poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 γενικως με τα nas ειναι λιγο οτι πληρωνεις παιρνεις και τα απλα nas απλα σουρνονται οτι και να κανεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Όχι όχι μπορείς να δείς διαφορά πίστεψέ με fine tuning θέλει
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 και σε συγκριτικα που κοιταξα παντως για φτηνα απλα nas οι ταχυτητες ηταν τραγικες με σχεση ποσο μπορει να πετυχει ο δισκος και το gigabit.δεν μιλαω για nas των 1000 ευρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Κοίτα τα unix-o-ειδή, είναι αργά λόγω NFS εάν μπορείς να κάνεις ISCSI δες το , πάντως ακόμη και σε αργά nas πάιρνω 38-40 Mbyte πολύ καλά δλδ
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 παλια ειχα της wd το nas τωρα εχο το stora της Netgear που ειναι των 80 ευρω nas.παιρνει και open firmware πανω και διαφορα καλουδια αλλα γενικως με χαλανε σε αλλα πραγματα τα nas Οποτε μια καλυτερη λυση θα ηταν hp microserver.το stora πχ κανει format Το δισκο σε δικο του format οποτε αμα χαλασει δεν μπορεις να πεις οκ βαζω το δισκο σε windows.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μην μπλέκει το .... με το δέος Άλλο NAS άλλο SAN άλλο ISCSI άλλο SMB. Σε πληροφορό με το HP microserver (Ιδιοκτήτης τριών) και NAS αλλά και SAN θα δείς διαφορετικά πράγματα έιναι τί θέλεις να κάνεις , Τους Microserver για παράδειγμα τρέχω 2008 R2 Enterprise σε SMB και ISCSI για Data protection Manager San σε ISCSI έχω QNAP και HP καμια σχέση σε απόδοση , NAS έχω promise αλλά και το promise-α-κι me raid 10 μου πάιρνει backup 500 gb σε εύλογο χρόνο, 45 λεπτά.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μην μπλέκει το .... με το δέος Άλλο NAS άλλο SAN άλλο ISCSI άλλο SMB. Σε πληροφορό με το HP microserver (Ιδιοκτήτης τριών) και NAS αλλά και SAN θα δείς διαφορετικά πράγματα έιναι τί θέλεις να κάνεις , Τους Microserver για παράδειγμα τρέχω 2008 R2 Enterprise σε SMB και ISCSI για Data protection Manager San σε ISCSI έχω QNAP και HP καμια σχέση σε απόδοση , NAS έχω promise αλλά και το promise-α-κι me raid 10 μου πάιρνει backup 500 gb σε εύλογο χρόνο, 45 λεπτά. δεν τα μπλεκω.απλα μαλλον ξεχασα να σου πω για τη χρηση το θελω. α.αν και χαλαμε το τοπικ θα απαντησω απλα και τα λεμε σε αλλο θεμα.θεμα backup και τιποτε αλλο.φωτο,τραγουδια.το Nas σπαει νευρα με καθυστερηση .σκεφτηκα το Hp επειδη στην πραξη ειναι pc ο δισκος ntfs κτλκ.τωρα για iscsi και διαφορα αλλα που εχω δει με sas δισκους και κατι τετοια ειναι εκτος budget ετσι και αλλιως.και τα qnap και τα netgear τα καλα επισης εκτος budget.anyway.θα τα πουμε σε αλλο θεμα αυτα να μην το χαλασουμε αυτο.στο hp θα παιρνουσα ενα οποιοδηποτε λειτουργικο απλα για να κανω backup copy paste.αυτο θελω μονο.απλα το nas ακομα και σε αυτο σουρνεται.φτηνα nas.ο hp παιρνει 4 δισκους και ειναι πολυ φτηνος. με χαλαει που ειναι Hp και οχι dell αλλα οκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ε εντάξει QNAp παίρνεις και με 3 κατοστάρικα, τα καλά SAN πάνε καμιά 6 χιλιάδες εώς 45 + Πάντως μπορείς ειδικά εαν τα δικαιώματα σου και ο τρόπος που κάνει resolve τα ονόματα και τα switch είναι καλά θα παίξει και αυτό που θα πάει, Και το HP πάντως δεν είναι φθηνό , πολλοί κάνουν το λάθος να πάρουν δίσκους MDL (MidLine) EAVS και τα ρέστα, πάρε κάνα Raid oriented και θα δεις διαφορά μεγάλη για αυτά , όχι Black και χαζομάρες.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ε εντάξει QNAp παίρνεις και με 3 κατοστάρικα, τα καλά SAN πάνε καμιά 6 χιλιάδες εώς 45 + Πάντως μπορείς ειδικά εαν τα δικαιώματα σου και ο τρόπος που κάνει resolve τα ονόματα και τα switch είναι καλά θα παίξει και αυτό που θα πάει, Και το HP πάντως δεν είναι φθηνό , πολλοί κάνουν το λάθος να πάρουν δίσκους MDL (MidLine) EAVS και τα ρέστα, πάρε κάνα Raid oriented και θα δεις διαφορά μεγάλη για αυτά , όχι Black και χαζομάρες. ναι ειδικα τα nas με 4 δισκους και οχι 2 ειναι λιγο πιασοκολε. για san κτλ το ξεχναμε ετσι και αλλιως. ναι παιζουν μεν αλλα παλι δεν θαπιασει σε ταχυτητα ενα ωραιο pc. ναι δεν ειναι πολυ φτηνο αλλα μαρεσει γιατι του περνας οτι λειτουργικο θες .ειναι pc δηλαδη δεν ειναι Nas.δισκους οταν ειχα μουρλια με τα pc μια ζωη wd re(raid edition) 4 τετοιοι σε raid 0 Και 2 σε raid 1.απλα κορυφοι δισκοι αν και τους πληρωνες/πληρωνεις χρυσους.και μετα σου λενε με τα ιδια λεφτα επαιρνες διπλασια χωρητικοτητα σε green κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.