Προς το περιεχόμενο

E-shop specials, κατι σαν την ημερησια προσφορά του getitnow, polaroid x530 για σημερα

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αχαχαχαχαχα!!! :-D :-D σε καλο να μου βγει βραδιατικα..

Δυστυχώς από ό,τι γράφει έχει "Μονή κασέτα εγγραφής με 6 πλήρως λειτουργιών κουμπιά. "....

Εγώ το θέλω με διπλή όμως! Πώς θα αντιγράφω κασσέττες από τους φίλους μου???? animal0028.gifanimal0028.gifanimal0028.gifanimal0028.gifscared0016.gif animal0028.gifanimal0028.gifanimal0028.gifanimal0028.gif

Δημοσ.

Δυστυχώς από ό,τι γράφει έχει "Μονή κασέτα εγγραφής με 6 πλήρως λειτουργιών κουμπιά. "....

Εγώ το θέλω με διπλή όμως! Πώς θα αντιγράφω κασσέττες από τους φίλους μου???? animal0028.gifanimal0028.gifanimal0028.gifanimal0028.gifscared0016.gif animal0028.gifanimal0028.gifanimal0028.gifanimal0028.gif

Φιλική συμβουλή.

Πρόσεχε τις δισκογραφικές εταιρείες!!! :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά τη μηχανή αυτή(Ρolaroid Χ530)την έχω αγοράσει εδώ και χρόνια σχεδόν κατα λάθος από το εξωτερικό και δεν το μετάνιωσα ποτέ!

Σας διαβεβαιώ ότι αν και "ξεπερασμένης" τεχνολογίας σάν κατασκευή και σαν απόδοση ειναι κατά πολύ ανώτερη από τις Actual Technology Super Duper Compact πλαστικές (σε όλα) μηχανές των 150 Euro και των...2000 (άχρηστων) MP που πολλές από αυτές δεν έχουν καν οπτικό zoom ...

Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξει το site τους σε www.xestockarisma.gr....

(ακούγεται πιο ωραίο αν το πεις με αγγλική προφορά)

ειναι απιστευτοι, κοιτουν να κοροϊδεψουν οπως μπορουν

Δημοσ.

Παιδιά τη μηχανή αυτή(Ρolaroid Χ530)την έχω αγοράσει εδώ και χρόνια σχεδόν κατα λάθος από το εξωτερικό και δεν το μετάνιωσα ποτέ!

Σας διαβεβαιώ ότι αν και "ξεπερασμένης" τεχνολογίας σάν κατασκευή και σαν απόδοση ειναι κατά πολύ ανώτερη από τις Actual Technology Super Duper Compact πλαστικές (σε όλα) μηχανές των 150 Euro και των...2000 (άχρηστων) MP που πολλές από αυτές δεν έχουν καν οπτικό zoom ...

Καταρχάς πες μας πως την αγωρασες ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!!!

Ναι εχει καλο proccesor αλλα ειναι ΠΑΛΑΙΑ .. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΑ!

Παντως μου κανει αντυπωση οτι εγραψες την ημερα ακριβος που το e-shop το εχει στο "4 Crazy Sunday"

Φιλε μου.. εχει φωτογραφικες αριστες με 60+ ευρω μεχρι 100 με ζοομ 5χ , επονυμες και παρα πολυ καλες... 60-100 ευρω βρισκεις θεικες φωτογραφικες! Ναι 2000Mp ειναι αχρηστα.. αλλα να εχει τουλαχιστον 8... και αν θελεις να κανεις και καμια επεξεργασια 12-14 ειναι καλα! (closeup κτλ)

Δημοσ.

Παντως μου κανει αντυπωση οτι εγραψες την ημερα ακριβος που το e-shop το εχει στο "4 Crazy Sunday"

Φιλε μου.. εχει φωτογραφικες αριστες με 60+ ευρω μεχρι 100 με ζοομ 5χ , επονυμες και παρα πολυ καλες... 60-100 ευρω βρισκεις θεικες φωτογραφικες! Ναι 2000Mp ειναι αχρηστα.. αλλα να εχει τουλαχιστον 8... και αν θελεις να κανεις και καμια επεξεργασια 12-14 ειναι καλα! (closeup κτλ)

+1

Καλή ήταν το 2004 και ίσως καλύτερη από την sony των >100€ που είχα πάρει τότε αλλά τώρα δεν αξίζει ούτε 20€.

Δημοσ.

Μήπως τυχαίνει να έχεις και το σουπερ ντουπερ ουαου στερεοφωνικο με την μονή κασσεττα; Με ενδιαφέρει για αυτο ρωτάω!!!

Αυτό για τα τρελλά πάρτυ ντε! Ας ελπίσουμε να το ξαναβγάλει σε προσφορά!!!animal0019.gif

party0007.gifparty0033.gifinnocent0006.gifparty0042.gifparty0040.gifparty0039.gifparty0023.gif

Δημοσ.

Tην αγόρασα κατά λάθος επειδή δεν είχα αρκετά χρήματα για "καλύτερη" μάρκα τον Ιούλιο του 2004 από το Vasco da Gama Shopping Center στη Λισαβόνα επειδή ξέχασα να πάρω μαζί την δική μου (Canon Ixus 70)και τη χρησιμοποιώ ακόμα...

Μπορείς να μου πείς καμιά...θεική μηχανή των 60-100 Euro που να βγάζει αποδεκτές φωτογραφίες και τη νύχτα όπως βγάζει αυτή?

Υ.Γ: Καμιά σχέση με marketing κλπ του e-shop...

Μήπως τυχαίνει να έχεις και το σουπερ ντουπερ ουαου στερεοφωνικο με την μονή κασσεττα; Με ενδιαφέρει για αυτο ρωτάω!!!

Αυτό για τα τρελλά πάρτυ ντε! Ας ελπίσουμε να το ξαναβγάλει σε προσφορά!!!animal0019.gif

party0007.gifparty0033.gifinnocent0006.gifparty0042.gifparty0040.gifparty0039.gifparty0023.gif

Οχι αυτό δεν το έχω...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη Ρolaroid αξίζει τον κόπο, αλλά οι μηχανές μέχρι 100 ευρώ είναι συχνά πολύ χειρότερες από παλαιότερες φωτογραφικές με χαμηλότερες αναλύσεις. Έχοντας τεστάρει πρόσφατα σε φωτογραφία και βίντεο 4 μηχανές αυτής της κατηγορίας (~100€)των 12 και 14 Megapixels απέναντι σε ψηφιακή επταετίας των 4 Megapixels με κόστος τότε ~500€, η διαπίστωση ήταν πως ούτε καν πλησίαζαν σε ποιότητα τις φωτογραφίες της παλαιότερης μηχανής. Το μοναδικό που κατάφερναν ήταν να γεμίζουν με άχρηστα mbytes τη μνήμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...