guido Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ότι θα παίξει θα παίξει.δεν περιμένει κανείς διαφορετικό στυλ. εδώ στο trailer αναφέρεται η λέξη family κανα 2-3 φορές λολ. το θέμα είναι να μην το παραχέσει, όπως στο Falling πάντως κρίμα γιατι και οι δύο σαν ιδέα και παραγωγές με διαφορετικό προσανατολισμό θα μπορούσαν να είναι epic.
saya Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Kατα οπως φαινεται η σειρα και αυτη και το terra nnova δεν θα αφορουν αποκλειστικα τα sci fi fans. Αποβλεπουν σε γενικοτερο κοινο, για αυτο και εχουν και αλλα στοιχεια. Δεν ειναι καθαροαιμες επιστημονικης φανμτασιας οιι σειρες. Πραγμα που δεν ειναι και κακο γιατι το sci fi κοινο ειναι λιγο. Αρα απο το να εχουμε τα καλα αλλων σειρων επιστημονικης φαντασιας που ειτε κοβονται πριν πεις κυμινο, ειτε ειναι οι φανς καθε χρονο με την ψυχη στο στομα, θα την κοψουν με τα νουμερα που κανει η οχι; Καλυτερα κατι που θα απευθυνεται σε ευρυ κοινο , για να εχει και πιο πολλες πιθανοτητες επιβιωσης. Ας ηταν πιο πολυ το καθαρο scifi κοινο να μπορρουσε να στηριξει και 1 και 2 και 100 σειρες. Αλλα δεν ισχυει αυτο. Εξαλλου οσες σειρες επιστημονικης φαντασιας εχουν αφησει εποχη σε ευρυτερο κοινο απαυθυνονταν.
guido Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλά εδώ από το πρόβλημα να μην την κόψουν αυτοί, φτάνουμε στο να την κόβουμε εμείς.
saya Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Tι να κανουμε. Βαλτε νερο στο κρασι σας. Απο το καθολου..
guido Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ε όπως προ είπα, μια χαρά βάζω, αλλά αυτός το πάρα έχεσε σε κουραστικό, μην πω αηδιαστικό σημείο, και γίνομαι υπερβολικός.
yannis27gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Την ξεκίνησα χθες, είδα το πρώτο -διπλό- επεισόδιο. άμα την πάρεις χαλαρά, βλέπετε. άμα την πάρεις στα σοβαρά... (κάτι σαν το ελληνικό πρωτάθλημα δηλαδίς...)
marantonis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 αλλα το οικογενεια,πατρις και θρησκεια θα παιξει πολυ. Μακρυα απο μας!
timoboll Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 μουφα ειναι τελικα τα ειδα και τα 13 με το ζορι 1-2 ηταν καλα ειδικα αυτη η γιατρος(η μικρη) ειναι τελειος προβληματικη
yannis27gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 μουφα ειναι τελικα τα ειδα και τα 13 με το ζορι 1-2 ηταν καλα ειδικα αυτη η γιατρος(η μικρη) ειναι τελειος προβληματικη Τα 3 τελευταία πρέπει να είχαν πολύ ενδιαφέρον γιατί η σειρά έχει 10 επεισόδια Τυπική αμερικανιά η σειρά, τουτέστιν καλή παραγωγή αλλά καουμπόιδες οι χαρακτήρες. 6/10
guido Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 έπαιξε σαπίλα και δεν είχα τι να κάνω και είδα τα last 5 που δεν είχα δει. μπορώ να πω ότι ήταν λιγότερο εκνευριστικά από τα προηγούμενα
eu@ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ειδα το 1ο (1+2).. ενταξει δε με ενθουσίασε και παρα πολύ αλλα νομίζω θα δω και τι γίνεται παρα κάτω!
timoboll Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια εγω λιωνω και με τις εκφρασεις των πρ/στων "ο γιος ο μεγαλος ειδικα χααχχχαχχα"
eu@ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 άρχισε να μου αρέσει απο το 7 και μετά!τα 3 τελευταία επισόδεια μετραγαν και ειδικά το τελευταίο.το τέλος βεβαια ήταν καπως απροσμενο!
star12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 H σειρα προσωπικα περα απ το τελευταιο επεισοδιο μου φανηκε σαν προχειροδουλεια μονο και μονο για να ειπαρχει και για τα νουμερα. Οκ ειχε καπια καλα εφε ιδιως με τα αλιενς, αλλα δεν μου εδεινε η δεν με επειθε πως ο κοσμος υπεστει εισβολη απο αλιενς και εγινε ετσι οπως εγινε..Αυτη την εικονα που μου εδωσε ειναι οτι απλα ενα μερος της αμερικης υπεστει αυτο και ο υπολοιπος πλανητης δεν εχει ιδεα τι συμβαινει. Θα ταν καλο ας πουμε με φλασμπακ οπως στο λοστ να εδειχνε τι συνεβη και πως συνεβη και οχι μονο με μια σπαστικια αφηγηση ενος κοριτσιου στο πρωτο επεισοδιο.Ελπιζω αυτο να το δουμε τουλαχιστον στο δευτερο κυκλο... Η δεν θα πω για τις γνωστες αμερικανιες.Μονο αμερικανοι επιζωντες οταν σε αλλες σειρες οπως στο V και ακομα στο καλυτερο TORCHWOOD δειχνει ολο τον κοσμο να αλλαζει και οχι μονο ενα μερος του πλανητη.. Η σχεση πατερα γιου. ο γιος που τον εχει σαν προτυπο του μιλαει για τη κοπελιτσα του και το σεχ,,, και πολεμαει γεναια μπλα μπλα μπλουμμμμμ και οι βλακωδεις δραματικοι διαλογοι βλεπε τον μεθυσο συνταγματαρχη και το χειροτερο και β κυκλο που εχει δεν θα μαθουμε ποτε πως θα τελειωσει γιατι θα την τελειωσουν οι παραγωγοι αφου την τελειωσουν πρωτα το κοινο και αντε τωρα να περιμενεις το επομενο καλοκαιρι για να δεις τι σκατα ειπαρχει στο ΟΥΦΟ
timoboll Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 H σειρα προσωπικα περα απ το τελευταιο επεισοδιο μου φανηκε σαν προχειροδουλεια μονο και μονο για να ειπαρχει και για τα νουμερα. Οκ ειχε καπια καλα εφε ιδιως με τα αλιενς, αλλα δεν μου εδεινε η δεν με επειθε πως ο κοσμος υπεστει εισβολη απο αλιενς και εγινε ετσι οπως εγινε..Αυτη την εικονα που μου εδωσε ειναι οτι απλα ενα μερος της αμερικης υπεστει αυτο και ο υπολοιπος πλανητης δεν εχει ιδεα τι συμβαινει. Θα ταν καλο ας πουμε με φλασμπακ οπως στο λοστ να εδειχνε τι συνεβη και πως συνεβη και οχι μονο με μια σπαστικια αφηγηση ενος κοριτσιου στο πρωτο επεισοδιο.Ελπιζω αυτο να το δουμε τουλαχιστον στο δευτερο κυκλο... Η δεν θα πω για τις γνωστες αμερικανιες.Μονο αμερικανοι επιζωντες οταν σε αλλες σειρες οπως στο V και ακομα στο καλυτερο TORCHWOOD δειχνει ολο τον κοσμο να αλλαζει και οχι μονο ενα μερος του πλανητη.. Η σχεση πατερα γιου. ο γιος που τον εχει σαν προτυπο του μιλαει για τη κοπελιτσα του και το σεχ,,, και πολεμαει γεναια μπλα μπλα μπλουμμμμμ και οι βλακωδεις δραματικοι διαλογοι βλεπε τον μεθυσο συνταγματαρχη και το χειροτερο και β κυκλο που εχει δεν θα μαθουμε ποτε πως θα τελειωσει γιατι θα την τελειωσουν οι παραγωγοι αφου την τελειωσουν πρωτα το κοινο και αντε τωρα να περιμενεις το επομενο καλοκαιρι για να δεις τι σκατα ειπαρχει στο ΟΥΦΟ ξεχασες το ζωον την μικρη γιατρο εκει που μολις παιθανε ο αλλος πηγε και τραγουδησε ελιωσα στο γελιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα