Προς το περιεχόμενο

Οι AMD και Nintendo ενώνουν τις δυνάμεις τους

Aragorn Elessar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτό με τους κοινούς τίτλους... καταρχήν δεν έχω παίξει ποτε διπλα διπλα σε ποιοτική HD 1080p οθόνη για να δω τι γίνετε με τους κοινούς.. εγώ ξέρω ότι το PS3 βγάζει γραφικά που το xbox ούτε στα όνειρα του δεν πρόκειται να παίξει! uncharted 2,3 MGS5, GoW 3 κτλ.. ούτε για πλακα σύγκριση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κάρτα γραφικών του 360 έχει διπλάσια δύναμη απο του PS3, απλά ο επεξεργαστής του PS3 κάνει θαύματα.

Στα multiplatform το PS3 είναι πίσω, στα exclusives όμως έχει ανώτερα γραφικά (αρκεί να ξέρεις να δουλεύεις πάνω στο PS3).

Ακριβώς John, μπορεί να παράγει καλύτερα γραφικά αλλά το καταφέρνει μόνο στα exclusives γιατί το κόστος εξέλιξης για τα κοινά παιχνίδια είναι κατά κανόνα ασύμφορο. Έχω παρακολουθήσει ολόκληρο αφιέρωμα πάνω στους λόγους που συμβαίνει αυτό με το PS3. Και επιστρέφοντας στο θέμα μας γι'αυτο είπα ότι το PS3 έχει Nvidia από...ατύχημα και είναι και ο λόγος που είναι αρκετά πιο αδύναμη.

Σπάνια κρατάει FPS καλύτερο από το XBOX.

Fedonas νομίζω ότι το βλέπεις εντελώς φανατικά το θέμα. Είναι γνωστό ότι στα κοινά games το XBOX έχει σχεδόν πάντα καλύτερα αποτελέσματα. Παρεπιπτόντως το Battlefield 3 που παρουσιάστηκε στην Ε3 φέτος έχει καλύτερα γραφικά από Uncharted 2-3 και θα βγει και σε XBOX και σε PS3 καθώς και σε PC.

Και μιλάω για κοινά παιχνίδια. Δε συγκρίνω διαφορετικά παιχνίδια ανταγωνιστές όπως GT5 με Forza 4 όπου σχεδόν δεν υπάρχει σύγκριση στο τελικό συνολικό αποτέλεσμα. (υπέρ Forza 4-XBOX)

Ας τελειώσουμε όμως το off-topic.

Δεν ήταν όλα απο το Wii U (αν όχι κανένα), αλλά απο Xbox360/PS3.

Τα tech-demos ήταν του Wii-U.

Από XBOX360/PS3 ήταν τα βιντεο των multiplatform τίτλων ( Metro Last Night, Darksiders 2, Assasin's Creed, Aliens etc etc)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...