APsD Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, Εχω ενα παλιο pc για βασικές εργασίες κλπ που έχει πάνω την καρτα γραφικών XFX GF 7900GS AGP. Το πρόβλημα είναι οτι ο ανεμιστήρας της κανει πααααρα πολυ θόρυβο. Την εχω καθαρίσει μπας και σταματήσει αλλα δεν.. Μονο αυτο το fan ακούγεται. Υπάρχει πουθενα καμια ψύχτρα για αυτην τη κάρτα? Και fanless να είναι μια χαρα.. Το pc το πολυ να παιξει καμια ταινια. Δεν τρώει ζόρια πολλα. Αλλιώς τι πατέντα μου προτείνετε να κάνω..? Η κάρτα είναι αυτή
stm00192 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Με μια accelero s1 η s2 ακόμη και fanless αν δεν την ζοριζεις πολύ πιστεύω ότι θα είσαι αρχοντας
zaoAR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Καί αυτή να πάρεις μια χαρά είσαι. Δέν είναι πολλύ θορυβώδης, την έχω βάλει σε έναν φίλο... Βέβαια για ταινίες και απλά πργματα δεν θές καν(fan εννοω)!!!
APsD Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Thx! Γνωρίζεις καποιο μαγαζί στην Αθηνα γιατι την βρίσκω μονο στην Πάτρα? EDIT: Για την accelero s λέω Αμα βάλω αυτην που λές zaoAR χωρίς το fan λες να έχω πρόβλημα? EDIT2: H δεν είδα την παρένθεση η εκανες edit:P
profi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 επειδή δεν αξίζει να δώσεις χρήματα....δοκίμασε να βγάλεις το πλαστικό καπάκι(ανέβασε κ μία φώτο) κ κράτα έναν άλλο ανεμιστήρα στο χέρι να φυσάει την κάρτα τσεκάροντας θερμοκρασίες!αν είναι καλές,έυκολα μετατρέπεται σε μόνιμη αυτή η λύση! το κακό με την κάρτα σου είναι ότι έχει περίεργη διάταξη κ έχεις 2 chip που θέλουν ψύξη...δες εδώ κ τις 2 σελίδες... http://www.overclock.net/nvidia/211661-sapphire-radeon-x1950pro-512mb-agp-vs-2.html οπότε θες να αγοράσεις ψύκτρα συν κάτι ακόμα...που κ αυτό θα χρειάζεται πατέντα
zaoAR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Thx! Γνωρίζεις καποιο μαγαζί στην Αθηνα γιατι την βρίσκω μονο στην Πάτρα? EDIT: Για την accelero s λέω Αμα βάλω αυτην που λές zaoAR χωρίς το fan λες να έχω πρόβλημα? EDIT2: H δεν είδα την παρένθεση η εκανες edit:P δέν νομίζω πωσ η συγκεκριμένη θα κάνει δουλειά χωρίς το fan... αλλά και με το fan δεν κάνει ιδιαίτερο θόρυβο... άμα πάς για fanless τσίμπα μία accelero όπως σου είπε και ο άλλος!!! υ.γ Μήν ξεχάσεις: μια καλή πάστα!!!
APsD Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Παστα εχω αυτην που είχε μεσα η Prolimatech Megahalems Rev.2 απο το pc της υπογραφής μου! Αυτό που λες profi δεν το καταλαβα. Δλδ αν πάρω την accelero s1 δεν θα κάνω δουλειά?
zaoAR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 έχει δίκιο ο profi.... Δές την κάρτα σου πώς είναι έχει 2 chips που ψύχει η deafault cooler....
APsD Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Φώτο: Αμα την αφήσω οπως είναι στην 3 φωτο θα έχω πρόβ? Sorry για το rotation EDIT: Τώρα είδα την απάντηση zaoAR. Πακετο δλδ? Kαμια ιδέα?
profi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 αυτό σου λέω...όπως είναι στην 3 κ κάπως βάλε έναν ανεμιστήρα να την φυσάει...κ τσέκαρε θερμοκρασίες
zaoAR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 προσωπικά πιστεύω θα έχεις πρόβλημα.. διότι αυτο είναι απλά μια μεταλική πλάκα.. δέν έχει καν pipes... μπορείς να πάρεις αυτή που σου είπα παραπάνω(μαζί με το fan) και να προσθέσεις στο 2chip ενα heatsink πχ...
profi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 αυτή η ίδια η μεταλική πλάκα κάνει την δουλειά της τόσο καιρό,με την φασαρία έχει πρόβλημα ΟΧΙ με θερμοκρασίες...οπότε ανεμιστήρα θέλει όχι άλλη ψύξη.αυτό το heatsink δεν ταιριάζει στις τρύπες τις κάρτας...προσωπικά για αυτή την κάρτα δεν θα έδινα καμιά 30 ευρώ για ψύξη κ να κάθομαι να κάνω κ πατέντες...άσε που δεν χρειάζεται κιόλας! σου περισεύει κανένας ανεμιστήρας?
APsD Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Να ρωτήσω κατι? Αμα πάρω την accelero s1 και βαλω και ενα απο αυτα στο δευτερο chip θα έχω πρόβ? Απλα προτιμώ το fanless. Τα τσιπάκια που είναι γυρω γύρο απο την gpu θα ψύχονται? Μου περισευουν πολλοι και σε διάφορα μεγεθη απλα μου άρεσε η ιδεα του fanless:)
zaoAR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 αυτή η ίδια η μεταλική πλάκα κάνει την δουλειά της τόσο καιρό,με την φασαρία έχει πρόβλημα ΟΧΙ με θερμοκρασίες...οπότε ανεμιστήρα θέλει όχι άλλη ψύξη.αυτό το heatsink δεν ταιριάζει στις τρύπες τις κάρτας...προσωπικά για αυτή την κάρτα δεν θα έδινα καμιά 30 ευρώ για ψύξη κ να κάθομαι να κάνω κ πατέντες...άσε που δεν χρειάζεται κιόλας! σου περισεύει κανένας ανεμιστήρας? απλά είπα το τί θα έκανα εγω... Με 12 ευρο το cooler και 5 ευρο ενα heatsink θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο, απ ότι να έχω ενα fan στον αέρα.... Να ρωτήσω κατι? Αμα πάρω την accelero s1 και βαλω και ενα απο αυτα στο δευτερο chip θα έχω πρόβ? Απλα προτιμώ το fanless. Τα τσιπάκια που είναι γυρω γύρο απο την gpu θα ψύχονται? Μου περισευουν πολλοι και σε διάφορα μεγεθη απλα μου άρεσε η ιδεα του fanless:) δέν ξέρω αν χωράει κάτω απο το s1 το heatsink!!! edit: αν χωράει θα εισαι πολυ comple!!!
APsD Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αν κάνω κατι απο αυτα? Η πρώτη και δεύτερη εικονα ειναι το ίδιο. Στο fan πρεπει να βαλω την φύσα του oem fan της καρτα? Η δευ εχει προβ να παιρνει ρεύμα απο την μητρική ας πουμε. Βλέπω ενα buzzerακι στην καρτα, δεν πιστευω να αρχισει να σφυράει επειδη δεν θα βλέπει fan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.