Προς το περιεχόμενο

Βασεις 2011 εκτιμήσεις

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τι λετε για τις φετινες βασεις?θα ηθελα να κανω την εξης ερώτηση εβγαλα απο μεγαλημαλακια, ενω πήγαινα για 1500 κατι ,12980 στοχεύω πολιτικες επιστήμες ρέθυμνο η κοινωνιολογια Ρεθυμνο και οι δυο εχουν καπου 13400 λετε να τις πιασω?ειμαι και ειδική κατηγορία επειδηεχει πεθάνει ο παέρας μου

Δημοσ.

άνετα πιστεύω, αν κρίνω από την δυσκολία των μαθημάτων. Ειδικά αν η σχολή πάρει τον ίδιο αριθμό ατόμων όπως πέρυσι.

Δημοσ.

Κανείς δεν θα μπορεί να σου πει με σιγουριά,αλλά όπως λέει και ο τίτλος του τόπικ σου εδώ κάνουμε εκτιμήσεις.

Άρα εκτιμώ πως τις έχεις

Δημοσ.

Και εγω πιστευω πως τα έχω!ο βαθμος δυσκολιας φετος ηταν πολυ μεγάλος,δεν εχουν ζήτηση ,οικονομικη κρισ και δεν ερχονται πολλοι Κρητη αλλα καταργθηκαν και οιμεταγραφές.θα δείξει πάντως..

Δημοσ.

Στην επαρχια ειπαν οτι θα πεσουν πολυ!Μεχρι και 1000!

χιλιάρικο θα πέσουν μόνο και μόνο λόγω δύσκολων θεμάτων. Από κει και πέρα λόγω μη μεταγραφών κάποια τμήματα θα πέσουν τρελά.

Τουλάχιστον αυτή είναι η εκτίμησή μου...

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι το μόνο θέμα που προκύπτει στην όλη εξήγηση που έχω δώσει είναι ο αυξημένος αριθμός εξεταζόμενων. Αν και για επαρχία, δεν νομίζω να έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο έτσι ώστε να καταφέρει να κρατήσει σταθερά τις βάσεις.

Δημοσ.

Πολύ σε αγχώνει. Κάτσε απόλαυσε το καλοκαιράκι σου 3 μήνες διακοπές δεν θα ξανακάνεις... (ναι Οκτώβρη θα ξεκινήσεις σχολή)

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να μην ξεκινσω φροντιστήρια παλι Σεμπτέμβρη!και αυτη την φορα με ΒΙΟΛΟΓΙΑτο ακούτε?οχι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑ γιατι ειμαι Θεωρητικο και δεν ρισκαρω παλι για 5ο πεδιο ρεεεε!

Δημοσ.

Ε και πάλι. Χαλαρώνεις ξεκουράζεσαι και ΑΝ θα ξεκινήσεις φροντιστήρια το Σεπτέμβρη, δεν θα το ξέρεις παρά μέχρι το τέλος Αυγούστου, όταν και θα βγουν οι βάσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...