Προς το περιεχόμενο

E-shop specials, κατι σαν την ημερησια προσφορά του getitnow, polaroid x530 για σημερα

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως στα crazy sundays μυαλό δεν βάλανε! Ούτε σταγόνα!!! Ακόμα τις απεχθείς κινεζιές προωθούν μετά μανίας! Ακόμα και το ξεχασμένο πια γιου καλύτερες προσφορές έχει κάθε μερα.... Και μετά θέλουν να σώσουν και το μαγαζί!!!

Καλά αν δεν βρεθεί άλλος να το πάρει για 5 σεντς σε 5 μήνες που απέμειναν, θα κλείσει με τις βλακείες τους!

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη Ρolaroid αξίζει τον κόπο, αλλά οι μηχανές μέχρι 100 ευρώ είναι συχνά πολύ χειρότερες από παλαιότερες φωτογραφικές με χαμηλότερες αναλύσεις. Έχοντας τεστάρει πρόσφατα σε φωτογραφία και βίντεο 4 μηχανές αυτής της κατηγορίας (~100€)των 12 και 14 Megapixels απέναντι σε ψηφιακή επταετίας των 4 Megapixels με κόστος τότε ~500€, η διαπίστωση ήταν πως ούτε καν πλησίαζαν σε ποιότητα τις φωτογραφίες της παλαιότερης μηχανής. Το μοναδικό που κατάφερναν ήταν να γεμίζουν με άχρηστα mbytes τη μνήμη.

Αυτό προσπάθησα και 'γώ να τους εξηγήσω επειδή έχω αυτή τη μηχανή, ανεξάρτητα από το αν ξεστοκάρει η όχι το e-shop (άλλωστε όλα τα μαγαζιά του κόσμου ξεστοκάρουν κατά καιρούς) αλλά νομίζω ότι δυστυχώς κάποιοι εδώ μέσα γράφουν για να γράφουν κάνοντας απλώς πλακίτσα (και με άφθονα emoticons παρακαλώ)...

Αντε να τους δώσεις να καταλάβουν ότι το τελευταίο χαρακτηριστικό στην αξιολόγηση μιας φωτογραφικής μηχανής είναι η ανάλυση σε MP και ότι οι εταιρείες στην προσπάθεια τους να προσφέρουν νέα προιόντα σε χαμηλές τιμές ριχνουν την ποιότητα ακόμη και σε βασικά components τών προιόντων τους...

Πάντως η συγκεκριμένη μηχανή αξίζει 1000% τα 37 Εuro...Εγώ την πλήρωσα 145 Εuro το 2004 στη Πορτογαλία και δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου συγκρίνοντας την -τηρουμένων των αναλογιών-με τις άλλες 4 που αγοράσει απο τότε...

Δημοσ.

Δεν ειναι σπεσιαλ αλλα εκπτωσεις!!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900581

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! DDR2! Ενσωματωμενα γραφικα 429 ευρω! Με Αγγλικο πληκτρολογιο! και 250 γκιγκα σκληρο!! Ουτε με 229 ευρω δεν θα τα αγοραζα!!! Χιλιες φορες να παρω κατι απο το στοκ.

Δημοσ.

Δεν ειναι σπεσιαλ αλλα εκπτωσεις!!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900581

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! DDR2! Ενσωματωμενα γραφικα 429 ευρω! Με Αγγλικο πληκτρολογιο! και 250 γκιγκα σκληρο!! Ουτε με 229 ευρω δεν θα τα αγοραζα!!! Χιλιες φορες να παρω κατι απο το στοκ.

έχεις μπει ποτέ στα site των αξιοπρεπέστατων διάσημων πλαίσιο, κωτσόβολου κτλ να δεις εκπτώσεις;..τώρα θα ανακαλύψουμε την Αμερική...και τέλος πάντων νόμιζα ότι γράφουμε προσφορές εδώ...

Δημοσ.

Σορρυ κιολας αλλα επειδη το ψαχνω αρκετα μηχανημα με μνημη ddr2 δεν εχω δει, σε κανενα απο αυτα... Μονο σε στοκ, που εκει υπαρχουν καποιες αξιολογες προτασεις...

Δημοσ.

PER.575776.jpg

κανα μπέμπη εχουμε να του παρουμε να παιζει ???

αχαχαχαχαχα γελασα δυνατα μολις ανοιξα και ειδα αυτη τη ..φωτογραφικη(?)

Δημοσ.

Από: ΣΑΒΒΑΣ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !!! ΟΥΑΟΥ !!!

Από: ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!!!!

srsly.. wtf

εχω να τους απαντησω:

retarded.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αυτο το είδατε?

http://www.eshop-specials.gr/offer.phtml?id=110622

Τι φάση? Λέτε να κινηθεί σαν τις αρχικες προσφορες του getitnow η να ακολουθήσει την ιδια μούφα προσφορών του crazysundays?

Σημερα εχει μια polaroid x530 που σαν προιον μονο στο ebay εδω

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rvr_id=242709258203&clk_rvr_id=242709258203&customid=idealo&item=230601682166

Δεν ξεπουλησε στα specials ή πηραν επιστροφες; (η απορια μου βασιζεται στο οτι μολις την εβαλαν στο crazy sundays σημερα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!)

Δημοσ.

Να και ένα δείγμα από την polaroid εδώ

Aυτη λεει τπτ? Ειδα καποιοι την παιρνουν για ρετρο-συλλεκτικη (αλλα με $20). ειχε αποσυρ8ει με το που βγηκε.

ΕΙναι ολη μαυρο χρωμα?

Δημοσ.

Aυτη λεει τπτ? Ειδα καποιοι την παιρνουν για ρετρο-συλλεκτικη (αλλα με $20). ειχε αποσυρ8ει με το που βγηκε.

ΕΙναι ολη μαυρο χρωμα?

Κάπου είχα διαβάσει ότι είχε αποσυρθεί όταν βγήκε, για αναβάθμιση software.Τηρουμένων των αναλογιών πιστεύω ότι έχει καλή σχέση ποιότητας/τιμής.Δίνει στιβαρή αίσθηση στο χέρι και έχει καλή απόδοση χρωμάτων.Λίγο πρόβλημα παρουσιάζει σε νυχτερινή λήψη-δε βλέπεις καλά να καδράρεις από την οθόνη-αλλά έχει αναλογικό προσοφθάλμιο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.Να μαύρη είναι όπως στη φωτογραφία (αν και νομίζω ότι βγαίνει και σε ασημί-που δε της πάει και ιδιαίτερα).Για να τη φορτίσεις δε χρειάζεται να βγάζεις τη μπαταρία,έχει καλώδιο σύνδεσης usb και επιπλέον card reader.(δε βάζανε και μια θηκούλα μέσα; ^_^ ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...