likoyrgos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μετά απο μια φοβερή καταιγίδα με πολλές αστραπές κάηκε η θύρα δικτύου του η/υ και ο δικτυακός σκληρός δίσκος "My book". Συγκεκριμένα δεν ανάβει το φωτάκι ενώ φαίνεται ότι πάιρνει ρεύμα. Υπάρχει περίπτωση να τον ανοίξω να βγάλω τον σκληρό και να τον συνδέσω με άλλο εξωτερικό κουτί στον υπολογιστή;
likoyrgos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ειναι στην εγγηση ο σκληρος δισκος ; Ο σκληρός δεν είναι στην εγγύηση. Αλλά και να ήταν δεν πιστεύω να καλύπτεται η περίπτωσή μου.
likoyrgos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τελικά άνοιξα το κουτί έβγαλα τον σκληρό (1 T ) και τον σύνδεσα εξωτερικά με τον Η/Υ (Win 7). Ενώ τον αναγνωρίζει κάτω δεξιά υπάρχει το εικονίδιο με το οποίο μπορώ να κάνω eject, δεν τον εμφανίζει στα αποθηκευτικά μέσα όπως τους άλλους σκληρούς που έχω. Με το GetDataBack (ενα Recovery πρόγραμμα) τον βλέπει. Καμία ιδέα??
likoyrgos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε να τον βάλεις εσωτερικά ....... Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα Και εκεί το get data back τον βλέπει μόνο.
likoyrgos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τελικά ανακάλυψα οτι το file system που χρησιμοποιεί ειναι EXT3 (LINUX). Αυτός είναι και ο λόγος που τα Win δεν τον βλέπουν. Υπάρχει καμία λύση?
australis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ριξε μια ματια εδω http://www.fs-driver.org/ http://www.fs-driver.org/download/Ext2IFS_1_11a.exe
stm00192 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Παρε τα αρχεια σου με χρήση κανενος linux live cd που θα τον δει στα σιγουρα αν είναι ext3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.