Προς το περιεχόμενο

Σχετικά αθόρυβα fans

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα είδα κάτι τρελές (πλησίαζε τους 50 ο WD aaks και τους 45 ο Samy f3) θερμοκρασίες στους σκληρούς, άνοιξα το PC

και το μπροστινό fan μας ψιλοεγκατέληψε, κάνει κάτι θορύβους...

Θέλω να αντικαταστήσω και τα δυο fans (το κουτί είναι αυτό) με κάποια ψιλοαθόρυβα, ξέρω βέβαια οτι δε θα δω σοβαρή βελτίωση γιατί το κουτί είναι λιγο gtp (το σχόλιο στο e-shop δικό μου είναι).

Βρήκα αυτό και τα χαρακτηριστικά του είναι συμπαθητικά μπορώ να πω!

Το έχει δοκιμάσει κανείς, είναι καλό;

Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Please όχι απο e-world και λοιπά μαγαζιά επαρχίας, θέλω κάτι που να μπορώ να παω αύριο!

Ευχαριστώ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α) Για τον blacksilent που είδα, βρήκα review που δίνει 60cfm στις 1000rpm...

β)Κι αυτός που που προτείνεις καλός φαινεται αλλα πάμε στα 28db!

α) Μήπως εννοείς m3/h; Αν είναι έτσι να ξέρεις ότι 10cfm=17m3/h

β)Ο κατασκευαστής δίνει 0.5 sone,δεν μετράει σε decibel,από κει και πέρα εγώ που τον είχα για λίγο καιρό ήταν ήσυχος ανεμιστήρας,βέβαια αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό,σίγουρα πάντως ο NoiseBlocker θα είναι πιο ήσυχος καταρχάς λόγω λιγότερων στροφών και κατά δεύτερον λόγω πολύ καλής ποιότητας.

ειχα το ιδιο κουτι, το μαμισιο φαν ειναι απαραδεκτο σε θεμα θορυβου.Οποιο και να βαλεις σε 1000 στροφες θα ειναι 1000 φορες καλυτερο

Και να ξερεις οτι ολα οσα λενε οι κατασκευαστες των φαν για τον θορυβο δεν ειναι 100% αληθεια

Μπορει πχ να δεις να γραφουν 20db θορυβο και να ειναι το min !

γενικα να ξερεις μεχρι 1000-1200 στροφες ολα σχεδον τα φαν ειναι αθορυβα .Απο 1500 και πανω αρχιζει ο θορυβος.Βεβαια ειπαμε οτι το μαμισιο φαν που εχει το κουτι ειναι απαραδεκτο

Αν θέλεις αθόρυβα fans πας σε noiseblocker εχω 3x120 στο κουτάκι μου και πραγματικά δεν ακούγεται το παραμικρό. Είναι λίγο ακριβά αλλα αξίζουν τα χρήματα αν μπορείς να τα διαθέσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...