CtrlFreak Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος σε τι αναφέρετε ο δείκτης προόδου στην ηλεκτρονική γραμματεία των ΤΕΙ? Διαφέρει από τον μέσο όρο που εμφανίζεται στην ενότητα με τις βαθμολογίες.
slipknot Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Έχει να κάνει με το πόσα μαθήματα έχεις περάσει;
CtrlFreak Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ναι όποτε περνάω κάποιο μάθημα αλλάζει ανάλογα με τον βαθμό που έχω γράψει. Έχει να κάνει με τον βαθμό του πτυχίου?
CtrlFreak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει η δυνατότητα κάποια περασμένα μαθήματα που δεν έγραψα καλά να τα ξαναδώσω?
saya Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν νομιζω ..αν περαστει το μαθημα περαστηκε .Δεν σβηνει .Μπορεις να βαζεις ρητρα ομως που ειναι κατι σαν πλαφον που σημαινει οτι αν δεν γραψω πχ 7 μην μου περνατε το μαθημα .Δεν θα σε συμβοελευα να μπλεξεις με τετοια.Παντως καποιες σχολες εχει δυνατοτητες να βελτιωσεις την βαθμολογια σου αρκει να ρωτησεις την γραμματεια .Πρωτακι εισαι ε;
CtrlFreak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι απλά μπαίνω στον 4ο χρόνο και οι διδακτικές μου δεν συμπληρώνουν τις 39 και μου μένουν αρκετές στο τέλος και είπα μήπως διορθώσω κανά λάθος του παρελθόντος. θα κάνω και καμιά ερώτηση στην γραμματεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.