_chris_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ρε παιδιά έχω μια απορία. καταρχήν επειδή έχω ένα πρόβλημα με το λαιμό μου πρέπει να πάρω κάτι χάπια. το θέμα είναι ότι δεν έχω συνηθίσει στα χάπια και έχω πρόβλημα να τα καταπιώ. (αλήθεια εσείς τα καταφέρνετε η απορία μου είναι γιατί σε μερικά λέει να μην τα διαλύουμε και πρέπει να τα καταπιούμε; μου είναι δύσκολο και δεν την παλεύω. αν τα διαλύσω στο νερό ή τα σπάσω θα αλλάξει κάτι;
-nick- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ισως αλλαζει η βιοδιαθεσιμοτητα τους, δηλαδη τι ποσοστο τους τελικα φτανει στο αιμα σου.
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Και γω εχω τρομερο προβλημα με την καταποση χαπιων Νιωθω οτι καθε φορα θα καταπιω την γλωσσα μου και θα πεθανω (ναι ξερω) Τα ντεπον τα σπαω οταν δεν εχω αναβραζον και παντα κανανε την δουλεια τους.. Αναγκαστηκα πρεπει να ηρεμσεις και να τα παρεις κανονικα πιστευω.Μην σε πιασει κανενα αγχος και σου κατσουν στο λαιμο..
santana99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ναι ρε συ εχουν αυτή την επικάλυψη ώστε να "ανοιξουν" σε συγκεκριμένη στιγμή....ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.. τώρα για το να καταπιείς είναι πολυ απλό....όλοι που δεν μπορούνε πάνε να το καταπιούνε σαν φαΐ και όπως είναι λογικό κολλάει πίσω......αυτό που κάνεις είναι: -γεμίζεις ποτήρι νερό -βάζεις το χάπι στη γλώσσα (μέση) -ξεκινάς να ΠΙΝΕΙΣ νερό (ακουμπώντας το ποτήρι στο 1/4 της γλώσσας από έξω) και έτσι όπως θα πιεις θα παρασύρει το χάπι (όσο μεγάλο και αν είναι) και θα κατέβει....δεν θα νιώσεις κάποια ικανοποίηση γτ είναι σαν να πας αμάσητη μπριζόλα...(δεν χαίρεσαι ούτε στον κατάπιομα) ούτε πουθενά γιατί απλά νιώθεις μια μικροενοχλησούλα καθώς κατεβαίνει... πίνεις λοιπον 2-3 γουλιές και είσαι κομπλέ... έχω πιεί και 3 cla χάπια ταυτόχρονα με αυτή τη μέθοδο αυτή... Δεν σκέφτεσαι, απλά πίνεις νερό και αυτό πάει μόνο του... Ανάλυση έτσι?χαχαχα 4
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 δλδ αμα ηταν υποθετο; με νερο ουτε το καταλαβαινεις.
santana99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 δεν έδωσα βάρος βασικά σε αυτό το θέμα....χάπι χωρίς νερό είναι πολύυυυυυυ δύσκολο εκτός αν έχει το μέγεθος 1/4 του depon και έχεις σαλώδες στόμα xaxaxa
_chris_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 πάντως έχω μεγάλο πρόβλημα. αναγουλιάζω όταν πάω να το καταπιώ. έχω δοκιμάσει με νερό, με φαγητό.. τίποτα.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Να υποθέσω ότι το να καταπιείς 1/3 σουβλάκι με την μία μπορείς να το κάνεις. Δεν είναι θέμα μεγέθους δηλαδή ( ; )
-nick- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μπορεις να το κανεις σκονη και να το σνιφφαρεις. 2
mary Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Καλα κ εγω στα 10 μου το ειχα αυτο το προβλημα και μου φωναζε ο μπαμπας αλλα οχι και τωρα.. Καλα ποσο ειστε;;;10χρονα... Το βασικο ειναι να χαλαρωσεις να μη το σκεφτεσαι οτι εχεις χαπι στο στομα σου κ μαζι με το νερο θα κατεβει κ αυτο χωρις να το καταλαβεις... 1
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 εγώ έχω πιει 9 χάπια μαζί με δύο γουλιές νερό χωρίς πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις το εξής. πάρε το χάπι βάλτο στο στόμα σου και μετά πιες από ένα μπουκάλι νερό το οποίο θα το ζουλίσεις να πετάξει απότομα νερό . Έτσι θα μπορέσεις να τα πιεις αστραπιαία χωρίς πρόβλημα (ουσιαστικά δεν θα τα καταλάβεις καν.)
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Και όταν φτάσει στον πνεύμονα τί κάνεις; Ξαναπίνεις νερό? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μόνο εγω τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα με τα χάπια. Και προφανώς γνωρίζω πως είναι ψυχολογικό αλλα δεν υπάρχει θεραπεία... Κάθε φορά κάνω ολόκληρη κουβέντα με τον φαρμακοποιο: σε σιρόπι βγαίνει? αναβραζον? τι μέγεθος έχει το χάπι? Τα χειρότερα μου είναι τα panadol cold and flu, οι καψουλες αντιβιωσης και οι βιταμίνες τύπου centrum & farmaton! Κάθε φορά που πρέπει να πάρω κάποιο απο αυτά, κρυβομαι να μη με βλέπουν και κάνω ασκήσεις θάρρους πριν δοκιμάσω να τα καταπιω. Πολλές φορές πετάω αρκετά πριν τα καταφέρω... 1
devil-ji Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Παντα μου φαινοταν παραξενο πως καποιοι δεν μπορουσαν να καταπιουν χαπακια, ενα πραμα σαν αυτους που δε μπορουν να κοιταζουν οταν τους παιρνουν αιμα. Παντως μερικες φορες τα καταπινω και χωρις νερο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις