Jimie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Λοιπόν έχω έναν Pentium Dual Core E6300 overclocked στα 3.5 GHz απο τα 2.8 GHz με Voltage στα 1.392. Το θέμα είναι ότι idle είναι στους 30 βαθμούς Celciu πάνω-κάτω σε full-load φτάνει περίπου 55~60(max) βαθμούς πάνω έχω την stock ψύκτρα. Είναι κανονικές οι θερμοκρασίες αυτές και αν όχι σκέφτομαι για ψύκτρα αυτή: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-101-CPU-Cooler-RR-H101-30PK-RU.htm Ακούω γνώμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ε στους 30 και τέτοια εποχή και Overclock (είμαι και άσχετη με αυτό το θέμα) είναι μια χαρά θα έλεγα.... Οπως και σε Load... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Λοιπόν έχω έναν Pentium Dual Core E6300 overclocked στα 3.5 GHz απο τα 2.8 GHz με Voltage στα 1.392. Το θέμα είναι ότι idle είναι στους 30 βαθμούς Celciu πάνω-κάτω σε full-load φτάνει περίπου 55~60(max) βαθμούς πάνω έχω την stock ψύκτρα. Είναι κανονικές οι θερμοκρασίες αυτές και αν όχι σκέφτομαι για ψύκτρα αυτή: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-101-CPU-Cooler-RR-H101-30PK-RU.htm Ακούω γνώμες... με ποιο πρόγραμμα μετράς τις θερμοκρασίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Με AIDA64 ( ) θερμοκρασία δωματίου 27 βαθμοί κελσίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 αν μιλάμε για αυτόν http://ark.intel.com/Product.aspx?id=41493 τότε έχεις ήδη περάσει τα προβλεπόμενα volt για την cpu... και ίσως να τον πιέζεις παραπάνω απο όσο πρέπει.. το όλο θέμα με τις θερμοκρασίες είναι τι TJMAX χρησιμοποιεί το κάθε πρόγραμμα για να τις υπολογίσει.. αν το πρόγραμμα υπολογίζει με TJMAX 85 π.χ ενω το κανονικό του είναι 100, θα σου δείχνει 60c ενώ ουσιαστικά θα είναι 80... δεν έχω ιδέα πόσο είναι το tjmax σου οπότε για αρχή καλό θα ήταν να δοκιμάσεις με tjmax 100 (για την χειρότερη περίπτωση)... νομίζω και το AIDA σου δίνει αυτην την δυνατότητα στα options... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Γιατί πόσα είναι τα <<...προβλεπόμενα...>> Volt ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Γιατί πόσα είναι τα <<...προβλεπόμενα...>> Volt ; απο όσα γράφουν τα specs της intel, 1.3625.... τώρα αν το έχουν κάνει για να φοβίσουν τον κόσμο να μην ανεβάσει πολύ τις cpus τους, δεν έχω ιδέα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 OK τώρα τον έχω στα 3.4 GHz με 1.328 Volt και χτυπάει 55 max στο System Stability Test του AIDA με Tjmax 100C πιστέυω μιά χαρά είναι με stock ψύξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Γιατι δεν του αλλαζεις μια ψυχτρουλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πιστευω οτι εχεις πολυ ρευμα....να το ριξεις λιγο...Για τις θερμοκρασιες σου πιστευω οτι εισαι οκ....Ποσο κατω να πεσουν? δοκιμασε και μια το real temp να μας πεις με τι tjmax το μετραει...Γιατι πιο πολυ σε 80αρι πραγματικο μου κανει παρα σε 55-60 με τοσο ρευμα και stock ψυξη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.