Cool-processor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Proton sorry αλλα δεν έχω ελληνικά.. 2on έχω κατεβάσει για ubuntu 11.04 το anjuta 3.0 και δεν γίνεται εγκατάσταση,δυστυχώς δεν θέλω το 2.2 από το download center. όταν λέω δεν γίνεται εγκατάσταση,μου πετάει ότνα κάνω το configure ότι κάποια requirements δεν είναι πετυχημένα(2 από τα 4). tips? Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! amesos na pesete na me fate.... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Που βρηκες το anjuta 3.0 για 11.04? Αν το κατεβασες απο τη σελιδα του gnome και πηγες να το κανεις compile με το χερι, εκτος του οτι δεν ενδικνυται, ισως να μην γινεται γιατι θελει αλλες εξαρτησεις, πχ να ειναι σε gtk3 απο gtk2 που εινια η 2.2. Βρηκα ενα ppa repo που εχει ετοιμο το anjuta 3.0 για 11.04, use at your own risk https://launchpad.net/~bdwomack/+archive/ppanatty Αλλιως περιμενε ως τον Οκτωβριο και την 11.10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cool-processor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 οκ μπορείϛ να μου πειϛ πωϛ στο καλό μπορώ να το εγαταστισω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ubuntu software center > menu > επεγεργασια > πηγες λογισμικου > κωδικος > αλλο λογισμικο > προσθηκη >ppa:bdwomack/ppanatty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.