Προς το περιεχόμενο

E-shop specials, κατι σαν την ημερησια προσφορά του getitnow, polaroid x530 για σημερα

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το είδατε?

http://www.eshop-specials.gr/offer.phtml?id=110622

Τι φάση? Λέτε να κινηθεί σαν τις αρχικες προσφορες του getitnow η να ακολουθήσει την ιδια μούφα προσφορών του crazysundays?

Σημερα εχει μια polaroid x530 που σαν προιον μονο στο ebay εδω

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rvr_id=242709258203&clk_rvr_id=242709258203&customid=idealo&item=230601682166

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα τα σχολια για τη φωτογραφικη στη σελιδα ειναι ολα τα λεφτα :-D

Μιλάμε για υπαλλήλους-πρότυπα lol

Δημοσ.

Χαχαχαχα τα σχολια απο κατω δειτε!

Τι κανει ο καημενος καταναλωτης για να εχει περισσοτερος ελπιδες να ειναι αυτος ο "τυχερος" που θα την παρει τσαμπα

ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΤΟ e-shop.gr!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

ΘΕΕ ΜΟΥ!

Δημοσ.

Χαχαχαχα τα σχολια απο κατω δειτε!

Τι κανει ο καημενος καταναλωτης για να εχει περισσοτερος ελπιδες να ειναι αυτος ο "τυχερος" που θα την παρει τσαμπα

ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΤΟ e-shop.gr!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

ΘΕΕ ΜΟΥ!

Και εγω αυτα διαβαζω, το ιδιο ειπαμε μαζι, αντε παμε να γραψουμε και εμεις να δουμε αν θα τα εμφανίσει

Δημοσ.

Και εγω αυτα διαβαζω, το ιδιο ειπαμε μαζι, αντε παμε να γραψουμε και εμεις να δουμε αν θα τα εμφανίσει

Χαχαχα εγραψα ηδη

Ονομα

Super Υπαλληλος Eshop

Θεμα

Μπραβο αφεντικο παντα τετοια πουλα καμια 20αρια για να με πληρωσεις επιτελους

Αλλα ειπε οτι θα φαει Moderation Πρωτα

Ps. με ενα λεπτο διαφορα γαμωτο :) του τραβηξα επεξεργασια με το Fail Comment απο κατω

Δημοσ.

Εγραψα και εγω αλλα τους αλητες δεν το βγαζουν. Δεν εγραψα τιποτα κακο ειπα πολυ λιγα τα 4.5mp αλλα pollaroid. Τωρα βεβαια σαν ονομα εγραψα Μίμης Ξεστοκαρίδης αλλα ειναι απαραδεκτοι :-D :-D

Δημοσ.

Εκτος του οτι ειναι υπαλληλοι ή ο ανθρωπος απο το Data Entry αν εχει σχολιασει και κανενας λιγουρακος μαλλον δεν θα καταλαβε οτι πρεπει να την παραγγειλεις πρωτα.

Φαντασου χαμος που εχει να γινει αν κανω 100 παραγγελιες με διαφορετικα ονοματα και αν δεν κερδισω τις ακυρωνω ολες ;)

Ωχ δινω ιδεες σε μερικους;

Δημοσ.

Εκτος του οτι ειναι υπαλληλοι ή ο ανθρωπος απο το Data Entry αν εχει σχολιασει και κανενας λιγουρακος μαλλον δεν θα καταλαβε οτι πρεπει να την παραγγειλεις πρωτα.

Φαντασου χαμος που εχει να γινει αν κανω 100 παραγγελιες με διαφορετικα ονοματα και αν δεν κερδισω τις ακυρωνω ολες ;)

Ωχ δινω ιδεες σε μερικους;

....ναι και θα φας μια μέρα για να πάρεις μια μηχανή που παραλίγο να βάζει και φιλμ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...