Stavrakas13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Θα πέσουν στην περιφέρεια οι βάσεις αδερφέ....κάνε το καλοκαίρι σου εσύ και μην σκέφτεσαι πράγματα που για τώρα δεν περνάει τίποτα απ'το χέρι σου.
puma1991 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Παιδια τι λετε για τις φετινες βασεις?θα ηθελα να κανω την εξης ερώτηση εβγαλα απο μεγαλημαλακια, ενω πήγαινα για 1500 κατι ,12980 στοχεύω πολιτικες επιστήμες ρέθυμνο η κοινωνιολογια Ρεθυμνο και οι δυο εχουν καπου 13400 λετε να τις πιασω?ειμαι και ειδική κατηγορία επειδηεχει πεθάνει ο παέρας μου Α-Ν-Ε-Τ-Α!!!!Πιστεύω ότι τις πιάνεις και χωρίς καν την ειδική κατηγορία. Πιστεύω οτι οι βάσεις σε αυτές τις σχολές θα πέσουν τουλάχιστον 500 μόρια!!!Οι ειδικές θέσεις θα έχουν βάση πολύ χαμηλότερη υπολόγισε τουλάχιστον 1000 μόρια κάτω. Οπότε αυτές οι σχολές που ανέφερες τις βλέπω στην ειδική κατηγορία να έχουν βάση πάνω κάτω στα 12000 μόρια. το πολιτικών δομικών έργων στο ηράκλειο πόσο λέτε να πέσει φέτος? Δεν μπορεί να σου πει κανείς συγκεκριμένα για κάποιο τμήμα. Μονο γενικά για το πεδίο και για κατηγορία σχολών(επαρχία η Αθήνα όπως και ανάλογα την κατηγορία των μορίων). Σχολές στο 4ο Πεδίο απο 15000 και κάτω και επαρχία είναι σίγουρο οτι θα πέσουν πάνω από 500 μόρια, αρκετές θα ξεπεράσουν και τα 1000 μόρια. Από 15000 και πάνω είναι σίγουρο ότι θα πέσουν, άλλα το πόσο δεν το ξέρω, πάντως δεν νομίζω πολύ παραπάνω απο 500 μόρια. Όσον άφορά το 5ο Πεδίο, εδώ το ίδιο με το 4ο και επιπλέον κάτω 300-500 μόρια σε οτι είπα.
pdiomidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εκτος απο την δυσκολια των μαθηματων φετος και με τους λιγους επιτυγχοντες που ειχαμε συν την οικονομικη κριση που οι οικογενειες δεν θελουν να πανε επαρχια διοτι δεν υπαρχει ρευστο θα πεσουν κατα πολυ οι βασεις! σε μερικες σχολες εως και 2.000 μορια!
Evilsmile Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μην ακους τιποτα και κανεναν. Απλα περιμενε να βγουν οι βασεις . Οτι ειναι να γινει θα γινει
BakariosG13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εγω παιδες περιμενα 16.000 στη Θεωρητικη κ μου ηρθαν καπως τα 14.223 μορια....Στοχος μ ηταν παντα να μπω Αθηνα για οικονομικους λογους κ συγκεκριμενα Παντειο,εστω κ Κοινωνικη Ανθρωπολογια.Μπορω να την πιασω τι λετε???Εχω ΣΚΑΣΕΙ απο την Απογοητευση....
puma1991 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μην ακους τιποτα και κανεναν. Απλα περιμενε να βγουν οι βασεις . Οτι ειναι να γινει θα γινει Γιατί να μην ακούει κανέναν? Ρώτησε για να ακούσει μια γνώμη. Και γνώμη μου ειναι οτι την πιάνει σίγουρα και να μην ανχωνεται και να περάσει καλα το καλοκαίρι. Εγω παιδες περιμενα 16.000 στη Θεωρητικη κ μου ηρθαν καπως τα 14.223 μορια....Στοχος μ ηταν παντα να μπω Αθηνα για οικονομικους λογους κ συγκεκριμενα Παντειο,εστω κ Κοινωνικη Ανθρωπολογια.Μπορω να την πιασω τι λετε???Εχω ΣΚΑΣΕΙ απο την Απογοητευση.... Όπως σε όλες τις κατεύθυνσεις ετσι και εδώ θα έχουμε σιγουρα μείωση των βάσεων. Να σου πω την αλήθεια, δεν μπορώ ούτε στο περίπου να προβλέψω πόσο θα πέσουν γιατί ναι μεν ήταν δύσκολα, αλλά οι άλλες δυο κατευθύνσεις είχαν πολύ πιο δύσκολα σε σχέση με άλλες χρονιές.
johnll Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδια..θελω καποια εκτιμηση για το βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων στα γιαννενα..ειναι 3ο πεδιο και στη βιολογια υπηρχε μειωση 24% αριστουχους και χημεια 6%..ειναι μεση σχολη και περιφερειακο τμημα..εχετε καποια αποψη?
arsenal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 φιλε εννοειται οτι θα πέσει!αφου μονο σου το λες κατα καποιο τρόπο
status Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ε, αφού εκτιμάται αντί να περιμένετε να ανακοινωθούν, σας λέω και εγώ λοιπόν ότι θα ανέβουν, έτσι για να σας αγχώσω!:Ρ
arsenal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Α-Ν-Ε-Τ-Α!!!!Πιστεύω ότι τις πιάνεις και χωρίς καν την ειδική κατηγορία. Πιστεύω οτι οι βάσεις σε αυτές τις σχολές θα πέσουν τουλάχιστον 500 μόρια!!!Οι ειδικές θέσεις θα έχουν βάση πολύ χαμηλότερη υπολόγισε τουλάχιστον 1000 μόρια κάτω. Οπότε αυτές οι σχολές που ανέφερες τις βλέπω στην ειδική κατηγορία να έχουν βάση πάνω κάτω στα 12000 μόρια. Δεν μπορεί να σου πει κανείς συγκεκριμένα για κάποιο τμήμα. Μονο γενικά για το πεδίο και για κατηγορία σχολών(επαρχία η Αθήνα όπως και ανάλογα την κατηγορία των μορίων). Σχολές στο 4ο Πεδίο απο 15000 και κάτω και επαρχία είναι σίγουρο οτι θα πέσουν πάνω από 500 μόρια, αρκετές θα ξεπεράσουν και τα 1000 μόρια. Από 15000 και πάνω είναι σίγουρο ότι θα πέσουν, άλλα το πόσο δεν το ξέρω, πάντως δεν νομίζω πολύ παραπάνω απο 500 μόρια. Όσον άφορά το 5ο Πεδίο, εδώ το ίδιο με το 4ο και επιπλέον κάτω 300-500 μόρια σε οτι είπα. Κοιτα για τοσο πολυ να πέσουν δεν νομίζω για τισ ειδικες κατηογιρες εννοώ...με τα κοινωνικα κριηρια εχω 2 θέσεις για κάθε μια απο τις δυο σχολές αντίστοιχα..ωστοσο ισχύειμονο για την περιφέρεια πουμενω αρα ενας απο Αθηνα δεν μπορει να μπει με ειδικη κατηγορία κοινωνικών κριτηριων σε αυτες τις σχολέςδεν μπορει δηλαδη να μου φάεις τις θέσεις
johnll Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 φιλε εννοειται οτι θα πέσει!αφου μονο σου το λες κατα καποιο τρόπο Ποσο ομως??
apathya Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα.για τα επαλ υπάρχει καμιά πρόβλεψη έστω απο κάποια πηγή για βάσεις; 1861.5 εγραψα.το 1900, το είχα αλλα το έχασα απο τραγικές αυθαιρεσίες. στόχος μου είναι αστυφυλάκων και σμυ με περσινές βάσεις 1847 και 1835 αντίστοιχα.μιλάμε για πολύ άγχος.ξέρετε δεν θέλω να περάσω απο την ίδια εμπειρία για δεύτερη φορά.
arsenal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Λιγότεροι αριστούχοι φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις Πτώση των βάσεων επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας που περιλαμβάνουν την κλιμάκωση του Γενικού Βαθμού Πρόσβασης (ΓΒΠ). Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι αριστούχοι φέτος είναι 1,48%, ενώ πέρυσι ήταν 3,3%. Οι υποψήφιοι της Θετικής και της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης 1 συγκέντρωσαν τα περισσότερα άριστα στις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι χειρότερες επιδόσεις σημειώθηκαν στην Τεχνολογική Κατεύθυνση 2 και στη Θεωρητική Κατεύθυνση. Συνολικά, ο γενικός βαθμός πρόσβασης του 35% των υποψηφίων κινήθηκε κάτω από τη βάση. zougla.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.