ninos30 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Κάνοντας bios reset, επανήρθαν όλα στις αρχικές ρυθμίσεις. Άρα, αυτό που είχες κάνει στην αρχή για να σταματήσουν τα BSOD, πρέπει να το ξανακάνεις. Μπορεί να ήταν αυτό με τα VOLT. Για να βρεις προβλήματα στην μνήμη τρέχεις το memtest86+. Κατεβάζεις το iso, το γράφεις σε ένα CD, restart και boot από το CD και το αφήνεις όλο το βράδυ να τρέχει. http://www.memtest.org/ Καλό είναι να κάνει τουλάχιστον 4-5 loops
zannikakion Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 δεν ειχα πειραξει και πολλα.. απλα ειχα ρυθμισει τις συχνοτητες και τα volt. Υπαρχει περιπτωση δηλαδη επειδη ηταν στ auto τα volts να εκανε αυξομοιωσεις και να εκλεινε με αυτην την μπλε οθονη?
qsis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 δεν ειχα πειραξει και πολλα.. απλα ειχα ρυθμισει τις συχνοτητες και τα volt. Υπαρχει περιπτωση δηλαδη επειδη ηταν στ auto τα volts να εκανε αυξομοιωσεις και να εκλεινε με αυτην την μπλε οθονη? καλο ειναι τα volt να τα οριζεις εσυ χειροκινητα μαλιστα μου χει τυχει σε μητρικες αλλα να του λες και αλλα τελικα να βαζει αλλα στις gigabyte οτι ρευμα τους λες ακριβως βαζουν και δεν υπαρχει η παραμικρη αυξομειωση εγω 1.648 εχω βαλει και τα διαφορα προγραμματα (στυλ hw monitor, everest ) μου δειχνουν παντα 1.65 στο auto δεν ξερεις τι σκαλωμα μπορει να φαει γενικα στις μνημες καλο ειναι να βαζουμε και λιγο το χερακι μας γιατι πολυ συχνα βλεπουμε και timings ο,τι να ναι , γινεται χαμος . δε τις βαζεις απλα πανω και δουλευουν οπως πρεπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.