The_Judas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλημα, αλλα σε ορισμένες καψούλες υπάρχει μια δυσκολία. Οι pharmaton geriatric που αναφέρθηκαν είναι δύσκολες στην κατάποση.
christiana78 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλημα, αλλα σε ορισμένες καψούλες υπάρχει μια δυσκολία. Οι pharmaton geriatric που αναφέρθηκαν είναι δύσκολες στην κατάποση. Αν αυτό είναι το πραγματικό τους μέγεθος πράγματι...
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 εγώ έχω πιει 9 χάπια μαζί με δύο γουλιές νερό χωρίς πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις το εξής. πάρε το χάπι βάλτο στο στόμα σου και μετά πιες από ένα μπουκάλι νερό το οποίο θα το ζουλίσεις να πετάξει απότομα νερό . Έτσι θα μπορέσεις να τα πιεις αστραπιαία χωρίς πρόβλημα (ουσιαστικά δεν θα τα καταλάβεις καν.) Aποπειρα εκανες?
frenzy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μια φορά ένας φίλος μου έκανε μυτιά τη σκόνη από ένα τονοτιλ. Κοκκίνισε το μάτι του και βούλωσε το ένα του ρουθούνι για ένα μήνα. Εγώ γελούσα για άλλο τόσο.
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Aποπειρα εκανες? όχι βέβαια , χαπάκια είχα πιει ----------------------------------- Θυμάμαι μια φορα ήμουν άρρωστος με πυρετό και είχα πιει τέσσερα Depon max αναβράζον γιατί έπινα το ένα και ξεχνούσα ότι είχα πιει και μετά από λίγο ξαναέπινα (εκείνη την εποχή έπινα πολύ χόρτο και ξεχνούσα γενικά). Μια φορά ένας φίλος μου έκανε μυτιά τη σκόνη από ένα τονοτιλ. Κοκκίνισε το μάτι του και βούλωσε το ένα του ρουθούνι για ένα μήνα. Εγώ γελούσα για άλλο τόσο. εγώ το είχα κάνει με υπνωτικό χάπι 1
marantonis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ποσο δυσκολο ειναι να βαλετε το χαπι στο στομα και να πιειτε νερο ρε παιδια;
christiana78 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Είναι φυσικό αντανακλαστικό. Κάποιοι μπορούν να το καταπιέσουν κάποιοι όχι.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 υπάρχουν και αυτά http://www.nextag.com/tablet-crusher/stores-html
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) υπάρχουν και αυτά http://www.nextag.com/tablet-crusher/stores-html Αν δοκιμασίες να ανοίξεις μια καψουλα farmaton και δοκιμασεις το περιεχόμενο, δεν θα προσπαθήσεις ξανά να ανοίξεις ή να διαλυσεις χάπι! Ασε που μερικά πρέπει να λιώνουν στο στομάχι και όχι στο στόμα! Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2011 από billdanos
Haldol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μια ιδέα είναι μόνο... Πριν καιρό είχα κι εγώ μια φοβία στο να καταπιώ χάπια. Εκατό κιλά νερό κάφε φορά, αγωνία αν θα κατέβει ή αν θα κολλήσει, κλπ. Πρόσφατα χρειάστηκε να κατεβάζω 3-4 χάπια την ημέρα, οπότε και αυτή η διαδικασία ήταν ταλαιπωρία. Ε, μια φορά δοκίμασα... απλά «να το καταπιώ». Χωρίς νερό και χωρίς τίποτα, σα να είναι φαγητό. Αποτέλεσμα; Πλέον τα παίρνω έτσι όλα, ανεξαρτήτως μεγέθους... τα καταπίνω όπως θα κατάπινα το οποιοδήποτε κομμάτι τροφής, και έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση. Τώρα δώσε μου κουβά με χάπια, θα τα κατεβάσω σε δυο λεπτά για πλάκα. 1
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πλέον τα παίρνω όλα, ανεξαρτήτως μεγέθους... τα καταπίνω :fear: 1
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μια ιδέα είναι μόνο... Πριν καιρό είχα κι εγώ μια φοβία στο να καταπιώ χάπια. Εκατό κιλά νερό κάφε φορά, αγωνία αν θα κατέβει ή αν θα κολλήσει, κλπ. Πρόσφατα χρειάστηκε να κατεβάζω 3-4 χάπια την ημέρα, οπότε και αυτή η διαδικασία ήταν ταλαιπωρία. Ε, μια φορά δοκίμασα... απλά «να το καταπιώ». Χωρίς νερό και χωρίς τίποτα, σα να είναι φαγητό. Αποτέλεσμα; Πλέον τα παίρνω έτσι όλα, ανεξαρτήτως μεγέθους... τα καταπίνω όπως θα κατάπινα το οποιοδήποτε κομμάτι τροφής, και έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση. Τώρα δώσε μου κουβά με χάπια, θα τα κατεβάσω σε δυο λεπτά για πλάκα. Αυτο νομιζω οτι ειναι ψιλοεπικινδυνο γιατι μπορει να κολλησει στον οισοφάγο.
santana99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 αμερικανιά....πιείτε και νεράκι του θεου ωρε χαχα
kage Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 όχι βέβαια , χαπάκια είχα πιει ----------------------------------- Θυμάμαι μια φορα ήμουν άρρωστος με πυρετό και είχα πιει τέσσερα Depon max αναβράζον γιατί έπινα το ένα και ξεχνούσα ότι είχα πιει και μετά από λίγο ξαναέπινα (εκείνη την εποχή έπινα πολύ χόρτο και ξεχνούσα γενικά). εγώ το είχα κάνει με υπνωτικό χάπι μητσο εσυ? Μπορεις να το κανεις σκονη και να το σνιφφαρεις. στο μτν σε μια σειρα που κυνηγαγαν under 18 για αλκοολ κτλ.ενας ειχε αδεια απο γιατρο για να σνιφαρει το χαπι του ,γιατι αλλιως ειχε προβλημα με το στομαχι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις