Προς το περιεχόμενο

αιτιες μεγαλης καταναλωσης βενζινης?

panagiwths1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στα παιδια του ινσομνια. θα παρακαλουσα τη βοηθεια σας σε κατι . εχω ενα suzuki swift 1000cc του 1998 . το εχω εδω και ενα χρονο (το πηρα περσυ τον ιουνιο μεταχειρισμενο ) αυτο που εχω παρατηρησει ειναι το εξης . ενω στην αρχη ημουν πολυ ικανοποιημενος απο την καταναλωση του (εχουν την φημη πως δεν καινε πολυ τα swift ετσι δεν ειναι? ) τους τελευταιους 3-4 μηνες καιει τον αγλεορα ! σημειωστε πως εχω αλλαξει και μπουζι και φιλτρο βενζινης και τα λαστιχα εχουν την σωστη πιεση . δεν τρεχω γενικα (αλλωστε ποσο να τρεξεις με 1000αρι? ) τι μπορει να φταιει για υπερβολικη καταναλωση ? αν ειχα διαρροες δεν θα μυριζε η βενζινη? εγω δεν μυριζω τιποτα απολυτως . και λαδια εχω φουλ και τα παντα! θα ηθελα την συμβουλη σας . ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

καλησπερα στα παιδια του ινσομνια. θα παρακαλουσα τη βοηθεια σας σε κατι . εχω ενα suzuki swift 1000cc του 1998 . το εχω εδω και ενα χρονο (το πηρα περσυ τον ιουνιο μεταχειρισμενο ) αυτο που εχω παρατηρησει ειναι το εξης . ενω στην αρχη ημουν πολυ ικανοποιημενος απο την καταναλωση του (εχουν την φημη πως δεν καινε πολυ τα swift ετσι δεν ειναι? ) τους τελευταιους 3-4 μηνες καιει τον αγλεορα ! σημειωστε πως εχω αλλαξει και μπουζι και φιλτρο βενζινης και τα λαστιχα εχουν την σωστη πιεση . δεν τρεχω γενικα (αλλωστε ποσο να τρεξεις με 1000αρι? ) τι μπορει να φταιει για υπερβολικη καταναλωση ? αν ειχα διαρροες δεν θα μυριζε η βενζινη? εγω δεν μυριζω τιποτα απολυτως . και λαδια εχω φουλ και τα παντα! θα ηθελα την συμβουλη σας . ευχαριστω εκ των προτερων

Ποσο καιρο εχεις να το κανεις service?επισης εισαι σιγουρος οτι βαζεις 'καλη' βενζινη?

ingection με εγκεφαλο δεν εχει αυτο?(σιγα μην εχει carb)..... :rolleyes:

Απο δυναμη πως παει?την εχει ακομα η εχει πεσει?

Τα μπεκ τα εχεις καθαρισει ποτε?εστω και με ενα καθαριστικο του εμποριου.

Απο συμπιεση πως παμε?

Δημοσ.

να ειμαι ειλικρινης δεν βλεπω να εχει χασει δυναμη . για την βενζινη δεν μπορεις να ξερεις κατα ποσο ειναι κALη η' νοθευμενη . εχω αλλαξει 3 βενζιναδικα γιατι καταλαβαπως ειτε εκλεβαν σε ποσοτητα λιτρων ειτε για νοθεια . οσο για καθαρισμο μπεκ και λοιπα οχι δεν εχω κανει . ειναι ακριβα ολα αυτα που ανεφερες?πανω κατω? ( καρμπυρατερ ειναι )

Δημοσ.

να ειμαι ειλικρινης δεν βλεπω να εχει χασει δυναμη . για την βενζινη δεν μπορεις να ξερεις κατα ποσο ειναι κALη η' νοθευμενη . εχω αλλαξει 3 βενζιναδικα γιατι καταλαβαπως ειτε εκλεβαν σε ποσοτητα λιτρων ειτε για νοθεια . οσο για καθαρισμο μπεκ και λοιπα οχι δεν εχω κανει . ειναι ακριβα ολα αυτα που ανεφερες?πανω κατω? ( καρμπυρατερ ειναι )

Καρμπυρατερ ειναι????αυτοκινητο του 98 και ειναι καρμπυρατερ????ρε την suzuki.τεσπα.

το καρμπυρατερ ειναι κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα σου οποτε ξεχνα καθαρισμο μπεκ μιας και δεν εχεις εσυ τετοια.

λογικα θελει ρυθμιση το καρμπυρατερ.......παθων πολλες φορες. :mad:

Edit:η ρυθμιση σε κανενα μαστορα η λυσιμο του carb και καθαρισμα.κοινως εμπλεξες.(οχι απο θεμα τιμης αλλα απο το να βρεις καλο μαστορα να στα κανει).

το πιο ευκολο προς το παρων για καθαρισμα που εχεις να κανεις ειναι να πας να παρεις ενα σπρει carb cleaner γυρω στα 8 euros που εχει και να ανοιξεις το φιλτροκουτι και να το αδειασεις στο καρμπυρατερ.οχι απ'εξω αλλα απο μεσα (εκει στον λαιμο).δες και σε τι κατασταση ειναι το φιλτρο αερος.

Δημοσ.

μια απο τις πιο γνωστες αιτιες για αυξηση της καταναλωσης ειναι ο αισθητηρας λαμδα. το τσεκαρες αυτο στο συνεργειο?

Δημοσ.

μια απο τις πιο γνωστες αιτιες για αυξηση της καταναλωσης ειναι ο αισθητηρας λαμδα. το τσεκαρες αυτο στο συνεργειο?

Σιγα μην εχει αισθητηρα λαμδα αυτο.. :devil:

Μπουζοκαλώδια; Φίλτρο αέρα;

Τα μπουζοκαλωδια ας παει να τα μετρησει να δει εαν ειναι σωστα.αν και παλι,λεει οτι δεν εχει καταλαβει μειωση της δυναμης και τα καλωδια εαν ειχαν προβλημα θα εβλεπε κατι τετοιο.

Πολλα μπορει να ειναι.

Ξεκινα με carb,ταυτοχρονα αλλαξε και ενα φιλτρο αερα εαν ειναι μεσα στην μπιχλα το δικο σου και επισης δες τις πλατινες σου μπας και καηκαν.(εαν εχει πλατινες αυτο που μαλλον εχει).

μπορει να εχεις και κανενα ραγισματακι στο καπακι του ντιστριμπιτερ.μπορει.

βασικα μου ακουγεται να το εχεις παραμελήσει λιγο το αυτοκινητο ε?περα απο μπουζι και λαδια.

carb-->φιλτρο αερα-->πλατινες.

Δημοσ.

Εμενα που καιει 10 λιτρα στα 100 χιλιομετρα μεσα στην πολη--χωρις πολυ κινηση και βαρυ ποδι--ειναι πολλα?

Εχω ενα renault megane 2 στα 1400 κυβικα και 100 αλογα...

Δημοσ.

Εμενα που καιει 10 λιτρα στα 100 χιλιομετρα μεσα στην πολη--χωρις πολυ κινηση και βαρυ ποδι--ειναι πολλα?

Εχω ενα renault megane 2 στα 1400 κυβικα και 100 αλογα...

Τοσο μου καιει το civic αυτοματο 1800 κυβικα με 140 αλογα.μαλλον ειναι πολυ για σενα

Δημοσ.

Τοσο μου καιει το civic αυτοματο 1800 κυβικα με 140 αλογα.μαλλον ειναι πολυ για σενα

Οποτε η φταιει η βενζινα που βαζω η θελει να του αλλαξω κανενα φιλτρο αερα η μπουζι μιας και εχει κοντα στα 50 χιλιαδες χιλιομετρα και παιζει ο προηγουμενος να εχει τα μαμα!!!! Το ειχε με leasing οποτε δεν ασχοληθηκε καθολου με service και τα λοιπα....

Τι αλλο να του αλλαξω μπας και δω καμια ασπρη μερα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...