ninos30 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Φαίνεται να έγιναν όλα "σωστά". Κάνε bios reset και πες μου αν ανοίξει..
zannikakion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Να πατησω το κουμπακι οταν ειναι κλειστο το μηχανημα;
zannikakion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μου ειπαν οτι πρεπει να το παταω και να πατησω και το on/off κουμπι και οταν ανοιξει να τα αφησω.. Ισχυει..;;;
ninos30 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ρε δοκιμασέ τα όλα. Δεν χαλάει κάτι έτσι. Δεν έχω το ίδιο mobo για να σου πω πως γίνεται...
zannikakion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Οκ ευχαριστω παρα πολυ.. Ησουν πολυ κατατοπιστικος σε ολα.. Ελπιζω να φτιαξει.. Ελπιζω να εισαι μεσα και πιο αργα να σου πω τα νεα.. Κ αν θες στειλε ενα πμ με το msn να σε κανω add και να σου στειλω εκει.. Ευχαριστω και παλι για ολα..
ninos30 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Διάβασα στο ΝΕΤ πως γίνεται. To βγάζεις από την μπρίζα, κρατάς πατημένο το κουμπί για 1 λεπτό. Μετά το αφήνεις. Πατάς το κουμπί του power για 1 λεπτό και μετά το αφήνεις. Μετά ξαναπατάς το reset 2-3 φορές. Μετά βάζεις ξανά το ρεύμα και ανοίγεις το PC
qsis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 καλησπερα, εχω εναν υπολογιστη με αθτην την μιτρικη Link αθτη εχει 6 slots για μνημες ram. οι 3 ειναι μπλε και οι αλλες 3 ασπρες. εχω 3 μνημες 2gb η καθεμια. οταν τις βαζω στα ασπρα slots δουλευουν κανονικα. ενω οταν τις βαζω στα μπλε το μηχανημα κανει εναν περιεργο ηχο κλεινει χωρις να εχει δειξει τιποτα η οθονη. τι πρεπει να αλλαξω στις ριθμισεις στο bios? ρωταω γιατι θελω να βαλω αλλες 3 μνημες ιδιες. ευχαριστω εκ των προτερων. φιλε εγω εχω τη πιο μικρη ud3r και ισχυει ακριβως το ιδιο , αυτα ειναι τα "μονα" slots και σε μητρικες σαν τη δικη μου εχει νοημα ωστε να χωρα η ψυκτρα (που σε μενα χωραει οριακα , λογω των ψηλων μνημων μου ) update κανε με το @bios (το χει στο site της μητρικης) μεσω windows, σε 5-6 updates που εκανα εγω δεν ειχα κανενα θεμα αλλα και παλι εχεις dual bios , δεν υπαρχει προβλημα βαβουρα να κανεις το φλασακι fat 32..
ninos30 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δεν είναι καθόλου βαβούρα με αυτό το Link που του έβαλα. Σε 3 λεπτά έτοιμο είναι το φλασάκι. Δεν είναι σαν εκείνους τους πολύπλοκους οδηγούς για bootable Win7 USB sticks... Και γενικά είναι πολύ πιο ασφαλές να το κάνεις σε DOS απ' ότι σε Win λόγω των resident προγραμμάτων που τρέχουν. Και οι ίδιοι (Gigabyte και λοιποί) το ίδιο προτείνουν
qsis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Και γενικά είναι πολύ πιο ασφαλές να το κάνεις σε DOS απ' ότι σε Win λόγω των resident προγραμμάτων που τρέχουν. Και οι ίδιοι (Gigabyte και λοιποί) το ίδιο προτείνουν ναι ειναι πιο ασφαλες, αλλα οταν εχεις dual bios δε σε πολυνοιαζει και το να κατεβασεις απλα τα bios και να τα τρεξεις με το @bios ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο τα 3 λεπτα αν η μητρικη δεν ειχε αυτη τη δικλειδα ασφαλειας θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου, αλλα επειδη υπαρχει αυτη δε χρειαζεται να εισαι τοσο σχολαστικος εγω παντως εχω περασει μπολικες φορες bios με αυτο το τροπο χωρις το παραμικρο θεμα (με εξαιρεση οτι μου εσβηνε το o/c profile . δε μου αλλαζαν οι ρυθμισεις , παρεμενα κλοκαρισμενος και μετα το update, απλα δεν υπηρχε αποθηκευμενο το προφιλ και απλα ξαναεκανα save σε περιπτωση που χρειαζοταν ποτε να το γυρισω σε στοκ ρυθμισεις ή γενικα κατι πηγαινε στραβα. αλλα αυτο πιθανοτατα να γινοταν και με φλασακι , δεν το χω δοκιμασει.. )
ninos30 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Σωστό και αυτό. Υπάρχει και το dual bios στην μέση... Ψάχνοντας τόση ώρα στο ΝΕΤ για το πρόβλημα του φίλου, είδα ότι η συγκεκριμένη ΜΒ είναι πολύ περίεργη με τα BIOS. Ένα κάρα κουλά προβλήματα βγάζει.
zannikakion Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Παιδια ολα κομπλε. ολα μια χαρα εφτιαξε και εφτιαξε και το προβλημα με τις μνημες. 12GB και δεν σιμαζευεται σας ευχαριστω ολους. να ειστε καλα..
zannikakion Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 μαλλον βιαστηκα... πφφφ.. δεν αντεχω αλλο.. εκει που ολα εδειχναν μια χαρα και το μηχανημα ετρεχε μια χαρα.. ξαφνικα μου πεταει μια μπλε οθονη.. εντωμεταξι ειχα τσεκαρει τα timings και τα volt να ειναι σωστα διοτι στην αρχη οταν ειχα αγορασει το μηχανημα ειχα πολλες μπλε οθονες. κανει λοιπον το reboot μετα την μπλε οθονη και πριν καλα καλα ανοιξει(ισα που λιγο προλαβα να δω την επιφανεια εργασιας) ξανακανει αλλο ενα reboot απο μονο του.. αυτην την φορα χςρις μπλε οθονη. ξαναμπαινω λοιπον στο BIOS και αλλαζω τα volt απο auto στα 1.5V το κανω απλα 1.5V και οχι auto. Καμια ιδεα? Τα timings ειναι σωστα στα 1333Mhz.. Το OS ειναι windows 7 64bit. στο BIOS εχει μια επιλογη που λεει: HPET Mode(νομιζω) και ειναι 32Bit εκει.. να το κανω 64? καμια βοηθεια???? θα το αφησω και ανοιχτο ολη νυχτα σε συγκεκριμενη θεση το ποντικι να δω τι θα γινει και σας γραφω το πρςι αν ειχε κανει reboot..
qsis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ναι καντο 64 , εγω το χω κανει παντως και αρχισε να του κανεις διαφορα stess test ( linx , memtest.. ) τωρα το τι μπορει να φταιει ειναι μεγαλη ιστορια σε ενα pc ψαχναμε για μερες μεχρι να εντοπισουμε οτι τελικα ηταν ενα προβληματικο dimm (το οποιο ομως μονο του στο δικο μου pc δεν εβγαζε κανενα προβλημα ο,τι κι αν του τρεχαμε, ειχαμε τρελαθει και ειχαμε αλλαξει μητρικη στο αλλο pc αφου αρχικα υποπτευομασταν οτι μπορει να φταιει αυτο )
zannikakion Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 λοιπον, τον υπολογιστη τον αφησα ολη τη νυχτα ανοιχτο και σε συγκεκριμενο μερος το ποντικι. το πρωι δεν ειχε κανει reboot. ομως σκεφτομαι οτι αν φταιει καποια απο τις μνημες λογικα θα βγαζει την μπλε οθονη οταν χρησιμοποιει περισσοτερη μνημη. κανω λαθος?? Α! Και να μην ξεχασω να πω οτι το βραδι ετρεχε στον υπολογιστη το firefox και το skype ολα ελαχιστοποιημενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.