Προς το περιεχόμενο

dvd apple

zHsHs_87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω ενα dvd τησ Apple εξωτερικο ενω σε Windows το αναγνωριζει δεν διαβαζει τα δισκακια βασικα παω να το βαλω και το πεταει δεν το δεχετε υπαρχει περιπτοση να δουλεψει σε Windows η μονο σε Mac;

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω ενα dvd τησ αππλε εξωτερικο ενω σε γουιντος το αναγνωριζει δεν διαβαζει τα δισκακια βασικα παω να το βαλω και το πεταει δεν το δεχετε υπαρχει περιπτοση να δουλεψει σε γουιντος η μονο σε μακ????

μπορεις να μας δωσεις λινκ του dvd drive; ειναι plug 'n play ή χρειαζεται εγκατασταση drivers;

Δημοσ.

τα εφτα εχω ta (seven) το αναγνωριζει κανονικα αλλα οταν βαζω cd με το που το βαζω το βγαζει αμεσως!!!

Δημοσ.

64 bit το κατεβασα αλλα ειναι για 32 για 64 εχει ??? σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και με συνχωρεις για την ταλεπορια!!!!

Δημοσ.

64 bit το κατεβασα αλλα ειναι για 32 για 64 εχει ??? σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και με συνχωρεις για την ταλεπορια!!!!

νομιζω πως κανει και το χ32 για τα χ64 συστηματα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω ενα dvd τησ αππλε εξωτερικο ενω σε γουιντος το αναγνωριζει δεν διαβαζει τα δισκακια βασικα παω να το βαλω και το πεταει δεν το δεχετε υπαρχει περιπτοση να δουλεψει σε γουιντος η μονο σε μακ????

Σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες για τις ξένες λέξεις.

Όχι Αππλε αλλά Apple.

Όχι γουιντος αλλά Windows.

Όχι Μακ αλλά Mac.

Λυπάμαι αλλά το επόμενο μήνυμα γραμμένο με παρόμοια γραφή θα διαγραφεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...