star12 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν παλευεται oμως που περιμενουμε ενα χρονο για την επομενη season. δες το σαν ταινια και οχι σαν σειρα.οπως με το χαρι ποτερ πχ.Ειναι σειρα καλοκαιριου.τελιωνει δηλ το fringe εισαι στη μαυρη καταθλιψη και μετα λες ΩΡΑΙΑ ειρθε το καλοκαιρι αρχιζουν τα falling skies γιουπιιιιιι και μετα τελιωνει η σειρα εισαι στη μαυρη καταθλιψη και μετα ξαναλες .Τελιωσε το καλοκαιρι να παρει ξεκινανε τα supernatural γιουπιιιιιιιιιι . και εννιεται ο φαυλος κυκλος μεχρι να γνωρισεις μια γκομενα 3
timoboll Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 δες το σαν ταινια και οχι σαν σειρα.οπως με το χαρι ποτερ πχ.Ειναι σειρα καλοκαιριου.τελιωνει δηλ το fringe εισαι στη μαυρη καταθλιψη και μετα λες ΩΡΑΙΑ ειρθε το καλοκαιρι αρχιζουν τα falling skies γιουπιιιιιι και μετα τελιωνει η σειρα εισαι στη μαυρη καταθλιψη και μετα ξαναλες .Τελιωσε το καλοκαιρι να παρει ξεκινανε τα supernatural γιουπιιιιιιιιιι . και εννιεται ο φαυλος κυκλος μεχρι να γνωρισεις μια γκομενα κλαιω
yannis27gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 και εννιεται ο φαυλος κυκλος μεχρι να γνωρισεις μια γκομενα Και να βλέπετε σειρές μαζί 2
yannis27gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί ρε φίλε, δεν μπορούν πριν ή μετά; (ή πριν και μετά, αμαλάχει να 'ουμε )
romanticp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδιά είπα να ξεκινήσω να το βλέπω... είμαι στο 4ο επισόδειο και κοντεύει να με πάρει ο ύπνος.....σίγουρα γίνεται ενδιαφέρον παρακάτω?
yannis27gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι. Αν δε σε άρεσε ήδη ή διάλεξε άλλη σειρά ή πέσε για ύπνο
romanticp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι. Αν δε σε άρεσε ήδη ή διάλεξε άλλη σειρά ή πέσε για ύπνο το πρόβλημα είναι οτι έχω μείνει απο σειρες
yannis27gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 μόλις είδα το φινάλε: Καλά ρε, cliffhanger το λέτε εσείς αυτό; Λοστ δεν είδατε ποτέ που σε κάποια φάση εξαφάνισαν ολόκληρο νησί; Α στο διάλα!
epipolaios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Το είδε κανείς? Εμένα μου φάνηκε ψιλομούφα αλλά δεν υπάρχει και τίποτα άλλο να δεις. βλακεια πληρως.....ενα θεμα με μια κοινη διατυπωση γι αλλη μια φορα βλακεια πληρως.....ενα θεμα με μια κοινη διατυπωση γι αλλη μια φορα βασικα ακυρο νομιζα πως ελεγες για το dark circles
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα