Προς το περιεχόμενο

E-shop specials, κατι σαν την ημερησια προσφορά του getitnow, polaroid x530 για σημερα

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....ναι και θα φας μια μέρα για να πάρεις μια μηχανή που παραλίγο να βάζει και φιλμ!!!

Λεξη κλειδι "παραλιγο" :D

Κοιτα αν ειναι καποιος τοσο απελπισμενος να παρει αυτη την σαβουρα και μπει σε αυτο τον κοπο μαγκια του εγω θα του δωσω και ενα πανακι να την καθαρισει απο τις αραχνες μολις την παραλαβει(ολοι ξερουμε για αυτους τους διαγωνισμου υποθετω ε;)

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυριο εμαθα θα χει σαν προσφορα μια νεα κυκλοφορια...

camera02.jpg

Χαχαχαχα! Γαμάτος!

Αυτή πάντως αξίζει περισσότερο απ την Polaroid!

Δημοσ.

Χαχαχαχα! Γαμάτος!

Αυτή πάντως αξίζει περισσότερο απ την Polaroid!

πολύ περισσότερο.....ακόμα κι απ το τσνατάκι: Link

Δημοσ.

Πάλι καλά που δεν είναι πολύ ενθουσιασμένοι αυτοί στα σχόλια και πει κανένας κακοπροαίρετος οτι είναι βαλτοί. :devil:

Δημοσ.

Ρε τους ατιμους, τα σχολια τα αφερεσαν και τη μηχανη τη βαλαν οτι εξαντληθηκε... διαβαζουν φαινεται τα forums και αυτοi

τωρα ναι μιλαμε για προσφορα! 1 ευρω και 90 λεπτα φθηνοτερα απο το skroutz. Αυτα είναι...

Αλλα αυτη την εικονα θα την κρατησω να τη θυμαμαι και να γελαω

post-155846-0-46742800-1308777491_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρε τους ατιμους, τα σχολια τα αφερεσαν και τη μηχανη τη βαλαν οτι εξαντληθηκε... διαβαζουν φαινεται τα forums και αυτοi

τωρα ναι μιλαμε για προσφορα! 1 ευρω και 90 λεπτα φθηνοτερα απο το skroutz. Αυτα είναι...

Αλλα αυτη την εικονα θα την κρατησω να τη θυμαμαι και να γελαω

post-155846-0-46742800-1308777491_thumb.jpg

Χαλαρα ειχαν <10 κομματια :D

Δημοσ.

Από: st2323

το θέλω τώρα!!!! για μια φορά ακόμα το e-shop ειναι μίλια μπροστά

Από: Μουρτζάκης Γιώργος

Το E-shop ξαναχτυπα με τις πιο ασυλληπτες προσφορες στην πιο Crazy διαθεση..!

χαχαχαχαχα ασχολιαστο... :shock:

Δημοσ.

Και εγω αυτα διαβαζω, το ιδιο ειπαμε μαζι, αντε παμε να γραψουμε και εμεις να δουμε αν θα τα εμφανίσει

Γραψτε τα σχόλια σας στο γκρούπ του eshop στο facebook,εκεί τα εμφανίζουν κανονικά... Όσο θάψιμο και να τρώνε!!!

https://www.facebook.com/pages/E-SHOPGR/367346793378?ref=ts

Δημοσ.

Εγραψα και εγω 3 χολια αλλα δεν τα βλεπω

Παντως τα εξοδα αποστολης ειναι δωρεαν για ΠΑΡΑΛΑΒΕς ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ESHOPPOINT!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Zacharias Zachariou Πρίν λίγο τηλεφώνησε το 1997 και θέλει τη κάμερά του πίσω. :-D

χαχαχαχα :-D

αυτό είναι ολα τα λεφτά !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...