Hal9000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Για android να περιμένουμε αναβάθμιση; Αύριο μια μικρή. Για android tablets δεν υπάρχει κάτι ακόμα
jim82jim Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 μπράβο για την συνεχή προσπάθεια και βελτίωση! μια σημείωση για επόμενο update. Να μπουν οι κατηγορίες στις αγγελίες.
redcom7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 πολυ καλο ... την εφαρμογη την ειχα στο iphone και τωρα μπαινει και στο ipad ... να ειστε καλα και συνεχιστε την καλη προσπαθεια που κανετε....
poisom Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πολύ καλό το App το χρησιμοποιώ πολύ συχνά!!!!!!!
gregvibe Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πολυ καλη εφαρμογη παιδια μπραβο! Εχω μονο μια απορια, γιατι να τρεχει η εφαρμογη στο background και να δεσμευει πορους ενω καλιστα θα μπορουσε να ανοιγει μονο οταν την χρησιμοποιουμε; Και για τους android χρηστες ποτε με το καλο;
bisbirikos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Συγχαρητήρια για την έκδοση για iPad. Έχω μία απορία όταν ανοίγω το θέμα με βγάζει στην τελευταία απάντηση του θέματος και όχι στο περιεχόμενα του θέματος. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό ;
speedman_26 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πολυ καλή η αναβάθμιση. Παντως Οτάβα την άνοιξα και έγραψα ένα μήνυμα με πέταξε απο την εφαρμογή. Ελπίζω να έτυχε και να μην είναι bug. Αν ξανά συμβεί θα το αναφερω
Bizniz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Να πω την αποψη μου μιας και μπαινω αρκετα ινσομνια απ το κινητο. Οκ ειναι βολικο μια χαρα κανω την δουλεια μου απλα βρισκω προβλημα οταν καποιος βαλει ενα λινκ http://youtube...uasdfgb - αναμεσα στο λινκ μου εμφανιζει τελειες και ο safari το βλεπει σαν λινκ οπως ειναι και οχι σαν συντομευση οποτε δεν ανοιγουν οι περισσοτερες σελιδες. Ακομα το σκιν που εχει αν μπω απο σαφαρι ειναι πολυ ομορφοτερο απ το app. Aν μπορουσατε να το μεταφερεται και στην εφαρμογη θα ταν τελεια! Αυτα Μιλαω για iphone παντα- σορρυ που το γραψα σε αυτο το τοπικ. +1 Το ίδιο ετοιμαζόμουν να γράψω κι εγώ. Πάντως μια χαρά η αναβάθμιση. Well done
kirileman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 bug είναι που εμφανίζεται βλέπω σε συγκεκριμένα topics. Το κοιτάμε και ενημερώνω Αν μπεις, βγεις και ξαναμπείς στο τόπικ, εμφανίζει τις σελίδες κανονικά.
mindtrapper Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Οκ ειναι βολικο μια χαρα κανω την δουλεια μου απλα βρισκω προβλημα οταν καποιος βαλει ενα λινκ http://youtube...uasdfgb - αναμεσα στο λινκ μου εμφανιζει τελειες και ο safari το βλεπει σαν λινκ οπως ειναι και οχι σαν συντομευση οποτε δεν ανοιγουν οι περισσοτερες σελιδες. Πρέπει να το φτιάξετε επειγόντως αυτό παλικάρια. Το λέμε καιρό, δεν ξέρω γιατί ξέφυγε και σε αυτή την έκδοση.
Cygnus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα σε iPhone 3G: Δεν κρατάει τη διάταξη των εικονιδίων στην tab bar με συνέπεια να εμφανίζει συνέχεια τη default και όχι όπως την έχω ρυθμίσει εγώ. Επίσης αν δω μέσα από την εφαρμογή κάποιο 'Αγαπημένο' νήμα, στον browser αργότερα το δείχνει ως μη διαβασμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα