Icecut Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Στη συγκεκριμένη τηλεόραση παρότι μπορώ να παίξω divx αρχεία,έχω πρόβλημα με τους εξωτερικούς υπότιτλους.Έχει κανείς την ίδια tv ή μήπως υπάρχει κάποιο firmware update που θα λύσει το πρόβλημά μου?Ευχαριστώ
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 εχουν το ιδιο ονομα ακριβως με το αρχειο της ταινιας?
Tony_Montana Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 εισαι σιγουρος που παιζει ελληνικούς υπότιλους αυτή?
theo93 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 παιδια εχω αυτη την τν και οταν βαζω να παιξει ταινεια με ξεχωριστους υποτιτλους μ βγαζει αλαμπουρνεζικα τι συμβαινει???? παιδια εχω αυτη την τν και οταν βαζω να παιξει ταινια με ξεχωριστους υποτιτλους μ βγαζει αλαμπουρνεζικα τι συμβαινει????
theo93 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 αυτο που εκανα ηταν να βαλω το φλασακι , μου ανοιξε ενα αλλο μενου και μετα πατησα να παιξει την ταινεια και εβαλα τους υποτιτλους που ειχα, μηπως δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους??
Ntinaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 πατα το κουμπακι Info/guide/home καποιο απο αυτα θα σου ανοιξει ενα μικρο μενου να αλλαξεις τη κωδικοποιηση
theo93 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω για ην απαντηση , θα τ δοκιμασω κ θα επανερθω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα