Προς το περιεχόμενο

καινουργια οθονη ποια να παρω???

johnrock1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!! θα ηθελα να παρω μια οθονι για τον ιπολογιστη αλλα δεν ξερω πια να παρω την Dell UltraSharp U2311H Wide, την Samsung Οθόνη LED 23'' S23A350H η καποια lg????? Την θελω περισσοτερο για gaming

Δημοσ.

Εννοείται την dell για πολλούς παρά πολλούς λόγους.

Την συνιστούν τουλάχιστον 5000 χρήστες του insomnia... και οποίος σου πει ότι δεν κάνει για gaming λόγο response time αστον να ζει στην άγνοια του.

android.png

Δημοσ.

Ένας από τους 5000 κι εγώ.

Θα ήθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ήξερα αν έστω κι ένας από αυτούς που προτείνει TN panel (σαν και αυτήν την Samsung) έχει δει δίπλα-δίπλα μία TN οθόνη με μία IPS/VA με το ίδιο σήμα... Απορώ αν θα τολμούσε να ξαναπροτείνει τέτοια οθόνη...

Καλώς ή κακώς σε αυτά τα χρήματα/ίντσες η U2311 δεν έχει αντίπαλο. Αν έκανε κι εδώ 250€ όπως στο εξωτερικό Amazon U2311h (το ανεξήγητο φαινόμενο ακόμα συνεχίζεται...) τότε θα είχαμε να πούμε και για άλλες. Αλλά στα ~190 δεν παίζει τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Εννοείται την dell για πολλούς παρά πολλούς λόγους.

Την συνιστούν τουλάχιστον 5000 χρήστες του insomnia... και οποίος σου πει ότι δεν κάνει για gaming λόγο response time αστον να ζει στην άγνοια του.

android.png

Τους επιασες έναν έναν!!!

Δημοσ.

Γεια σας!!! θα ηθελα να παρω μια οθονι για τον ιπολογιστη αλλα δεν ξερω πια να παρω την Dell UltraSharp U2311H Wide, την Samsung Οθόνη LED 23'' S23A350H η καποια lg????? Την θελω περισσοτερο για gaming

ευχαριστω.....μιπως μπορειτε να δειτε και τ αλλο θεμα σχετικα για τον ιπολογιστη που εχς σινθεσει???γιατι δεν κσερω αν ειναι καλος....

Δημοσ.

Τους επιασες έναν έναν!!!

Ένα απλό search να κάνει στο φόρουμ θα βρει άπειρα ποστ για την dell και το πόσο καλή είναι για την τιμή της.

Τώρα να μου την λες ότι δεν αναφερω τους λόγους είναι το λιγότερο χαζό ειδικά από την στιγμή που και εσυ έτσι ξερα και χωρίς καθόλου τεκμηρίωση προτείνεις μια Samsung σειράς με tn panel!

android.png

Δημοσ.

Καλη η Dell στην τιμη της, αλλα ριξε μια ματια στις iiyama για μενα ειναι πολυ καλυτερες και τις φερνει το visionstudio κατοπιν παραγελιας. Θα σου συνιστουσα αυτην : http://www.iiyama.com/gl_en/products/prolite-x2472hd-1/

Κοστιζει 50 ευρω παραπανω.

Η εν λόγω LiYAMA, φοράει MVA panel. Είναι μια πολύ καλή all-around οθόνη και αρκετά καλό VFM για 24αρα με 1920x1080 ανάλυση όμως και όχι 1200. ΑΛΛΑ δεν είναι IPS, όπως και να το κάνουμε. Τα VA panels έχουν λίγο καλύτερο μαύρο αλλά υστερούν στην απόδοση χρωμάτων και στην γωνία θέασης (εκτός των PVA). Κι εγώ η πρώτη οθόνη που διάλεξα MVA ήταν γιατί τότε είχαν καλύτερα RT από τις IPS, αλλά τώρα που και αυτές κατέβηκαν στα 8ms, νομίζω πως δεν υστερούν πουθενά. Σαν αυτήν που λες έχει και τέσσερις BENQ το Vision Studio, όλες MVA σε παρόμοια χρήματα και συνολικά τις θεωρώ καλύτερες από την LiYAMA (ειδικά οι 2 που φοράνε AUO-MVA panel το οποίο είναι το καλύτερο στα MVA).

Εναλλακτική πρόταση στα IPS θα θεωρούσα μόνο τα S-PVA panels, αλλά είναι πιο ακριβά από την U2311. Η εν λόγω, σίγουρα δεν φοράει και το καλύτερο IPS, είναι και 6-bit, αλλά τα περισσότερα πλεονεκτήματα τις τεχνολογίας τα έχει. Δεν είναι άδικα το καλύτερο best-seller σε όλο το ΝΕΤ. Οπότε νομίζω παίζει μόνη της μπάλα στις <250€ ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...