TheDevilMayCare Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πως? Μετακινωντας καπως το ανεμιστηρι ωστε να πεφτει περισσοτερο πανω, η αν μπορεις να προσαρμοσεις μεγαλυτερο ακομη εως και 12αρη φαν
APsD Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Να ρωτήσω κατι? Αν εβγαζα το fan που έχω βαλει τωρα και βάλω κατι τέτοιο η τέτοιο ακριβώς κατω απο την καρτα γραφικών λετε να κανει τπτ?
zaoAR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 οι θερμοκρασίες απο το hwmonitor μου φαινονται μία χαρά... Επαλήθευσε τις και με το GPUZ και άμα δέν δείς διαφορά και σε καλύπτει απο θόρυβο, τότε είσαι κομπλε..
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Να ρωτήσω κατι? Αν εβγαζα το fan που έχω βαλει τωρα και βάλω κατι τέτοιο η τέτοιο ακριβώς κατω απο την καρτα γραφικών λετε να κανει τπτ? Οχι δε θα βοηθουσαν, αλλωστε δεν ειναι αυτη η χρηση τους.... Επισης, αν δεν το κανει η ιδια η 7900GS, θα μπορουσες να της ορισεις χαμηλοτερα ρολογια, για παραδειγμα ακομη και 100core/100memory, θα ηταν αρκετο για 2D/desktop & ταινιες
APsD Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ε οχι νταξει windows 7 με aero εχει το μηχανημα αμα ρίξω τα ρολογια δεν θα παιζουν ουτε αυτα. Αυριο θα δω temps και με gpuz και αμα ειναι οκ θα παω να παρω εναν πιο αθορυβο ανεμιστήρα και θα το αφήσω ετσι..
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ε οχι νταξει windows 7 με aero εχει το μηχανημα αμα ρίξω τα ρολογια δεν θα παιζουν ουτε αυτα. Για τα 7αρια δεn ξερω, μπορεις να το δοκιμασεις! Παντως XP = κανενα προβλημα @ 100/100 2D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.