Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βάζετε στό στόμα τό χάπι. Βάζετε καί τό νερό. Ενώ πιέζετε μέ τά δάκτυλά σας καί τά δύο μάγουλα πρός τά μέσα, ταυτόχρονα καταπίνετε.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τιποτα μην κανεις μην αντιδράς θα σου γυρισει μπούμερανγκ!!      …. τιποτα  δεν προκεται να αλλαξει...  οποτε καταπιε το και αυτό και μη μιλας καθολου….

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς τους τελευταίους 3 μήνες αναγκάζομαι να πινω 2 χάπια την ημέρα (σχετικά μικρές κάψουλες στρογγυλές). 

Πάντα είχα τρομερό πρόβλημα στο να καταπιώ χάπια κτλ αλλά τους τελευταίους δύο μήνες έχω βρει την υγεια μου με το ανθρακούχο νερό!!!!! 

Βάζω το χάπι στη μέση της γλώσσας και πίνω μια γουλιά νερό και λόγω του ανθρακικού κατεβαίνει πανεύκολα. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω καλύτερα, αλλά όταν πας να καταπιεις το νερό απότομα αφριζει στον λαιμό και δεν καταλαβαίνεις το χάπι που περνάει και δεν σε πνίγει. 

Να σημειώσω ότι αυτό το κάνω με ποτήρι νερό κ όχι μπουκάλι. Το μπουκάλι συνεχίζει να με δυσκολεύει. 

Επεξ/σία από lek88
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια ,

κ συγνωμη για το ασχετο του θεματος  , μπορω να στειλω καπου ενα χαπι να μου αναλυσουν τι χαπι ειναι κ τι ουσιες εχει?

Δημοσ.

Αν ειναι νομιμο προφανως θα το γραφει στο φυλλαδιο οδηγιων,το προβλημα ειναι αμα δεν ειναι νομιμο και οι ουσιες που περιεχει να ειναι απαγορευμενες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Shadows είπε

Αν ειναι νομιμο προφανως θα το γραφει στο φυλλαδιο οδηγιων,το προβλημα ειναι αμα δεν ειναι νομιμο και οι ουσιες που περιεχει να ειναι απαγορευμενες.

φιλε μου σ ευχαριστω για την απαντηση,

εχω οικογενειακο προβλημα,η γυναικα μου ισχυριζεται οτι καθως  καθαριζα τα καλαμιδια μετα απο ψαρεμα είδε ενα χαπι να πεφτει απο τη τσεπη μου (ενα μηνα πριν).δεν μου ειπε τιποτα τοτε κ ενα μηνα μετα σε οικογενειακο καβγα μου ζητησε να της πω τι φαρμακευτικη αγωγη παιρνω κρυφα.Εγω απο τη φυση μου δυσκολα παιρνω depon ποσο μαλλον χαπια....θελω λοιπον να αποδειξω οτι αυτο δεν ειναι δικο μου (δεν ξερω καν τι μπορει να ειναι) κ θελω να κανω οτι εξετασεις χρειαζεται εγω κ αυτο για να φανει αν το εχω παρει ποτε.

δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω....

οικογενειακες ιστοριες,,,,

ευχαριστω

Δημοσ.

Koιτα να δεις και ακου να σου πω και thank my later...

Παμπαλαιο θεμα, ξερω αλλα εγω την λυση προς τους ενδιαφερομενους. 

Εγω το ιδιο προβλημα και το ανακαλυψα οταν ηρθε η στιγμη να παρω χαπια σε μεγεθος μικρου αμυγδαλου, καθως μεχρι τοτε δεν ειχα παρει ουτε ντεπον. Το κολπο που βρηκα και τα επαιρνα ηταν πολυ απλο και το βρηκα σχεδον αμεσα. Ειναι το ψωμι. Παρτε λιγο ψιχα και μασηστε καλα, βαλτε στην συνεχεια το χαπι μεσα στο στομα σας και με την γλωσσα καντε το "σαντουιτς" με την ψιχα. Εχω πλεον εντρυφήσει στην διαδικασια αυτη που μπορω να το κανω με οποιοδηποτε τροφιμο. βλ. ξηρους καρπους, φρουτα ακομα κ με 1/4 της τσιχλας το εχω κανει στον στρατο σε σκηνακια.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lancias είπε

φιλε μου σ ευχαριστω για την απαντηση,

εχω οικογενειακο προβλημα,η γυναικα μου ισχυριζεται οτι καθως  καθαριζα τα καλαμιδια μετα απο ψαρεμα είδε ενα χαπι να πεφτει απο τη τσεπη μου (ενα μηνα πριν).δεν μου ειπε τιποτα τοτε κ ενα μηνα μετα σε οικογενειακο καβγα μου ζητησε να της πω τι φαρμακευτικη αγωγη παιρνω κρυφα.Εγω απο τη φυση μου δυσκολα παιρνω depon ποσο μαλλον χαπια....θελω λοιπον να αποδειξω οτι αυτο δεν ειναι δικο μου (δεν ξερω καν τι μπορει να ειναι) κ θελω να κανω οτι εξετασεις χρειαζεται εγω κ αυτο για να φανει αν το εχω παρει ποτε.

δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω....

οικογενειακες ιστοριες,,,,

ευχαριστω

Σοβαρά τώρα;

• Like 1
Δημοσ.

Εχω χάπια τα πίνω όλα μικρα Και μεγάλα χωρίς προβλήματα.

Βρείτε μου λύση πως να πίνω τα σιρόπια που είναι πολύ παχύρευστα , που μου έρχεται τάση εμετού από την αναγουλα..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Σοβαρά τώρα;

Λες να κάνω πλάκα?είμαι ένα βήμα πριν το διαλύσω .....δεν ισχυρίζεται ότι ντε κ καλά αυτά το χάπι είναι κάποια περίεργη ουσία,αλλά υποψιάζεται μήπως εχως κάτι παθολογικό κ της το κρύβω....τι να πω? Έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου....πρώτα θα αποδείξω ότι είμαι καθαρός ακόμα κ από "depon" κ μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lancias είπε

Λες να κάνω πλάκα?είμαι ένα βήμα πριν το διαλύσω .....δεν ισχυρίζεται ότι ντε κ καλά αυτά το χάπι είναι κάποια περίεργη ουσία,αλλά υποψιάζεται μήπως εχως κάτι παθολογικό κ της το κρύβω....τι να πω? Έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου....πρώτα θα αποδείξω ότι είμαι καθαρός ακόμα κ από "depon" κ μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου....

Yeah ,right!! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lancias είπε

Είσαι πρώην χρήστης?

Δημοσ.

Ωραία μέρα σήμερα. Κυριακή και όχι Παρασκευή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...