκος διαμορφώθηκε αν θυμάμαι καλά σε fat32 Η κάτι άλλο εκτός από ntfs

Βήμα 4 ο σκληρός δίσκος πήγε να φορμαριστεί χωρίς επιτυχία μιας και διαγνώστηκε πως υπήρχε πρόβλημα στον δίσκο

Βήμα 5 πήγα σήμερα στο multirama και μου τον έκαναν αντικατάσταση...

--------------------------------------------------------------------

Υπάρχει λοιπόν κάποιος λόγος να ανησυχώ για τα δεδομένα μου?

Ευχαριστώ για όλα και για όλους...Φιλιά από την πανέμορφη Καβάλα!!!

Δημοσ.

Λοιπόν αν και μετά από πολύ καθυστέρηση σας αναφέρω τα βήματα μου για να μου πείτε!!!

[...]

Βήμα 5 πήγα σήμερα στο multirama και μου τον έκαναν αντικατάσταση...

Οπότε, τώρα μπορείς να τον πουλήσεις σαν ολοκαίνουργιο και να μην ανησυχείς για τα δεδομένα σου... :mrgreen:

Υπάρχει λοιπόν κάποιος λόγος να ανησυχώ για τα δεδομένα μου?

Από ποιόν να ανησυχείς, από το multirama; Όρεξη είχαν να ασχοληθούν, άσε που δεν πρόκειται να βρουν τίποτα... B)

Ευχαριστώ για όλα και για όλους...Φιλιά από την πανέμορφη Καβάλα!!!

Χαιρετισμούς στην όμορφη Καβάλα από την όμορφη Καστοριά. (Ήμουν φοιτητής το '91) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...