NT1G Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τι χρονολογίας το megane; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εγω εχω το megane το classic 2000 μοντελο 1400 κυβικά... Η κατανάλωση μου ειναι απο 5.8 ~ 7 λιτρα γενικά αρα μαλλον πολλά σου καιει.(Εκτος πόλης πχ απο σταυρό μέχρι σουνιο 5.8 εως 6.3 το πολυ πηγαίνει, στη πολη με σκισιμο 8,5 αλλα πολυ σκισιμο πχ γερακα - πειραια σε 18 λεπτα) Αν το σκισω βεβαια αναιβαινει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 stefan με απρόσεκτη οδήγηση στην πόλη όλα τα μικρά αυτοκίνητα μπορούν να κάψουν 9-10lt/100km. Δεν είναι θέμα σκισίματος και βαριού ποδιού, αλλά κακών οδηγικών συνηθειών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Τι χρονολογίας το megane; Απριλιος του 07 ειναι... τεσσαρων χρονων αυτοκινητο....παντως σε εθνικη--πηγαινοντας για ναυπλιο εκαψε κανενα 7ρι λιτρα στα 100 χιλιομετρα..Μεσα στην πολη ποια ειναι η σωστη οδηγικη συμπεριφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Τέτοιο έχω κ εγώ και η κατανάλωση δεν είναι τόσο μεγάλη όπως στο δικό σου.7 να παίζει εντός πόλης και 6-6.5 εκτός με συντηρητική οδήγηση.Αν έχεις στο full aircondition να υπολογίζεις ότι καίει περισσότερο Σωστή οδηγική συμπεριφορά είναι να μην πατάς τους πεζούς!!!! Οικονομική οδήγηση που μάλλον θες να πεις....ε τα κλασσικά αλλαγές ταχυτήτων σε χαμηλές στροφές,όχι απότομα ξεκινήματα ,σπινιαρίσματα και κολλιές.Α επίσης σημαντικό όταν το χεις και τσουλάει με νεκρά,καίει βενζίνη ,αντίθετα όταν έχεις μέσα ταχύτητα και δεν πατάς γκάζι δεν ρίχνουν τα μπεκ καύσιμο.Θα το δεις και μόνο σου στο τριπ computer στην στιγμιαία κατανάλωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τέτοιο έχω κ εγώ και η κατανάλωση δεν είναι τόσο μεγάλη όπως στο δικό σου.7 να παίζει εντός πόλης και 6-6.5 εκτός με συντηρητική οδήγηση.Αν έχεις στο full aircondition να υπολογίζεις ότι καίει περισσότερο Σωστή οδηγική συμπεριφορά είναι να μην πατάς τους πεζούς!!!! Οικονομική οδήγηση που μάλλον θες να πεις....ε τα κλασσικά αλλαγές ταχυτήτων σε χαμηλές στροφές,όχι απότομα ξεκινήματα ,σπινιαρίσματα και κολλιές.Α επίσης σημαντικό όταν το χεις και τσουλάει με νεκρά,καίει βενζίνη ,αντίθετα όταν έχεις μέσα ταχύτητα και δεν πατάς γκάζι δεν ρίχνουν τα μπεκ καύσιμο.Θα το δεις και μόνο σου στο τριπ computer στην στιγμιαία κατανάλωση Oντως με το aircontition στο max καιει τα αντερα του.. Απο ολα αυτα το μονο που κανω ειναι να ξεκιναω αποτομα απο σταση--5-6 χιλιαδες στροφες... Σπινιαρει κιολας...Θα το παω να αλλαξω κανενα φιλτρο αερα και μπουζι και τα ξαναλεμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Καλα,εαν δεν σταματησεις να ξεκινας ετσι οπως ξεκινας μην περιμενεις να κατεβει πολυ η καταναλωση οτι και να κανεις.... Ετοιμασου και για αλλαγη συμπλεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Απο ολα αυτα το μονο που κανω ειναι να ξεκιναω αποτομα απο σταση--5-6 χιλιαδες στροφες... Και απορείς γιατί κατεβάζει την βενζίνη έτσι... Επίσης όπως σου είπαν, σε λίγο καιρό θα αλλάξεις και συμπλέκτη. Και λάστιχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Λετε να τα παρω ολα στο χερι?Μαλλον θα το κοψω μπας και δω καμια ασπρη μερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Πλακα μας κανεις;;; Θες να πεις οτι το κανεις συνεχεια αυτο;; Ο λογος;;;;; Το αμαξι ξεκιναει κ με συμπλεκτη μονο χωρις γκαζι, μερικες φορες πχ απο ξεπαρκαρισμα παω κ ετσι πχ.. 5-6 χιλ στροφες κ σε extreme ανηφόρα δε το κανεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.