Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 μητσο εσυ? στο μτν σε μια σειρα που κυνηγαγαν under 18 για αλκοολ κτλ.ενας ειχε αδεια απο γιατρο για να σνιφαρει το χαπι του ,γιατι αλλιως ειχε προβλημα με το στομαχι!!! Μην τους βάζεις ρε συ τέτοιες ιδέες γιατί θα τα τρέχουμε όλα μαστουρωμένα στις πρώτες βοήθειες!
_chris_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μόνο εγω τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα με τα χάπια. Και προφανώς γνωρίζω πως είναι ψυχολογικό αλλα δεν υπάρχει θεραπεία... Κάθε φορά κάνω ολόκληρη κουβέντα με τον φαρμακοποιο: σε σιρόπι βγαίνει? αναβραζον? τι μέγεθος έχει το χάπι? Τα χειρότερα μου είναι τα panadol cold and flu, οι καψουλες αντιβιωσης και οι βιταμίνες τύπου centrum & farmaton! Κάθε φορά που πρέπει να πάρω κάποιο απο αυτά, κρυβομαι να μη με βλέπουν και κάνω ασκήσεις θάρρους πριν δοκιμάσω να τα καταπιω. Πολλές φορές πετάω αρκετά πριν τα καταφέρω... εσύ με καταλαβαίνεις. άσε που αν συνεχιστει για πολύ (ευτυχώς όχι) θα χρειαστεί να παίρνω διπλά κουτιά αφου τα μισά πάνε για πέταμα. Είναι φυσικό αντανακλαστικό. Κάποιοι μπορούν να το καταπιέσουν κάποιοι όχι. πιθανόν να έχεις δίκιο. με το που πάω να το καταπιώ αντιδρώ και το βγάζω.
evabb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Παντα μου φαινοταν παραξενο πως καποιοι δεν μπορουσαν να καταπιουν χαπακια, ενα πραμα σαν αυτους που δε μπορουν να κοιταζουν οταν τους παιρνουν αιμα. Παντως μερικες φορες τα καταπινω και χωρις νερο κι εγω ειδικα αν εινια μικρα δεν μπαινω στον κοπο να ψαξω νερο. η αμα βαριεμαι και ειναι μεγαλο με τον καφε που εχω διπλα παντα.
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Το χα παλια αυτο το προβλημα πολυ εντονα. Το ξεπερασα οταν επαθα θυρεοειδη οποτε επρεπε καθε μερα να παιρνω μικρα χαπακια, ετσι το συνηθισα. Ακομα και τωρα καμια φορα με αντιβιωση βλεπω τη χαπαρα κ λεω πως θα το πιω αυτο.. Αλλα το βαζεις στη μεση της γλωσσας, πινεις πολυ νερο κ παει κατω..
salliara Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εγω το βαζω πισω πισω στη γλωσσα με το χερι, οσο πιο πισω μπορω, και με μια γουλια κατεβαινει ανετα. με τις geriatric το ξεκινησα το κολπο, αφου δεν κατεβαιναν αλλιως οι ρημαδες!
skiabox Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μόνο εγω τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα με τα χάπια. Και προφανώς γνωρίζω πως είναι ψυχολογικό αλλα δεν υπάρχει θεραπεία... Κάθε φορά κάνω ολόκληρη κουβέντα με τον φαρμακοποιο: σε σιρόπι βγαίνει? αναβραζον? τι μέγεθος έχει το χάπι? Τα χειρότερα μου είναι τα panadol cold and flu, οι καψουλες αντιβιωσης και οι βιταμίνες τύπου centrum & farmaton! Κάθε φορά που πρέπει να πάρω κάποιο απο αυτά, κρυβομαι να μη με βλέπουν και κάνω ασκήσεις θάρρους πριν δοκιμάσω να τα καταπιω. Πολλές φορές πετάω αρκετά πριν τα καταφέρω... Πραγματικά αυτό το panadol είναι μεγαλούτσικο.Αναγκάστηκα να το σπάσω στα 2 μέσα στο στόμα.Σε αναβράζον το βγάζουν αυτό;
pantelis21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έχω προσέξει πως μερικά χάπια έχουν ίδια σύσταση μέσα και έξω πχ ασπιρίνι οπότε τα σπας όσο θέλεις σε όσο μικρά κομάτια θέλεις. Άλλα όμως όπως τα geriatric, vital plus κτλ έχουν κάψουλα και μέσα κάτι άλλο οπότε απλά δεν παίζει να τα σπάσεις σε μικρότερα... Απλά κλείνεις τα μάτια και φαντάζεσαι ότι καταπίνεις ένα λαδερό κομμάτι σουβλάκι...Θα κατεβεί τόσο άνετα... Όλα μια ιδέα είναι... Όποιος έχει φαντασία
skiabox Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 pantelis21 : Καλά είναι αυτονόητο νομίζω ότι δεν ανοίγουμε για κανένα λόγο κάψουλες. Αυτή είναι και η έννοια της κάψουλας.Να φθάσει το φάρμακο κατευθείαν στο έντερο.
pantelis21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ναι απλά λέω ότι υπάρχουν και αυτά που δεν έχουν κάψουλα και έχουν την ίδια σύσταση μέσα και έξω οπότε τα σπας και είσαι άνετος
skiabox Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Πάντως η καταρροή δεν έχει σταματήσει εντελώς με το πρώτο panadol flu.
Luxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ολα θεμα συνηθειας ειναι. Εχω καταπιει μεχρι και 8 χαπια μονομιας, με ελαχιστο νερο. Καταπινω χαπι ακομα και με το σαλιο, χωρις νερο.. Οι φιλοι μου βεβαια με το ζορι να καταπιουν ενα μεγαλο χαπι.. 1
GabrielConnor Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ρε παιδιά έχω μια απορία. καταρχήν επειδή έχω ένα πρόβλημα με το λαιμό μου πρέπει να πάρω κάτι χάπια. το θέμα είναι ότι δεν έχω συνηθίσει στα χάπια και έχω πρόβλημα να τα καταπιώ. (αλήθεια εσείς τα καταφέρνετε η απορία μου είναι γιατί σε μερικά λέει να μην τα διαλύουμε και πρέπει να τα καταπιούμε; μου είναι δύσκολο και δεν την παλεύω. αν τα διαλύσω στο νερό ή τα σπάσω θα αλλάξει κάτι; Αν ένα χάπι έχει οδηγία να μην διαλυθεί 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: 1) Η επικάλυψη το βοηθάει να φτάσει ατόφιο στο στομάχι και εκεί να αρχίσει η διάλυση γιατί κάποιο συστατικό του προκαλεί οισοφαγίτιδα. 2) Πρέπει να δράσει σε συγκεκριμένο σημείο του γαστρεντερικού σωλήνα, συνήθως λεπτό έντερο, οπότε έχει ειδική επικάλυψη που την διασπούν μόνο ένζυμα του λεπτού εντέρου. Αν το πάρεις με λάθος τρόπο, απλά δεν θα έχει δράση.
Lucifer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 1,5 χρόνου είναι το θρεντ ε. Πείτε τα αν θέλετε, απλώς να ξέρετε ότι πάνε στο βρόντο.
*nenya* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 πάντως έχω μεγάλο πρόβλημα. αναγουλιάζω όταν πάω να το καταπιώ. έχω δοκιμάσει με νερό, με φαγητό.. τίποτα. Σου έχω κολπάκι! Το ονομάζω chicken-style. Βάζεις στο στόμα σου μικρή-μέτρια ποσότητα νερού και γέρνεις το κεφάλι προς τα πίσω με ανοιχτό το στόμα σαν να ετοιμάζεσαι δηλαδή να κάνεις γαργάρες. Και μετά απλά ρίχνεις το χαπάκι στο στόμα σου και καταπίνεις. Σημαντικό: Μην αλλάξεις την στάση του κεφαλιού. Πάντα να γέρνει προς τα πίσω κι έτσι το χαπάκι θα κατέβει μια χαρά. PS: Ναι ρε Lucifer, θέλουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε τις συμβουλές μας για να σωθεί και κανας άλλος!
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν παιδιά να πω κι εγώ τη γνώμη μου τότε. Ακριβώς με τον τρόπο που περιγράφει η νένυα, παίρνει και η δικιά μου χάπια. Αν σας βολέψει μεγειασασμεχαρά σας αλλά να ξέρετε ότι για όποιον σας βλέπει να το κάνετε θα μένει για πάντα αστείο και τραγικό θέαμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις