Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά να πω κι εγώ τη γνώμη μου τότε. Ακριβώς με τον τρόπο που περιγράφει η νένυα, παίρνει και η δικιά μου χάπια. Αν σας βολέψει μεγειασασμεχαρά σας αλλά να ξέρετε ότι για όποιον σας βλέπει να το κάνετε θα μένει για πάντα αστείο και τραγικό θέαμα.

:P Πφφφφφ χεστήκαμε! Μας ζηλεύετε που σκεφτήκαμε έναν τόσο γαμάτο τρόπο!

Δημοσ.

Ενας φιλος μου δεν μπορει να καταπιει χαπια (ουτε με νερο) και κατεβαζει πιρουνιες απο μακαρονια αμασητα σαν φιδι

Δημοσ.

Αυτό εδώ βοηθάει:

Εγω το βαζω πισω πισω στη γλωσσα με το χερι, οσο πιο πισω μπορω, και με μια γουλια κατεβαινει ανετα.
με τις geriatric το ξεκινησα το κολπο, αφου δεν κατεβαιναν αλλιως οι ρημαδες!

..ή πίνεις λίγο νερό και μετά βάζεις το χάπι στο στόμα. Έτσι, το χάπι δεν κολλάει πάνω στην γλώσσα. Μου έχει τύχει αρκετές φορές και το ξέρναγα γιατί δεν πήγαινε κάτω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ να αναφέρω πως το
"πρόβλημά" μου διορθώθηκε ξαφνικά και χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνική! Μάλλον το πήρα απόφαση και σοβαρεύτηκα. Πλεον καταπίνω άνετα ακόμη και τα "τέρατα"-κάψουλες λεκιθίνης! :P

Δημοσ.

Εγώ να αναφέρω πως το

"πρόβλημά" μου διορθώθηκε ξαφνικά και χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνική! Μάλλον το πήρα απόφαση και σοβαρεύτηκα. Πλεον καταπίνω άνετα ακόμη και τα "τέρατα"-κάψουλες λεκιθίνης! :P

Μάλλον είναι θέμα εξάσκησης.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

χαμος με τα χαπια ε? εγω παιρνω μι αντιβιωση λογω οτι ειχα βροχιτιδα , και ψηλο βλεννες καια υτα, και τωρα τη πατησα με το χαπι το νιωθα να δυσκολευεται να κατεβει, και το νιωθα αργα αργα, αλλα ηπια μπολικο νερο μετα, απο πριν ενιωθα ομως και τωρα ενα πραμα πισω απο το στερνο σχεδον βαθια, λες και εχω κολλιμενο πουρε και κατεβαινει αργα αργα,
τετοια αισθηση, εχει νιωσει καποιος κατι παρομοιο?, αν συνεχιστει αυτο με βλεπω  για γαστροσκοπηση, τωρα τι σας λεω, ιατρικη διαγνωση απο εδω δε γινεται......

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τα χαπια. Βρισκομαι σε αυτη την φαση τωρα που πρεπει να πιω 2 αντιβιωσεις καθε φορα λογο μολυνσης δοντιου. Εγω τα κανω 3 με 4 κομματια και τα περνω ενα ενα χοροπηδωντας με γεματο νερο στο στομα για να παει κατω και προσπαθω να μην το σκεφτομαι κοιτάζοντας προς τα πανω, αλλιος αν το σκεφτω πνιγομαι κλινει ο λεμος μου και μου προκαλει αναγουλα. Δεν το πετυχενω παντα αλλα προσπαθω τουλαχιστον..και πιο παλια που επρεπε να παρω αντιβιωση τα εκανα σκονη και τα ετρωγα με γιαουρτι και νερο απο πανω..ακομη και με μελι πρσπαθησα οοοτιι χειροτερο κολλαει.. Δεν ξερω πια απ ολα θα βοηθησουν τον οποιο δηποτε εχει το ιδιο προβλημα. Σου ευχομαι υπομονη και καλη τυχη! 😀

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Μαριαα είπε

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τα χαπια. Βρισκομαι σε αυτη την φαση τωρα που πρεπει να πιω 2 αντιβιωσεις καθε φορα λογο μολυνσης δοντιου. Εγω τα κανω 3 με 4 κομματια και τα περνω ενα ενα χοροπηδωντας με γεματο νερο στο στομα για να παει κατω και προσπαθω να μην το σκεφτομαι κοιτάζοντας προς τα πανω, αλλιος αν το σκεφτω πνιγομαι κλινει ο λεμος μου και μου προκαλει αναγουλα. Δεν το πετυχενω παντα αλλα προσπαθω τουλαχιστον..και πιο παλια που επρεπε να παρω αντιβιωση τα εκανα σκονη και τα ετρωγα με γιαουρτι και νερο απο πανω..ακομη και με μελι πρσπαθησα οοοτιι χειροτερο κολλαει.. Δεν ξερω πια απ ολα θα βοηθησουν τον οποιο δηποτε εχει το ιδιο προβλημα. Σου ευχομαι υπομονη και καλη τυχη! 😀

Μαρια αν και απάντησες σε θεμα σχεδόν 3 ετών, υπάρχουν αντιβιώσεις που βγαίνουν και σε υποθετα. Δεν ξέρω για σένα, αλλα εγώ προτιμώ τα χάπια ακομα και με πατέντες, αλλά αν εσυ εχεις τοσο σοβαρο προβλημα, συζητησε και αυτη τη λυση με το γιατρό σου. 

Δημοσ.

ειχα φιλαρακι που ειχε σοβαρο προβλημα μ'αυτο. τι εκανε? μασαγε τροφη και μολις ηταν ετοιμη για καταποση εκρυβε το κτηνος-χαπι που επρεπε να καταπιει μεσα στη μασημενη τροφη και το καταπινε. ξερω αηδιαστικο να ανοιξεις στομα και να χωσεις το χαπι σε μασημενη μπουκια αλλα δουλεψε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 22/6/2011 στις 9:31 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Και όταν φτάσει στον πνεύμονα τί κάνεις;

Ξαναπίνεις νερό?

Σοβαρα τωρα υπαρχει πιθανοτητα να καταληξει στους πνευμονες;
Εχει τυχει να κανω εμετο μετα απο αποτυχημενη προσπαθεια χαπιου, ηταν τερας ομως, κατι πολυβιταμινες που επερνα για το γυμναστηριο

Επεξ/σία από orck
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Μαριαα είπε

Αν παίρνεις χαπι κ όχι κάποια κάψουλα, μπορείς να την λιώσεις σε ένα ποτήρι με λίγο νερό. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lek88 είπε

Αν παίρνεις χαπι κ όχι κάποια κάψουλα, μπορείς να την λιώσεις σε ένα ποτήρι με λίγο νερό. 

Αυτο ειναι λαθος, γιατι μπορει να ειναι σιχαμενα πικρο και το πιο σημαντικο ειναι οτι εχει σχεδιαστει να λιωνει στο στομαχι με τον ρυθμο του. Εαν το λιωσεις με νερο θα γινει αμεση αποροφφηση και ισως αυτο να μην πρεπει να γινει. Σε αντιθετη περιπτωση το φαρμακο υπαρχει και σε σιροπι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...